Woonruimte Gezocht: Jonge, Dynamische Up-And-Coming Politicus Zoekt Achterhuis Of Kazerne

, , Comments Off on Woonruimte Gezocht: Jonge, Dynamische Up-And-Coming Politicus Zoekt Achterhuis Of Kazerne

bulletproof-vest

Ruud Gullit had beveiliging nodig, wist je dat? Klaarblijkelijk maakte zijn uitgesproken en terechte steun voor het ANC en Nelson Mandela hem tot een mogelijk doelwit van hele enge extremistische mensen. Pim Fortuyn had beveiligers nodig, maar kreeg die niet. Datzelfde geldt voor Theo van Gogh. In beide gevallen liep het dramatisch af. Ayaan Hirsi Ali heeft dagelijks beveiliging en bescherming nodig. Geert Wilders ook. Die draagt zelfs – dagelijks – al 12 jaar lang – een kogelvrij vest!?!?

Dit is 2 juli 2017. Dit is een Google Search van “Baudet + verkrachting”.

thierry-baudet-verkrachting

Thierry Baudet is geen verkrachter, maar er zijn wel 7600 zoekresultaten te vinden die hem in verband brengen met verkrachting.

Dit is 27 juli 2017.

baudet-verkrachting02

Onvoorstelbaar, niet?

Meer dan 38 duizend zoekresultaten die hem met verkrachting in verband brengen en (nogmaals) hij heeft echt niemand verkracht.

Dit is 23 augustus 2017.

baudet-verkrachting-aug2017

Dit is een recente Google Search op “Thierry Baudet + fascist”.

google-baudet-fascist

En nee, Thierry Baudet is ook al geen fascist.

Er komt geen einde aan.

Dit soort demoniseren kan verstrekkende gevolgen hebben. Enige dagen geleden is de voordeur van z’n huis beklad en er zijn uitwerpselen door z’n brievenbus gegooid. De club die dit deed noemt zichzelf RAFF (Radicaal Anarchistisch Feministisch Front) met een hele duidelijke “knipoog” naar het extreem gewelddadige RAF (Rote Armee Fraktion).

De respons hierop was gemengd. Veel mensen en politici betuigden steun en keurden de actie af, maar er waren zat mensen te vinden die vonden dat dit “moest kunnen” en dat Dhr. Baudet – door zijn retoriek – dit min of meer “aan zichzelf te danken” had. Er was ruim voldoende hoongelach.

Dit weekend was het weer raak. En jawel, weer de voordeur.

Parool: Thierry Baudets voordeur weer besmeurd.

De voordeur van het grachtenpand van Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet is zondagochtend voor de tweede keer in korte tijd besmeurd.

Het is nog gissen naar de dader of daders, laat de partij weten. Ook is nog niet duidelijk wat er precies op Baudets voordeur is gesmeerd, zegt Politie Amsterdam. Daar wordt nu onderzoek naar gedaan.

Volgens De Telegraaf gaat het om een stinkende substantie.

Vorige week werden op zijn voordeur met roze verf een anarchistisch teken en het vrouwensymbool gekalkt. Die actie werd geclaimd door het ‘Radicaal Anarchistisch Feministisch Front’, dat zegt te protesteren tegen ‘het verderfelijke gedachtegoed van Baudet’.

Ik begin het eng te vinden.

Als iemand iets brandbaars door je brievenbus of raam keldert?

Ik heb derhalve deze bedacht.

Gezocht: zwaar bewaakte kazerne en/of achterhuis. Jong Tweede Kamer lid uit A’dam zoekt per direct vervangende woonruimte wegens aanhoudende terreur door “linkse” Deugmensen die geen besef hebben van personal space of privacy. Ik zoek een 2 kamer appartement van gewapend beton, met ruimte voor beveiliging voor de deur en een achteruitgang/escape route. Ik zal mij inschrijven onder een pseudoniem: Anne Frank. Ik laat achter en verhuur: een prachtig stulpje aan de Amsterdamse gracht. Het perceel wordt geregeld bezocht door allerlei desperate meiden die, door gedragsproblematiek en papa-issues, allemaal, stuk voor stuk single zijn. Dit stekkie is een chick-magnet. (Referenties op aanvraag).

Share