Wordt Munire Manisa (PvdA) Nu Alweer Bedreigd?

, , 1 Comment

Kent u Munire Manisa?

Ze is een PvdA politica…

en …. professioneel slachtoffer.

Munire ziet eruit als een kind van 17, 18, 19 jaar en ze wordt voortdurend bedreigd.

Door haar ex, door haar buren, zomaar op straat… ze is zelfs een keer bedreigd met een poederbrief.

Victim

Parool: PvdA-politica onder vuur na accepteren bestuursfunctie COC.

Haar dna is besmet door ongelovigen, ze is een landverrader en een slechte moslim. Die reacties kreeg PvdA-bestuurscommissielid in Nieuw-West Münire Manisa, nadat bekend werd dat ze vorige week bestuurslid is geworden van LHBTI-belangenorganisatie COC.

Jawel, ze wordt weer bedreigd, en ditmaal door die leuke, tolerante, diverse en inclusieve Moslims.

Die vinden namelijk dat alle homosexuelen hartstikke dood moeten.

(Klaarblijkelijk vindt Allah dat ook red.)

Daar mag je niks van zeggen, want dat is racisme en Islamofobie.

Nod Yes Icon

Dat heeft de politica, die een Turkse achtergrond heeft, laten weten op Facebook. “Ik wilde er geen aandacht aan besteden, maar blijkbaar denkt men dat ik zwijg omdat ik alle laffe beschuldigingen accepteer.” Manisa zegt er juist trots op te zijn dat zij in het bestuur zit van COC. “Nee, dit maakt mij geen slechte moslim. Ik ben geen moslim af. Ik houd nog steeds van mijn geloof en Schepper. Juist ook omdat mijn geloof liefde, solidariteit en gelijkwaardigheid centraal stelt. Dus ja, ik ben een trotse moslima.” Ook familieleden van Manisa hebben beledigingen ontvangen. “Mijn familie staat hier compleet buiten en niets of niemand heeft wie dan ook het recht gegeven om mij en mijn familie tot op het bot te beledigen.”

Ze heeft geen Turkse achtergrond. Ze is Turks. Nog steeds.

En ze heeft ons dit laten weten via Facebook?

Dan neem ik het helemaal serieus.

De PvdA’er heeft ook berichten ontvangen waarin staat dat ze alleen in het bestuur van COC zit om meer stemmen te krijgen. Onzin, zo zegt ze. “Ik ben het bestuur ingegaan ondanks dat ik weet dat het me stemmen zal kosten. Stem alsjeblieft niet op me als je niet bent voor gelijkwaardigheid voor IEDEREEN in Nederland. Stem niet op mij als je zelf wel een eerlijke behandeling wilt, maar het een ander niet gunt.” “Je mag me van alles beschuldigen en we kunnen altijd discussiëren, maar houd het netjes. Zo onder de gordel kan gewoon niet. Ik lever dagelijks een strijd omdat ik geloof in de kracht van liefde. Ik zit bij COC omdat ik geloof in liefde. Gun anderen wat je jezelf ook gunt: liefde. Want alleen liefde overwint alles.”

De afgelopen 1300 jaar heeft “liefde” gek genoeg niet al die Islamitische homohaat overwonnen.

“Liefde overwint alles”.

Indrukwekkend.

Waar zou Manisa die tekst gevonden hebben?

Fortune cookie?

Het is met name bijzonder geestig dat ze zichzelf omschrijft als een “trotse Moslima”.

Als ik kijk naar Islamitische landen zoals Pakistan, Kuwait, Saudi Arabia, Syria, Iran, Libanon, Irak, Afghanistan… en Turkije?

Dan is er inderdaad een hele hoop om apetrots op te zijn.

Waarom het COC dit krankzinnige wijf heeft binnengehaald laat zich raden.

“Kijk ons eens vreselijk divers zijn? We hebben zelfs een Moslima bestuurslid professioneel slachtoffer”.

En wie beter om de belangen van de LGBT community te behartigen dan deze “trotse Moslima”?

Ze weet er immers zo vreselijk veel van.

Vrij recent werd in dat tolerante en diverse Turkije waar Munisa’s “achtergrond” ligt een Pride Parade verboden, want Allah vindt dat niks. Politie gebruikte fors geweld tegen de de mensen die probeerden te demonstreren. Heeft Munire dat geweld tegen al die homo’s al veroordeeld? Natuurlijk niet. Als ze dat namelijk doet krijgt ze allemaal problemen en kan ze niet naar haar vakantieverblijf in Turkije.

Als u haar Twitterfeed bekijkt dan zult u kritiek zien op: VVD, CDA, Rutte, Baudet… noem het maar op. Al die mensen en organisaties zijn vreselijk gemeen, vals en intolerant tegenover de LGBT community. Kritiek op de Islam, de vreselijke haat die Moslims voelen voor homo’s? De homo die in een AH in Nieuw West in elkaar geslagen werd door de zoveelste heerlijk tolerante Moslim? Je zult geen enkele vorm van kritiek vinden.

Zou Munire een fan zijn van Linda Sarsour?

Ik vrees van wel.

Het COC moet zich heel diep schamen.

We hebben een nieuwe vos aangeschaft om de kippen te bewaken.

Share