Wil Je Weten Hoe Je Kunt Verdrinken Met Een Hoofddoek Op?

, , Comments Off on Wil Je Weten Hoe Je Kunt Verdrinken Met Een Hoofddoek Op?

Je WIST dat het zou komen….

Ik kwam vanmorgen dit juweeltje tegen.

We gaan lekker etnisch-religieus drammen.

Leest u even mee?

Hijab / Beard

NU: Medewerkster politie naar College Rechten van de Mens om dragen hoofddoek.

(Driewerf zucht).

Een medewerkster van de politie in Rotterdam is naar het College voor de Rechten van de Mens gestapt, omdat de politie het niet toestaat dat medewerkers een hoofddoek dragen in combinatie met het politie-uniform. De vrouw is van mening dat hiermee onderscheid gemaakt wordt op basis van godsdienst.

Ehm nee schat, het is precies andersom: als je die hoofddoek gaat dragen onder die politiepet?

DAN is er sprake van “onderscheid op basis van religie”.

Volgens de politie is het de vrouw deels toegestaan om een hoofddoek te dragen tijdens haar werkzaamheden als administratief medewerkster. De politie vraagt de vrouw echter wel in uniform te verschijnen wanneer ze contact heeft met het publiek. De vrouw wil echter ook in die situaties haar hoofddoek kunnen dragen.

Er zijn in de US diep Christelijke taartenbakkers die weigeren om taarten te bakken voor een homohuwelijk. Hun diep religieuze geboden verbieden dat. Homo’s zijn onrein en moeten hartstikke dood en naar de hel! Er zijn in de US diep Christelijke werkgevers die expliciet birth control uit het zorgpakket van hun werknemers halen, want condooms en de pil is verboden. God zeide: Gaat heen ende vermenigvuldig u! Je moet babies maken voor God en om allerlei andere redenen. Als we dit soort verhalen lezen dan halen we veelal onze schouders op. Oh, ja, Amerika, zeg je? Iedereen in Amerika is knettergek.

Deze mevrouw wil haar hoofddoek dragen, want dat moet van Allah (en haar vader, echtgenoot eigenaar en haar broers).

Het klinkt allemaal onschuldig genoeg.

Zij moet en zal die hoofddoek dragen; dat is gewoon SUPER belangrijk voor haar.

Ze werkt waarschijnlijk al jaren bij de Politie, ze wist van te voren dat ze geen hoofddoek mocht dragen en wist dus waar ze aan begon.

Na een x aantal jaren dienstverband en allerlei leuke berichtgeving in “de media” ziet zij nu echter haar kans schoon om eens lekker te drammen over Islam en haar hoofddoek.

Prangende vragen:

Als er een homo ligt dood te bloeden nadat ie helemaal in elkaar geslagen is door een stel Islamitische Marokkanen “jongeren”, gaat deze vrome Moslima die homo dan helpen?

Het is de enige echte belangrijke vraag: alle homo’s moeten dood. Dus als ze een echte Moslima is, dan laat ze die homo sterven.

Als ze die homo helpt, en ze is een echte Moslima, dan gaat ze naar de hel.

Als ze die homo helpt omdat ze vindt dat homo’s gewoon mensen zijn en ze denkt niet dat ze naar de hel gaat omdat de hel niet bestaat?

Waarom is ze dan zo aan het drammen over die hoofddoek?

Klaarblijkelijk kan ze allerlei geboden uit die Koran en Hadith (over homo’s) dan prima negeren, hecht er NUL waarde aan, maar wel aan die hoofddoek?

Dat klinkt wat vreemd selectief.

De politie staat het momenteel niet toe dat mensen in functie een hoofddoek dragen, omdat dit de onpartijdigheid van de politie mogelijk zou kunnen schaden. Volgens de politie is het doel van het dragen van het uniform om neutraal op te kunnen treden en dat kan volgens de politie alleen in het huidige tenue. Uitingen van een geloofsovertuiging mogen bij het dragen van het uniform namelijk niet zichtbaar zijn.

Als burgers kunnen we heel gemakkelijk een einde maken aan AL het hoofddoek gedram, overal en voor altijd.

Ik zal u vertellen hoe.

Je kunt dienstverlening weigeren.

De overgrote meerderheid van Nederland bestaat uit witte, heterosexuele, opgeleide, nuchtere, redelijke mensen.

Als die nu eens allemaal dienst weigeren, net als de taartenbakker in de US.

Dus als je bij de apotheek komt en daar staat zo’n meisje met een hoofddoek, dan zeg je: Sorry, maar ik ben niet religieus, God bestaat niet en ik kan heel slecht tegen religieuze symbolen, mag ik alsjeblieft geholpen worden door iemand zonder hoofddoek? Dank u. De respons zal verschillen. Veel mensen zullen denken, tja de klant is koning en je zult zien dat je dan een andere ‘baliemedewerker’ krijgt zonder hoofddoek. In een <x> aantal gevallen krijg je heftige pushback en zal iemand meteen gaan gillen dat je een racist bent. In dat laatste geval kun je dan kalm uitleggen: Welnee, ik ben helemaal geen racist. Ik kan heel slecht tegen religie en religieuze symbolen. Ik ben bij de apotheek, niet in de kerk, synagoge of moskee. Ik wil gewoon graag geholpen worden door iemand die niet zo zichtbaar religieus is, want daar kan ik heel slecht tegen. Ik heb daar hele nare ervaringen mee. Als je kalm blijft en dat rustig uitlegt, wellicht met wat herhaling en variaties, dan denk ik echt dat je een andere baliemedewerker krijgt.

De apotheek is een goeie om mee te beginnen.

Een tweede goeie plek is de gemeente. Als je naar het stadsdeelkantoor moet voor iets wat niet met DigiD te regelen valt dan krijg je – geregeld – zo’n leuk meisje met zo’n hoofddoek. Je zegt dan: Nee, sorry, mag ik een andere medewerker? Ik heb een afschuwelijke hekel aan religie. God bestaat niet en mensen die zo openlijk religieuze symbolen tonen, daar word ik helemaal nerveus en ongemakkelijk van. Ik vind het bedreigend. Bij het stadsdeelkantoor kunnen ze je niet weigeren. Als je niet gaat schelden, of agressief doet maar het echt bij dat standpunt houdt (ik wil geen dienstverlening van mensen met religieuze symbolen) halen ze er een nieuwe baliemedewerker bij zonder hoofddoek.

Bij de supermarkt kan dit voor problemen zorgen.

Er zijn supermarkten waar alle kassa-medewerkers een hoofddoek dragen (veelal eentje als onderdeel van hun “uniform”, compleet met logo van de supermarkt).

“De volgende mag naar kassa 3, ik ga nu open”.

Nee dank u, ik blijf liever in de rij staan hier. God bestaat niet en ik kan heel erg slecht tegen mensen die zichtbare religieuze symbolen dragen. Ik vind dat heel naar en vervelend. Ik wil liever afrekenen bij iemand zonder hoofddoek. 

Er zal vreemd naar je gekeken worden, maar meer ook niet.

Deze actie is afhankelijk van aantallen. Als jij de enige gek in heul Flevoland bent die dit doet? Dan zet het geen zoden aan de dijk. Maar als iedereen dat gaat doen? Als alle mensen die niet in God geloven vanaf nu principieel dienstverlening gaan weigeren van mensen die zichtbare religieuze symbolen dragen?

Dan ben je binnen een maand van het gezeik af.

AH opent direct een Atheisten Kassa waar je gewoon zelf je boodschappen mag pliepen met je telefoon en dan zo kunt doorlopen, zonder dat iemand met een hoofddoekje aan je ontbijtspek zit.

Werkgevers, alle werkgevers, zijn namelijk hoeren van de klant.

Ze doen alles om die klanten maar binnen te krijgen en te laten shoppen.

Als wit, ongelovig, heterosexueel Nederland massaal gaat zeggen: Sorry, maar hier kan ik niet afrekenen, sorry ik wil geen religieuze symbolen zien, ik ben aan het shoppen, niet in de Kerk etc. dan passen werkgevers direct hun baliepersoneel aan. Ze gaan zorgen voor een strictly no reli freak balie. Slechts ZES (6) procent (%) van dit land is Moslim en verreweg de meeste van hen wonen in de grote steden, veelal in dezelfde wijken. In die wijken hou je dan die hoofddoek meisjes aan de kassa. Everywhere else zullen die meiden massaal andere functies krijgen, non client facing, want anders wil niemand afrekenen.

De medewerkster van de politie vindt op haar beurt dat het dragen van een hoofddoek aansluit bij de wens van de politie voor meer diversiteit op de werkvloer en pleit voor een mogelijkheid hiervoor. Ook stelt ze dat de politie selectief handhaaft op het niet zichtbaar maken van geloofsovertuigingen. Zo zegt ze dat bijvoorbeeld het dragen van een trouwring ook gezien kan worden als een uiting van een bepaalde levensstijl.  

Briljant!

Die hoofddoek heeft dus niets te maken met Islam, Allah, religie of zoiets. Die hoofddoek is een “uiting” van een “bepaalde levensstijl”.

Die geheel en stomtoevallig precies overeenkomt met allerlei geboden uit de Koran en Hadith.

Maar die hebben er niks mee te maken, ja!

En het dragen van een trouwring (omdat je bijvoorbeeld getrouwd bent) is ook zo’n “uiting” van een “bepaalde levensstijl”.

Kome de belangrijke vraag: Hoe zie je het verschil tussen een TROUWring en een gewone ring?

Want het verschil tussen een politiepet of een hoofddoek is vrij zichtbaar en herkenbaar.

Sommige mensen scheren hun hoofd helemaal kaal (omdat ze bijvoorbeeld kaal worden). Dat is een “uiting” van een “bepaalde levensstijl”.

Weer andere mensen hebben bakkebaarden (omdat ze dat bijvoorbeeld mooi vinden). Dat is een “uiting” van een “bepaalde levensstijl”.

Als iemand tegen die mensen zou zeggen: Sorry maar nee, bakkebaarden mogen niet, of hey jij moet je haar laten groeien, ja! dan zouden die mensen ook naar het College voor de Rechten van de Mens stappen.

Discussie
Het wel of niet mogelijk maken van het dragen van een hoofddoek voor medewerkers van de politie zorgt al enige tijd voor discussie in de organisatie. De Amsterdamse politie stelde in mei van dit jaar nog voor om de hoofddoek in de toekomst deel te laten uitmaken van het politie-uniform, om zo de diversiteit binnen het korps te vergroten en meer agenten aan te trekken met een migratie-achtergrond.

De enige plek waar Politie dit wil is in de grote steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag.

In de provincie wil Politie dit heel duidelijk en meetbaar niet.

Ik zou dienstverlening weigeren van een agente met een hoofddoek op.

Ik zit niet te wachten op de Mutaween (religieuze politie).

Hoofdagent

Hi Özlem,

En nee, dank je, dat vroeg je de vorige keer ook al. Die kleine ligt nog te slapen. Het is 4u ‘s morgens. Ze moet pas om 6u eruit.

Ik had wel een andere vraag: Hoe ga je mijn verdrinkende dochter precies uit het water redden met je hoofddoek op?

Ik denk dat er heel weinig van deze “zaak” zal komen. De rechtbank heeft in diverse Europese landen steeds hetzelfde besloten: Werkgevers mogen religieuze symbolen verbieden op de werkvloer, mits ze dat van te voren in hun beleid hebben opgenomen en omschreven. Dat is hier duidelijk het geval, er wordt zelfs al een uitzondering voor de drammende Politie Moslim gemaakt. We willen geen hoofddoekjes bij de Politie, maar omdat jij zo vreselijk aan het drammen bent, maken we voor jou een uitzondering. Stop met drammen en dan mag je die hoofddoek op kantoor dragen, goed? Dat vindt de drammende Moslim, die dit allemaal van te voren wist, toen ze werd aangenomen en wel werd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek ondanks haar Islamitische achternaam, niet voldoende. Zij wil altijd en overal haar hoofddoek dragen. Ze is te dom religieus om te snappen dat veel mensen dit zullen gaan zien als de Mutaween, de religieuze politie. En als ze zo vreselijk diep religieus is? Dan kun je beter geen verdrinkende homo zijn die tijdens de Pride in de gracht is gevallen. Deze drammende Moslim is namelijk geruime tijd bezig om die hoofddoek af te doen en dan ben je verdronken. Of ze doet helemaal niks, houdt die hoofddoek lekker op en gaat rustig verder appen met haar Salafistische vriendinnen in het buitenland terwijl jij jammerlijk verdrinkt.

Share