Zwarte Nederlander: Het Ligt Echt Aan Jou! #003

, , Comments Off on Zwarte Nederlander: Het Ligt Echt Aan Jou! #003

Enige tijd geleden schreef Pascal Vanenburg, redacteur van Joop, een column waarin hij ons “witte” Nederlanders uitlegde dat het echt allemaal aan ons ligt. Wat ligt er zoal aan ons? Nou als er ook maar een (1) enkele “witte” Nederlander iets onaardigs doet richting een “zwarte” Nederlander dan heeft Nederland “een joekel” van een racismeprobleem. Alle “witte” Nederlanders zijn dan dus vieze racisten.

Dit is deel III in de reeks: “Zwarte Nederlander: het ligt echt aan jou“!

Leest u even mee?

cash

Parool: Cash, auto’s, juwelen; OM mikt op Wessels’ erfenis.

Naar de financiële handel en wandel van Jaïr Wessels (1986), die al jong actief was in het criminele milieu, liep al lang voor zijn dood een onderzoek. De politie probeerde sinds eind 2016 in beeld te krijgen hoe Wessels zijn luxeleven bekostigde. Midden in het onderzoek werd hij geliquideerd. Op een parkeerterrein bij treinstation Breukelen schoot een onbekende hem op 7 juli dood. Ook onbekend is met wie hij een afspraak had en waarover die ging. Na de moord ging het onderzoek naar het vermogen door, omdat wordt vermoed dat Wessels crimineel geld heeft nagelaten. Onlangs deden Amsterdamse rechercheurs en de Fiod invallen bij zijn erfgenamen.

He jeetje, wat sneu.

Weer zo’n gekleurde jongen uit het criminele circuit.

In drie huizen in Amsterdam vond de politie 285.000 euro, goed verstopt. Ook zijn auto’s en een motorscooter in beslag genomen, plus papieren van dure sieraden. De politie heeft verdachten verhoord, maar niemand aangehouden.

Jeetje… weer bergen zwart geld en illegale goederen.

In de maanden voor zijn dood bleek Wessels over veel geld en dure horloges te beschikken, terwijl hij geen legaal inkomen had. Hij woonde deels in Spanje en huurde samen met zijn vrienden een villa op Ibiza. Hij reed in dure bolides en op feesten huurde hij VIP-tafels en gebruikte  de champagne om zijn ­dure horloges te dopen. Twee maanden voor zijn dood kocht hij in Duitsland nog een sportieve witte Mercedes AMG ter waarde van meer dan 120.000 euro. Na zijn dood vond de politie in zijn huis ook drugs en vuurwapens.

Drugs en vuurwapens?

Ongetwijfeld komt dit omdat die arme jongen nergens anoniem mocht solliciteren.

Op 9 november 2011 zat hij ‘s nachts met zijn vriend York M. (die later een raket op de Amsterdamse rechtbank zou afschieten) in een gestolen Audi in Amstelveen voor de deur van Satudarahleider Etou’s Belserang. Die werd door zijn vrouw gewaarschuwd en zette in zijn gepantserde BMW een wilde achtervolging in. Vlakbij Schiphol verloor Wessels de macht over het stuur. De Audi crashte, Wessels raakte gewond. Hij zocht hulp bij een huis in de buurt en werd gearresteerd. In en bij de verongelukte Audi lagen een doorgeladen vuurwapen, een blauw zwaailicht, motorhelmen en vermommingen. Justitie was er van overtuigd dat Wessels en York M. Belserang hadden willen liquideren, maar de rechtbank en het gerechtshof vonden het bewijs te mager. Vrijspraak.

Precies!

Onder “zwarte” Nederlanders zijn dit soort dingen normaal.

Dat noem je cultuurverrijking en diversiteit.

En dat moet je vieren!

Celebrate Diversity

Wat denken we hier?

Welnu de situatie is kristalhelder.

Dit is de zoveelste “zwarte” Nederlander die een levensgevaarlijke criminele gek blijkt te zijn.

En z’n familie, bestaande uit een hele rits andere “zwarte” Nederlanders, is geen haar beter.

Zwarte Nederlander, het ligt echt aan jou!

Met dank aan Pascal Vanenburg, redacteur van Joop VARA Magazine.

 

Share