Zwaaien Naar Mensen Die Niet Terugzwaaien (De PvdA En De Moslims Van Amsterdam)

, , Comments Off on Zwaaien Naar Mensen Die Niet Terugzwaaien (De PvdA En De Moslims Van Amsterdam)

De Moslims vs. de Moslims.

Toen de mannen van DENK uit de PvdA stapten en voor zichzelf begonnen was er grootsche #ophef.

Ze waren vieze verrajers en zetelrovers en Moslim en stom.

De mannen van DENK waren vrij duidelijk over hun beweegredenen. Ze legden in helder en begrijpelijk Nederlands ongeveer het volgende uit: De PvdA is jaren geleden begonnen met Moslims de partij binnen te loodsen. De PvdA is niet de enige partij die dat deed. De Socialistische Partij (SP) en GroenLinks (GL) deden hetzelfde. De gedachtegang is als volgt: er wonen een hele hoop Moslims in met name in en rondom de grote steden. Als wij allemaal Moslims op onze kieslijsten hebben staan, als er allemaal Moslims lid zijn van onze partij? Dan stemmen al die Moslims op ons. Dat bleek een voorzienige blik. Moslims stemmen al jaren overwegend PvdA, SP en GroenLinks. Die partijen, de PvdA voorop, geven echter geen ene ruk om Moslims. Men “wint” een x aantal stemmen mede dankzij die Moslims en dan zegt men: Aju, fuck you, toedeloe, we geven wel een gil als we over vier (4) jaar je stem nodig hebben. De zogenaamde “linkse” partijen doen vervolgens vier (4) jaar (jr). lang helemaal niks voor die Moslims. Ze mogen lekker blijven wonen in die verloederende volkswijken, terwijl hun kinderen naar waardeloze scholen gaan.

DENK heeft dan ook terecht forse kritiek op de “nep” Moslims binnen die partijen en op die partijen zelf.

Het is niet meer dan logisch dat Moslims, na jaren wanbeleid door deze partijen, er klaar mee zijn en op DENK stemmen.

Want ook Moslims zijn boze burgers geworden, en geef ze eens ongelijk.

De stad is te druk, te vies, te duur, de scholen zijn waardeloos, dikke studieschulden voor hun kinderen en daarna nul uren contracten om als hosselende ZZP’er ergens zwaar onderbetaald en beneden je niveau aan het werk te gaan. Als ik aan mijn dochter’s vriendinnen vraag wat ze na de middelbare school gaan doen zeggen ze allemaal: Ik blijf gewoon thuis wonen. Als je dan doorvraagt “Waarom”? Dan zeggen ze allemaal: Ik krijg toch nooit een huis. En dit zijn kinderen van elf (11) jaar (jr.) oud.

Racisme, of Islamofobie spelen hier geen enkele rol.

Het is de aard van kapitalisme.

De verzorgingsstaat moet afgebroken worden en dat proces is in volle gang sinds het einde van de Koude Oorlog.

Stemmen op de PvdA, GroenLinks of de SP heeft niets meetbaars opgeleverd.

De prominente Moslims binnen deze partijen geven geen donder om de overwegend etnische volkswijken in die grote steden.

Daar wonen ze niet en daar gaan hun kinderen niet naar school.

De prominente Moslims binnen deze partijen komen een (1) keer (x) per jaar langs om folders uit te delen en wat handjes te schudden, of ze wandelen een keertje door de wijk en zwaaien dan naar mensen die niet terugzwaaien. Of ze schrijven een keer een leuk stukje in een krant, of op Facebook, waar ze laten zien hoe vreselijk ze deugen en hoe begaan ze zijn met het lot van al die arme Moslims in die etnische volkswijken.

Dit doen ze meestal vlak voor een nieuwe verkiezingsronde.

Na de verkiezingen krijgen de prominente Moslims binnen deze partijen dan een leuk baantje ergens, bij een stichting, in het dagelijks bestuur of ergens bij de Gemeente.

De Moslims in  de etnische volkswijken kunnen dan vervolgens stikken.

(Tot er nieuwe verkiezingen aankomen).

DENK verwijt de prominente Moslims binnen die “linkse” partijen dan ook voortdurend dat het corrupte graaiers zijn, louter uit op zelfverrijking en eigenbelang. DENK verwijt deze Moslims tevens dubieus stemgedrag in de Tweede Kamer en in diverse Gemeenteraden. De prominente Moslims stemmen steevast zoals hun door de partijbonzen verteld wordt en stemmen dus veelal voor allerlei zaken die vreselijk nadelig zijn voor die arme Moslims in die volkswijken.

Alles en iedereen heeft een tyfushekel aan DENK, maar ik niet echt.

Ik vind dat DENK gelijk heeft.

En ik vind het niet meer dan logisch dat Moslims (en andere minderheden) zich aangetrokken voelen door DENK.

De Gemeente van Amsterdam is een absolute teringbende.

Amsterdam is beslist niet meer voor “Amsterdammers”. Amsterdam is voor vermogende mensen en toeristen. Als jij veel geld te besteden hebt, of je komt slechts een paar dagen op visite, dan is Amsterdam vreselijk leuk. Er is van alles te doen, en er valt goed te eten en te drinken. Er zijn prachtige huizen te vinden, er is een goede Universiteit, er zijn goede HBO opleidingen en je bent zo op Schiphol!

De Gemeente Amsterdam is dus dagelijks heel hard bezig om het leven in Amsterdam zo leuk mogelijk te maken voor deze vermogende inwoners en al die toeristen.

De rest van ons?

Wij kunnen stikken.

De Gemeente van Amsterdam is tevens een prima bron van inkomsten. Zo huurt de Gemeente graag allerlei “externen” in; dit zijn mensen die niet voor de Gemeente werken, maar gigantische bedragen mogen declareren voor advies, consultancy, expertise en andere lulkoek. In talloze private/public partnerships sluist de Gemeente zo bakken met geld naar hun vriendjes, relaties en connecties. Dit komt onze stad absoluut niet ten goede. De situatie is zelfs zo ernstig geweest dat de stad enige tijd onder curatele stond, omdat de Gemeente geen jaarbegroting rond kon krijgen. Als je overal aan het sjoemelen bent met consultants wordt het lastig om enig overzicht te houden.

Ook daar heeft DENK forse kritiek op en ook daar heeft DENK gelijk.

Ik ben dan ook heel erg benieuwd hoe DENK het gaat doen bij de Gemeenteraadsverkiezingen.

hired-muslims

Parool: Van der Laan ontslaat zijn adviseur radicalisering.

Saadia a.-T., de van belangenverstrengeling verdachte adviseur van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan, is ontslagen.

Ik had dit elders al eens gezegd: bij de Gemeente Amsterdam is iedereen gelijk; zelfs de Salafisten zijn graaiers.

Nod Yes Icon

De programmamanager van het team radicalisering en polarisatie werd vorige maand geschorst na een onderzoek van Bureau Integriteit na een melding van mogelijke integriteitsschendingen.

De vrouw krijgt strafontslag, zo schrijft Van der Laan donderdag in een brief aan de gemeenteraad. Ze heeft zich volgens hem schuldig gemaakt aan het gunnen van diverse opdrachten aan een persoon met wie zij een relatie heeft gehad. Daarover had zij niets gezegd tegen haar leidinggevende. Ook zou ze met een offerte hebben gesjoemeld.

Saadia T. is een PvdA Moslim.

Ze is dikke vriendjes met Fatima Elatik, de supreme PvdA Salafist van Amsterdam.

Beide dames, en veel leuke mensen in hun kennissenkring, graaien er al jaren lustig op los.

Met hun winstbejag, zelfverrijking, corruptie en eigenbelang doen ze net alsof ze dapper aan het knokken zijn voor die arme minderheden in die arme volkswijken.

Dat is natuurlijk bijzonder walgelijk.

In dit geval is de situatie een vleugje erger.

Een medewerker van Saadia – een voormalig lid van de Hofstadgroep – was zogenaamd allerlei jonge mensen in die volkswijken aan het DEradicaliseren. Dergelijke trajecten vinden plaats in West, Oost, Noord en Zuid Oost. Ook deze jongeman kreeg daar een riante vergoeding voor. In werkelijkheid was ie echter kinderen aan het radicaliseren. Saadia zelf blijkt banden te onderhouden met mensen van the Muslim Brotherhood en dubieuze radicale Moslims uit de Golfstaten.

Dergelijke deradicaliseringstrajecten blijken geen enkele zin te hebben; ook niet als je dit met goed personeel opzet, tal van andere maatregelen zijn veel effectiever.

Amsterdam heeft momenteel 47 personen opgenomen in het programma radicalisering. De aanpak van deze mensen is niet in gevaar gekomen door de belangenverstrengeling van Saadia a.T., zegt de burgemeester.

Daar geloof ik geen ene ruk van meneer de Burgemeester!

Heeft u trouwens nog gehuild om die arme Nouri die in die coma zo vreselijk “verbindend” bezig was, of doet u dat alleen op televisie?

De gemeente heeft naar aanleiding van het nog lopende onderzoek eveneens besloten de samenwerking met een aantal niet nader genoemde bedrijven en personen op te schorten. Gekeken wordt welke rol zij hebben gespeeld in deze zaak.

Dat is wel sneu, want we willen dolgraag de namen van die bedrijven en personen weten.

En je zult zien dat hier nog meer prominente PvdA Moslims tussen zitten.

In de brief staat verder dat er al langer onvrede bestond over de aansturing van het team radicalisering en polarisatie en het functioneren van de nu ontslagen medewerker. Een nieuwe leidinggevende had onder meer de taak gekregen om de gesloten cultuur open te breken en het programma te professionaliseren.

De “gesloten cultuur openbreken” klinkt natuurlijk reuze leuk, maar is helaas onmogelijk. De prominente Moslims binnen de “linkse” partijen in de grote steden zijn – al jarenlang – een heel hecht en gesloten clubje. Men krijgt aanzien, aandacht, invloed, baantjes en natuurlijk opdrachten en geld. Ze krijgen dit allemaal niet omdat ze bijzonder kundig, integer of betrokken zijn. Nee, ze krijgen dit vanwege hun etniciteit, hun komaf, hun religie en hun hoofddoek. Ze hoeven er ook niet zoveel voor te doen. Slechts een paar keer per jaar een column, of een interview, of een soundbite. Een beetje gillen, brullen en mekkeren over “racisme”, een beetje huilen, janken en stampvoeten over “inclusiviteit” en af en toe wat snotteren en stoepkrijten over “diversiteit” en dan ben je er wel.

Zo is Munire Manisa pas begonnen als bestuurslid bij het COC.

Munire heeft nog nooit ene ruk gedaan voor de LHBTQ community.

Nog nooit.

(Tenzij je tweets en likes meerekent red.)

Munire is een prominente, zichtbare PvdA Moslima en da’s meer dan genoeg om in het bestuur van het COC te gaan zitten.

Het is ook prima voor het imago van het COC.

Kijk onsch eensch deugen met een hoofdletter D!

Wij hebben een regressieve Moslima aangenomen.

Munire omschrijft zichzelf als “politica” en “ondernemer”.

Wat ze zoal “onderneemt” is uiteraard geheim, maar je kunt er donder op zeggen dat het allemaal uiterst schimmig is.

Fatima Elatik is een “adviseur” van de Politie van Amsterdam. Ze “werkt” voor de hoofdcommissaris. Ze houdt zich bezig met “diversiteit”. Fatima weet geen ene ruk van politiewerk en ze weet ook al geen ene ruk van diversiteit, human resources, personeelsbeleid of werving van personeel. Sterker nog: Fatima Elatik heeft een clubje van diep religieuze Salafisten om zich heen die allemaal het tegenovergestelde van diversiteit willen; het zijn de meest intolerante mensen ter wereld. Ze willen geen handen schudden, ze willen gemaskerd voor de klas staan, gemaskerd op de foto voor hun rijbewijs, ze zijn doods- en doodsbang voor Islamofobie en racisme, ze willen een hoofddoek op als agent, democratie is haram en de witte duivels moeten allemaal dood.

Fatima krijgt dik 10 duizend euro per maand voor haar werkzaamheden als diversiteitsadviseur.

Is de politie van Amsterdam diverser geworden?

Shaking No Emoticon

Is er – onder minderheden – meer vertrouwen in de politie?

Shaking No Emoticon

Werken er meer minderheden voor politie in de etnische volkswijken van Amsterdam?

Shaking No Emoticon

Zijn die volkswijken veiliger, schoner, socialer, veiliger of leuker geworden?

Shaking No Emoticon

Voglens Volgens Van der Laan zijn sinds februari zes gesprekken gevoerd met Saadia a.-T. over haar functioneren. Ook kreeg zij in mei van dit jaar een coach toegewezen.

Dit is allemaal allang bekend.

Op het moment dat de Gemeente ontdekte dat Saadia T. een absolute ramp was wilde men dat vooral stilhouden.

Weer een onkundige PvdA Moslim graaier?

Daar komt vast gezeik van.

Er zijn dus “gesprekken gevoerd” en ze kreeg een “coach toegewezen”.

Die coach kreeg Saadia natuurlijk omdat ze – na al die gesprekken – direct begon te krijsen over racisme en heksenjacht en Islamofobie.

De Gemeente schrok zich toen natuurlijk dood en dacht, ach we geven dat etnisch-religieuze meisje een coach, wie weet dat iemand ‘r kan leren hoe ze ‘r werk moet doen.

Saadia T. is dan lekker aan het graaien sinds september 2015.

Maar in mei 2017 denkt de Gemeente dan, shit, dit gaat helemaal mis.

Tegen de vrouw loopt ook nog een strafrechtelijk onderzoek. Hiervan zijn nog geen uitkomsten bekend.

Vervolgen met die hap!

De zus van Aboutaleb verduisterde recent een slordige 63 duizend euro van een stichting.

Ze is pas veroordeeld.

Ook Aboutaleb is een prominente PvdA Moslim.

En ja, ook zijn vriendjes en familieleden scoren leuke baantjes.

(Yes ik bedoel jou, Yasmina)

* *

We gaan verhuizen.

Het partijkantoor van de PvdA zat jarenlang op de Herengracht. Het is een prachtig mooi pand, het kostte de PvdA, deze “arbeiderspartij” een slordige 5,4 ton per jaar. Het is een prachtig mooi stukje Amsterdam, met allerlei prachtige andere gebouwen en eet- en drinkgelegenheden in de buurt. Het staat middenin een buurt waar alleen en uitsluitend de superrijken van Amsterdam wonen. De Clinton Boom (Wim Kok’s poldermodel zonder ideologische veren) begint de sloop van Amsterdam. De bubbel eindigt ergens in 1999. De sleur zet in en na 11 september 2001 gaat het allemaal slecht. De huizenmarkt wordt in stand gehouden met sjoemel hypotheken en malafide finance products en in 2008 barst dan de bom.

Bye bye poldermodel. 

Sinds de jaren ’90 vertrekken meer en meer gezinnen uit Amsterdam. De stad is te duur, te druk, te onbegaanbaar en steeds minder geschikt voor kinderen. De PvdA zit al die tijd lekker op de Herengracht. Men drinkt dure prosecco, men bruncht en men draagt Italiaanse lederen schoenen van een paar honderd euro. Eens per vier jaar doet men een rode shawl om en neemt dan de wagen richting de volkswijken in West, Oost, Noord en Zuid-Oost. Men wandelt rond en zwaait naar mensen die niet terugzwaaien. Men maakt wat selfies en doet wat soundbites, men zet wat leuke fotootjes online met wat hashtags en klaar. Daarna gaat men terug naar dat prachtige, statige pand aan de Herengracht, hangt de rode shawl in de kast en bestelt morbier met rucola op een meergranen waldkorn bol op de gracht.

In 2011, na drie diepe en aanhoudende jaren crisis en bezuinigingen, besluit de PvdA plotseling dat men moet verhuizen. “Ons pand is veel te duur, het kost verdomme 5.4 ton per jaar”.

De “arbeiderspartij” heeft dan 20 jaar lang (sinds 1991) de stad verder en verder zien verloederen. Monocultuur, uitkeringen, criminaliteit en overlast neemt toe in de volkswijken. De nationale studieschuld loopt in de miljarden en jong volwassenen wonen thuis, omdat ze na studie/opleiding geen of slechts waardeloos werk kunnen vinden. Losse contracten, ZZP’ers en payrollers nemen toe. Gezinnen trekken massaal de stad uit, terwijl we druk bezig zijn met privescholen bouwen voor de kinderen van vermogende expats, waarvan er velen op de gracht wonen. Makelaars verklaren trots dat ze hun werk “in het Engels” doen, want buitenlanders kopen de leuke huizen in de leuke buurten op, om er mee te speculeren, de woningen te verhuren of er slechts een paar dagen per jaar te verblijven.

De binnenstad is een nachtmerrie.

Druk.

Vies.

Onbetaalbaar.

Het wemelt er van de toeristen, allemaal dronken, stoned en superirritant.

In de volkswijken sluiten talloze winkels.

In Amsterdam Nieuw West is het allemaal vrij dramatisch.

Op Plein ’40-’45 zijn zo’n zes winkelpanden leeg.

Op het Bos en Lommerplein zijn zo’n zeven winkelpanden leeg.

De PvdA boekt een historisch verlies tijdens de Tweede Kamer verkiezingen van 2017.

DENK wordt de grootste partij in Amsterdam Nieuw West.

In Amsterdam Nieuw West worden de graaiende, corrupte, arrogante, elitistische PvdA graaiers en hun token Moslims helemaal uitgekotst.

De PvdA is verhuisd per eind 2016. Men heeft zich nu tijdelijk gevestigd in de Bos en Lommer, aan de Haarlemmerweg. Daarna neemt men daar vlakbij een oud ING kantoor over. Uiteraard is er bakken en bakken geld gemoeid met deze verhuizing, de inrichting van dit nieuwe partijkantoor en laten we niet vergeten de verkoop van hun prachtige en statige pand op de duurste gracht van Amsterdam. Men is van plan zich permanent in Amsterdam Nieuw West te vestigen.

Maakt dit ene ruk uit?

Shaking No Emoticon

Men zal met het autootje de parkeergarage inrijden, of via Sloterdijk komen aanwandelen.

Men zal brallen, dure prosecco drinken en een meergranen waldkorn bol met morbier en rucola bestellen bij de catering.

Eens per vier (4) jaar zal men de rode shawl uit de kast halen.

Dan zal men de Haarlemmerweg oversteken en de volkswijken van Amsterdam Nieuw West inwandelen.

En men zal zwaaien naar mensen die niet terug zwaaien.

… terwijl men op het stadhuis aan het lekken is hun broekjes, helemaal geil van alle #Brexit bankiers die zich hier zullen vestigen.

Ook wij gaan verhuizen.

De enige reden dat we in deze stad blijven wonen is omdat onze dochter het middelbaar onderwijs nog moet doorlopen.

Zodra die kleine klaar is met middelbaar onderwijs gaan we vertrekken.

Ik zou wel willen wonen in Weesp of in Gouda.

Mocht iemand zin hebben in woningruil?

Stuur ons een mailtje tegen die tijd.

Share