Wil Je Een Pakje Appelsap Bij Je Pil, Lieverd? (Anne Fleur Mini-Meltdown)

, , Comments Off on Wil Je Een Pakje Appelsap Bij Je Pil, Lieverd? (Anne Fleur Mini-Meltdown)

Jij steunt mijn Tweet niet?

Nou dan ga ik stampvoeten en dan smijt ik met een deur en dan loop ik weg.

Anne Fleur is klaar met GroenLinks.

En GroenLinks is klaar met Anne Fleur.

(De meeste mensen in Nederland waren allang klaar met Anne Fleur).

Nu.nl: Activiste weg bij GroenLinks om gebrek aan steun na tweet over Wilders.

Anne Fleur Blog

Ze gaat er “een blog” over schrijven.

Ik hoopte op een persbericht.

Oh, gelukkig....

TPO: Anne Fleur Dekker zegt lidmaatschap GroenLinks op: ‘In de steek gelaten’.

Let op: Snowflake schrijft allemaal ehm… dingen en zo…

Zoals jullie weten, heb ik op zijn zachts gezegd nogal een hetze achter mij aan gehad de afgelopen dagen. Ik kan jullie vertellen: onderduiken is niet leuk.

Klopt.
Anne Frank vond het ook al helemaal kut.

Wat je in zo’n situatie nodig hebt is dat je bondgenoten solidair met je staan.

Ze bedoelt "met je zijn".
Ze kan er niks aan doen.
Kind is twintig en een beetje.

Die bondgenoten stonden dat gelukkig ook, maar kwamen niet uit de leiding van mijn eigen partij voort.

Jeetje.
Wat sneu.

Het beeld en de populariteit van de partij lijken boven solidariteit met individuele leden te staan.

De partij denkt meer aan zichzelf dan aan Anne Fleur?
Stelletje smerige racisten!

Mijn democratische grondrecht op vrijheid van meningsuiting en ook mijn recht op bescherming wordt door GroenLinks door deze handelswijze geweld aangedaan.

Recht op bescherming?
Jesse Klaver is een vuile fascist!
En - naar eigen zeggen - een flexitariër.
Die eet gewoon Broodje Döner, wedden?
Free Anne Fleur!

Amnesty Arabic

Volgens jullie berichten in de media zou er intensief contact tussen mij en de partij hebben plaatsgevonden. Dit was, tot vandaag, slechts 2x. Ik verwachtte evengoed wel dat jullie achter me zouden staan, maar jullie lieten expliciet via de media weten dat niet te doen. Op zijn zachts gezegd is het nogal pijnlijk om een dolksteek van je eigen partij te krijgen.

(Da's 2x "op z'n zachts gezegd" in 1 persbericht red.)

Dolkstoot NL

Dolkstoot DU

Jullie kunnen een voorbeeld nemen aan onafhankelijk DWARS, wat zich wel 100% achter mij schaarde. Het bestuur hield dagelijks intensief contact met me en was openlijk solidair met mijn situatie. Ik hoop oprecht dat de gedreven politieke toptalenten die in het DWARS bestuur zitten of gewoon lid zijn op termijn de koers van GroenLinks kunnen bijsturen. Voor hen dus niets dan goeds.

Wij… nemen aan voorbeeld aan Rapper Boef.

Die heeft pas een echte voorbeeldfunctie.

Tijd voor huilen.

En stoepkrijt.

Only One

Bovendien zitten we al langere tijd niet meer op één lijn. GroenLinks kan zich, door zijn haast liberale stemgedrag, beter GroenRechts noemen.

Ja!
Of NSDAP.
Zo!

Zo is het bijvoorbeeld pijnlijk om mensen uit te moeten leggen waarom een linkse partij zou stemmen voor de afschaffing van de studiefinanciering.

Nou en of.
Ik heb liever een wortelkanaalbehandeling.
(Zonder verdoving red.)

Bovendien ga je een groene wereld, waar ik zo hard naar streef, niet bereiken met liberale middelen. Je moet consumenten niet pakken met bijvoorbeeld een vleestaks. Pak de hardwerkende burger niet in zijn portemonnee, maar pak bedrijven aan.

Ja.
We moeten taarten gooien.
En tweeten.
En zo.

Dead Twitter

En zo kan ik nog wel even door gaan. De huidige koers van de partij, zowel individueel als collectief, is niet de mijne. Het is daarom ook onontkoombaar dat ik mijn lidmaatschaap moet beëindigen. Een scheiding is altijd pijnlijk en ik ga een groot deel van de fantastische leden die hard voor hun idealen strijden missen. Maar in deze situatie houd liever de eer aan mijzelf.

Is goed engel.

Luister, hij laadt op via USB.

Hij bromt en hij trilt.

Zorg dat Papa en Mama het niet horen, goed?

Thor Dildo Hammer

Die Anne Fleur komt over als een reuze stabiel meisje.

Anne Fleur?

Die zit in het achterhuis.

Da’s die kant op. Daar!

(Wijst.)

(Just follow the stench of self-importance).

Die Kant Op

Zeg, heb je die Anne Fleur tweets gelezen?

Ja.

Die meid is echt hard aan het streven naar een Groene Wereld.
Share