Zwarte Nederlander: Het Ligt Echt Aan Jou! #001

, , Comments Off on Zwarte Nederlander: Het Ligt Echt Aan Jou! #001

De titel is gestolen van Pascal Vanenburg van Joop.

Pascal heeft in de echokamer van Joop, tegen alle feiten in, besloten dat Nederland vreselijk racistisch is. En dat ligt allemaal aan “Witte Nederlanders”. Het is echt heel erg ernstig. We zijn allemaal afschuwelijke racisten. Een beetje alsof we Martin Luther King zelf vermoord hebben en daarna z’n lijk onder een viaduct (op aan het monument op de Dam) hebben opgehangen.

In de echokamer van Joop is weinig ruimte voor metrics. Men is vooral ideologisch aan het schreeuwen; het hele website heeft bijzonder veel weg van de Facebook pagina van een wit, entitled, privileged, vermogend meisje op zo’n pret universiteit als Camden, anno 2008.

Deze post wordt de eerste in een reeks.

Zwarte Nederlander, het ligt echt aan jou”!

We beginnen vandaag in Amsterdam.

Parool: Amsterdamse met tien kilo cocaïne gepakt in Paramaribo.

Jeetje, dat is slecht nieuws zeg!

Wie is deze “Amsterdamse”?

De 38-jarige Amsterdamse Sharidagatoen M. is op het vliegveld bij Paramaribo aangehouden met ruim tien kilo cocaïne in haar bagage.

“Shradigatoen”, zeg je?

Dat is een veel voorkomende Hollandse naam.

Nod Yes Icon

De geboren Surinaamse werkte in het verleden als barkeeper in café ‘t Poortje aan het Bijlmerplein in winkelcentrum de Amsterdamse Poort in Amsterdam-Zuidoost. Die kroeg werd in 2012 dichtgetimmerd vanwege de vondst van harddrugs tijdens een inval.

Wat leuk dat ze naar Nederland is verhuisd.

Dank je wel voor alle culturele verrijking Shradigatoen!

En dank voor je diverse en tolerante bijdrage aan onze samenleving.

Celebrate Diversity

We hebben in Amsterdam in de laatste twee (2) jaar (jr.) zo’n 20 liquidaties meegemaakt. Er zijn zelfs een paar mensen kapotgeschoten “per ongeluk”, omdat ze de verkeerde kleur auto reden. Het huzarenstukje was een afgehakt hoofd. De daders zijn allemaal hele diverse, tolerante en vooral jonge etnisch-religieuze mensen (net als Shradigatoen red.). Ze schieten elkaar, familie, vrienden en omstanders kapot – veelal met hele zware wapens – om precies dit: een grote partij cocaine.

Ze is 8 juli al gearresteerd toen ze op luchthaven Johan Adolf Pengel het vliegtuig wilde nemen. Inmiddels circuleren op sociale media filmpjes die zijn gemaakt door de Surinaamse drugsbestrijders, waarop is te zien dat de drugs uit de pakken worden gehaald. Ook circuleert een foto van de verdachte na haar arrestatie op de luchthaven. M. zit nog vast. De drugs zijn overgedragen aan de narcoticabrigade. Tien kilo cocaïne is enkele tonnen euro’s waard.

Nu heeft Shradigatoen allerlei leuke kansen gehad. Verhuizen naar Nederland, een leuk huurhuis, betaalbare opleiding, geweldige voorzieningen, noem het maar op. Daar wilde Shradigatoen echter niets mee te maken hebben. Iedere dag werken en rekeningen betalen en belasting en zo. Wat een gedoe! Ze besloot daarom, jaren geleden al, om als een soort parasiet op onze samenleving te “pooieren”. Cocaine verkoopt goed, je kunt het versnijden en aan allerlei jonge mensen verkopen en dan in een (1) klap heel veel zwart geld verdienen. Dat geld kun je dan weer uitgeven aan sieraden en dure schoenen en een vette auto en zo’n reusachtige televisie en een encrypted telefoon en uiteraard weer investeren in nog meer drugs zodat je nog meer schade aan die leuke diverse en tolerante samenleving van ons kunt aanrichten.

Wij van SlimK1nd hebben hier aandachtig naar gekeken.

Sinds de jaren ’90 lezen we voortdurend berichten over grootschalige cocainesmokkel vanuit Suriname en de Nederlandse Antillen.

Dat is hier weer het geval.

Onze conclusie?

Zwarte Nederlander, het ligt echt aan jou!

(Met dank aan Joop en Pascal Vanenburg red.)
Share