Wat Gaan We Doen Met De Sletjes Van De SS Officieren?

, , Comments Off on Wat Gaan We Doen Met De Sletjes Van De SS Officieren?

Ik kwam een juweeltje tegen, wel twee eigenlijk.

Nederland kent (al jaren) een geweldig rijke, wijd vertakte slachtoffercultuur.

De Nederlandse Moslims zijn de allergrootste slachtoffers.

Ze voelen zich buitengesloten, ze voelen zich niet Nederlands, ze wantrouwen de Politie, ze willen geen Nederlandse media zien of lezen, ze voelen zich onheus bejegend, ze voelen zich gediscrimineerd en ze vinden het reuze stom dat de woorden “Islam” en “Moslims” steeds gebruikt worden als er weer een aanslag tegen onschuldige mensen plaatsvindt ergens.

Hoe ernstig is die situatie?

Nou best ernstig.

Een speelgoedautootje opsturen naar een Moskee valt al in de categorie terrorisme en als je bacon naar een Moskee gooit ben eveneens een terrorist.

Wat Is Gevaarlijker: Een Keukentrapje? Of Een Speelgoed Vrachtauto?

Vandaag bereiken we een nieuw dieptepunt in de Moslim slachtoffercultuur.

Leest u even mee?

Victim

Volkskrant: Familie: Nederland doet niks voor terugkeer vrouwen en kinderen uit IS-gebieden.

Aaah. De. Gossie.

Willen die arme, genocidiale oorlogsmisdadigers terug naar Amsterdam Nieuw West huis?

Familieleden van Nederlanders die nog in Syrië verblijven, storen zich aan de passieve houding van de Nederlandse overheid. Die doet niets om hun kinderen, broers of zussen weg te halen uit voormalige IS-gebieden. Zelfs als Nederland weet waar de Syriëgangers gevangen zitten, wordt niet expliciet om hun uitlevering gevraagd.

Heel goed.

Die mensen zijn namelijk oorlogsmisdadigers en medeplichtig aan genocide.

Die mensen zullen dus in de regio, door de echte slachtoffers, berecht moeten worden.

‘Den Haag laat ze stikken, laat ze daar doodgaan’, zegt een wanhopige moeder tegen de Volkskrant. Ze wil niet met haar naam in de krant. Ze wil de Nederlandse autoriteiten niet tegen de haren instrijken, in de hoop dat ze toch nog wat voor terugkerende Syriëgangers zouden willen ondernemen. Sommige familieleden hebben een advocaat in de arm genomen. Ze hopen Nederland te dwingen tot een actievere opstelling. ‘Mijn dochter die vrijwillig naar het kalifaat is vertrokken, heb ik opgegeven. Zij is niet meer de dochter die ik kende voor haar vertrek’, zegt een vader.

Awwww.

Hart-ver-scheurend.

Van hem mag zij voor heel lang achter de tralies verdwijnen. Zij is bewust afgereisd. Maar zijn kleinkinderen zijn onschuldig. Die hebben, zegt hij, recht op een humane behandeling. Die moeten terug kunnen komen en door de familie in Nederland worden opgevangen.

Dat is wel weer waar. Minderjarigen met een Nederlands paspoort (dus hier geboren) moeten terug. Ze hebben hulp en allerlei vormen van therapie nodig. Hun ouders zullen echter daar moeten blijven, vanwege dat hele genocide, slavernij, slachten, hakken, zagen en uitroeien en zo. In Nederland werden oorlogsmisdadigers na de Tweede Wereldoorlog echt gewoon opgehangen en je zult zien dat dit een hele hoop uitreizigers rappers uit Nederland eveneens zal overkomen. De Koerden, het Iraakse leger en de Syrische overheid willen deze beesten maar wat graag berechten.

Er zijn ook ouders die ervan overtuigd zijn dat hun kinderen, vooral dochters, onschuldig zijn. Ze zeggen dat hun dochters door hun man zijn gedwongen naar het kalifaat af te reizen, zoals Laura H. uit Zoetermeer vorige week bij de rechtbank in Rotterdam beweerde. Of dat ze naar Syrië zijn gelokt door ronselaars vanuit het kalifaat met een valse voorstelling van zaken. Ze zijn er in het kalifaat achter gekomen dat ze daar niet konden aarden, vanwege het brute geweld. Maar daar blijk van geven, was te gevaarlijk. Dan zouden ze zomaar kunnen worden geëxecuteerd. Die ouders zien hun dochters niet als terroristen. Dus moet Nederland zich meer voor hen inspannen, vinden ze.

In het geval van Laura H was dat echter makkelijk bewijsbaar. Haar partner sloeg haar hier in Nederland al geregeld in elkaar, dus het is waarschijnlijk dat ie dat gedrag in het Kalifaat nog meer vertoonde.

Een lulverhaal van je papa of mama hier in Nederland bewijst echter niets, dus helaas.

Je dochters zijn dan ook geen “terroristen”, maar oorlogsmisdadigers die (in meer of mindere mate) medeplichtig zijn aan een hele reeks misdaden tegen de mensheid, waaronder genocide.

Geen hulp
Het ministerie van Veiligheid en Justitie bevestigt dat de Nederlandse overheid geen hulp biedt aan Syriëgangers die willen terugkeren. ‘Mensen die uitreizen hebben bewust de keuze gemaakt zich aan te sluiten bij een terroristische organisatie’, zegt een woordvoerder. ‘Syriëgangers die erin slagen zich bij een Nederlandse post te melden, worden door de Marechaussee naar Nederland begeleidt, daar vastgezet en door het OM voor de rechter gebracht.’ Op eigen kracht naar een Nederlandse ambassade of consulaat zien te komen is praktisch uitgesloten, zeggen de ouders. Grote kans dat ze onderweg worden doodgeschoten. Slagen ze erin de Syrische grens naar Turkije, Libanon of Irak over te steken, dan beslissen volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken in eerste instantie de lokale autoriteiten over hun lot. ‘Die bepalen of ze worden aangehouden of vervolgd’, aldus een woordvoerder.

Ik vind dat de Nederlandse autoriteiten geen mensen hiernaartoe moeten brengen.

Nederland heeft namelijk geen enkel benul van wat voor misdaden deze mensen gepleegd hebben.

Nederland heeft ook geen mogelijkheden om dat uit te vinden.

Minderjarigen met een Nederlands paspoort moeten terug, de rest is oorlogsmisdadiger, tot het tegendeel bewezen is.

Enige processen zullen moeten plaatsvinden in de regio, niet hier in Nederland, tenzij voor het Internationaal Strafhof.

Stateloos
Kinderen die zijn geboren in het kalifaat worden niet zondermeer tot Nederland toegelaten. Ze zijn in principe stateloos. Om te voorkomen dat (wees)kinderen van andere nationaliteiten Nederland worden binnengesmokkeld, zal op de Nederlandse post ter plekke een dna-test worden afgenomen. Er zijn minimaal tachtig Nederlandse kinderen in IS-gebied.

Stateloze kinderen moeten we niet naar Nederland halen.

Die zijn vanaf baarmoeder getraumatiseerd, kunnen niks, spreken geen Nederlands en zullen ons alleen maar ellende opleveren en jarenlang een bak geld kosten.

Kinderen zonder Nederlands paspoort zijn niet welkom.

Een DNA test stelt geen ruk voor, de vader (of moeder) kan dan nog steeds een geflipte oorlogsmisdadiger zijn en da’s niet best voor de genetische make up van dat kind.

Dus stateloos, maar wel een DNA match van een “Nederlandse” moeder?

Jammer.

We weten namelijk niet wie de vader is en je werd zwanger in het Kalifaat, dus je kunt daar dan kinderbijslag aanvragen.

Succes ermee.

Voor familieleden is het nieuws uit het strijdgebied de laatste weken diffuus en beangstigend. Ze hebben geen of summier contact met hun Syriëgangers. Ze lezen over buitenlandse jihadstrijders die meevechten om de restanten van het kalifaat te helpen verdedigen. Onder hen ook vrouwen. Maar echt niet hun dochters of zussen, zeggen ze. Hopen ze.

Hoop is voor de dommen.

Gebaseerd op de “hoop” van deze dwazen gaan we namelijk niet mensen die medeplichtig zijn aan genocide dit land binnenhalen.

Het AD koos voor een meer persoonlijke aanpak; ze wisten een mevrouw in een dikke zwarte tent te vinden die allemaal dingen zei en zo.

God Bless Hitler

AD: ‘Ik wil niet in een Syrische cel bevallen’.

Wie wel?

Haar zwarte nikab bedekt haar lichaamsvormen volledig, maar onder die bedekking is Ilham (23) uit Gouda zwanger. Haar jonge zoontje is ook vlakbij, hier in het aparte ‘IS-deel’ van vluchtelingenkamp Ain al Issa, enkele tientallen kilometers buiten de Syrische stad Raqqa. Tot voor kort woonde Ilham in Raqqa, samen met haar man Bilal, een Belgische jihadist. De bommen op de stad verdreven de IS’ers. Nu wil ze terug naar Nederland, samen met haar zoon (1). ,,Dat is beter voor mijn zoon. Mijn man zit nu vast in een Koerdische gevangenis, een rechtszaak kan nog maanden of jaren duren.”

Denk je dat er veel mensen in Gouda te vinden zijn die jou als buurvrouw willen hebben, Ilham?

En wat zou je in Nederland gaan doen dan?

Als je permanent onder die Niqab woont, kun je nooit een baan vinden.

Je zoon is pas 1 jaar oud, jij bent pas 23 jaar oud.

Dat betekent 17 jaar uitkering en toeslagen voor jou en je zoon, daarna gevolgd door nog een slordige 30+ jaar uitkering en toeslagen voor jou.

Ik zal dat even voor u uitrekenen.

Da’s 17 jaar 14 duizend 900 euro (bijstand voor moeder met kind) en dan nog eens 30 jaar 10 duizend euro, (bijstand voor alleenstaande).

Ik kom dan op 253300 (twee honderd en drie en vijftig duizend euro) + 300000 (300 honderd duizend euro).

Da’s meer dan een half miljoen euro Ilham.

Als we daar de vele toeslagen bij optellen komen we aan meer dan een miljoen euro.

Dat vinden we wat prijzig.

Bovendien heeft je kind geen Nederlands paspoort, dus helaas.

De jonge vrouw, die in 2013 vanuit Gouda naar Syrië reisde, beseft dat ook zij er niet zonder straf af zal komen. In een eerder interview met een Belgische tv-zender zei ze nog ‘geen spijt te hebben van haar reis naar Syrië’. Nu stelt ze: ,,Ik ben zwanger, maar ik wil niet in de gevangenis in Syrië bevallen.” ,,Ik heb foute dingen gedaan. Ik zal het accepteren. Als ik het niet zou accepteren, zou ik niet eens zijn weggegaan bij IS, dan zou ik daar zijn gebleven. Maar ik besef dat ik foute dingen heb gedaan. Het besef is er.”

“Foute dingen” is wat breed en algemeen Ilham, kun je dat nader toelichten?

Heb je slaven verkocht, vrouwen gezweept, homo’s van daken afgegooid, hoofden afgehakt, gevangenen gemarteld?

En hoeveel en hoe vaak heb je “foute dingen” gedaan?

Je “besef” kan ons echt heel weinig schelen, je precieze misdaden tegen de mensheid des te meer.

Het zal u opvallen dat de woorden “genocide”, “oorlogsmisdaden” of “slavernij” nergens aan bod komen in al dat “besef” van Ilham.

Jeugdzorg
In het vluchtelingenkamp vertelt de Goudse haar verhaal. Over een reis door Syrië, die tevens de opkomst en neergang van het kalifaat verwoordt.

“De Goudse” is leuk gekozen.

Het idee is dat we ons dan met haar identificeren en denken, jeetje, ik ben ook een keer naar de kaasmarkt in Gouda geweest en dat was hartstikke leuk met allemaal aardige mensen en zo, leuke stad.

Ilham gaat op haar 19de naar Syrië, ze maakt deel uit van een groepje geradicaliseerde vrouwen uit Gouda, van wie meerderen al aan het begin van het Syrische conflict naar het strijdgebied trekken. Zelf zegt ze erover: ,,Mijn moeder heeft mij altijd vrijheid gegeven in mijn opvoeding, ik mocht altijd buitenspelen, mijn moeder heeft nooit gezegd: je moet een hoofddoek dragen. Ik ben niet echt met de islam opgegroeid. Ik wist dat ik een moslima was, maar wat het echte leven van een moslim was? Dat wist ik niet.”

Je moeder was dus een vette nep Moslim!

(Het “echte” leven van een “echte” Moslim is namelijk hakken, zagen, kindbruidjes, slavernij en middeleeuwse gruwelijkheden red.)

Geleidelijk aan wordt Ilham geloviger. Uiteindelijk besluit ze naar Syrië te gaan, om daar met Bilal (22) te trouwen, de Belgische strijder met wie ze al voor haar vertrek contact heeft. ,,Ik ben door lokale instanties, zoals jeugdzorg, aangespoord om naar Syrië te gaan”, beweert Ilham. ,,Ik was bezig met mijn eigen huisje in Gouda en met mijn studie, maar ik had een vriendin in Syrië en dat maakte me verdacht. Een maatschappelijk werkster die mij hielp met allerlei zaken verdacht mij ervan dat ik naar Syrië wilde, wat helemaal niet zo was. Toen begon ik te denken: waarom eigenlijk niet, waarom zou ik niet naar Syrië gaan?” Ilham is dan op de hoogte van de situatie in Syrië. ,,Op internet zag ik allemaal verschrikkelijke beelden van wat er gebeurde met Syriërs. Ik vond dat heel erg, ik lag er wakker van.”

Het. Staat. Er. Echt.

Ilham was hier in Nederland namelijk al een typische migrant met schulden en problemen… en jeugdzorg?

Ilham heeft hier in Nederland geen kinderen, dus die jeugdzorg is dan voor Ilham zelf?

Mogen we de naam van je gezinsmanager weten, Ilham?

Aleppo
Ilham belandt in de stad Aleppo, waar in het begin van de strijd een flinke groep Nederlanders zit. ,,Ik hoorde in de verte bommen vallen, maar dat was niet in mijn buurt. Het was net alsof ik in een villa op vakantie was. Het was een heel rustig leven. Ik was alleen met mijn man en vanaf 2016 met mijn zoon. We hadden het niet altijd breed, maar we leefden wel goed. Ik was thuis en zorgde voor het huis, mijn man en mijzelf. Mijn leven was simpel. Ik vond het in Syrië heel fijn, niemand zegt wat je moet doen.” Ilham mist het leven in Nederland amper, behalve haar familie, vriendinnen en het eten in Nederland. ,,Kaas, vis, hagelslag, verschillend eten. Dat heb je hier allemaal niet.”

Als Ilham het leven in Nederland “amper” mist?

Wat (de fok red.) loopt Ilham dan te mekkeren?

En laten we eens heel eerlijk zijn: Ilham ging beslist niet naar het Kalifaat voor de vis, de kaas of de hagelslag, toch?

IS-politie
Haar man Bilal zat, zo zegt ze, bij de islamitische (moraal)politie. Volgens Belgische inlichtingendiensten speelde hij ook een rol bij het ronselen van nieuwe jihadisten in Europa. En dreigde hij op social media meerdere keren met aanslagen in Europa.

De IS politie zijn het allerergst!

Je moet dan echt denken aan de beulen van de SS.

Die Ilham heeft vreselijk leuke smaak in mannen!

Ilham en haar man Bilal besluiten Raqqa te verlaten. Ook omdat IS buitenlandse strijders en hun families steeds slechter behandelt. ,,Mijn man vertelde dat er dingen gebeurden waarmee hij het oneens was. Hij zei: er wordt veel onrecht aangedaan, maar jij ziet veel niet, want je zit altijd thuis. Ik begreep het niet helemaal, maar ik ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om uit Raqqa weg te gaan.”

Ilham is “intelligent” genoeg om hier in Nederland “op het Internet” te zien dat Syria een puinhol is.

Als ze eenmaal in het Kalifaat woont (in haar “villa”) verliest Ilham plotseling al die intelligentie en “begreep” dingen “niet helemaal”.

De afgelopen weken zijn al honderden IS’ers uit de stad gevlucht. In vluchtelingenkamp Ain al Issa, tientallen kilometers buiten Raqqa, verblijven meerdere Nederlandse, vrouwelijke jihadisten en hun kinderen. Naast Ilham waren er nog drie Nederlandse vrouwen in het kamp, zij zijn inmiddels overgeplaatst. De commandant van het kamp gaf geen toestemming hen te interviewen. Nog zeker een van die drie vrouwen komt ook uit Gouda, zo meldt een bron aan deze krant. De ouders van de jonge vrouwen willen hen graag terughalen naar Nederland. En anders in elk geval hun kinderen, vaak nog peuters of kleuters. Ze hebben daar advocaten voor in de arm genomen.

Nogmaals: minderjarigen met Nederlands paspoort moeten terug. Die kids hebben dringend hulp nodig en jaren therapie en bijscholing. Dat kunnen we hier in Nederland veel beter regelen dan in het Midden Oosten. Minderjarigen zonder paspoort bestaan niet. Ilham was getrouwd met iemand van de Gestapo IS Politie, dus beschikt Ilham over bergen waardevolle informatie over misdaden tegen de mensheid. Ilham zal dus lekker in het vluchtelingenkamp moeten blijven, tot ze ondervraagd en eventueel berecht kan worden. Als Ilham terugkeert naar Nederland moet ze vervolgd worden voor misdaden tegen de mensheid, het helpen van een terroristische organisatie en genocide. Maar zoals Ilham zelf – gek genoeg – wel goed begrijpt: dat kan jaren duren.

Doe je iedereen de groeten, Ilham?

 

Share