Wandelen Met De W Van… Wat De Fok?!??

, , Comments Off on Wandelen Met De W Van… Wat De Fok?!??

Het zal u niet ontgaan zijn: vanaf vandaag hebben we Holy Fuck weer!

Het wordt absoluut prachtig!

holy-fuck-weer

De kleine kabouter is vrij dus die begon meteen te gillen om zwembad. Ik heb een hekel aan zwembaden en ik kan slecht tegen chloor, dus dat betekent dat mijn arme ex aan de bak moet. Ik hoorde tevens “strand!”, dus wellicht dat we een dagje metzunallen richting Zandvoort gaan (ik ga dan met tegenzin). Nee, het lijkt er verdomd veel op dat ik de aankomende dagen grotendeels vrij ben.

Er is een klein heikel puntje: de jongedame is vanavond te gast – met haar klasgenoten – op de Dam, bij de Dodenherdenking. Het wordt een avondvullend programma, compleet met “belangrijke mensen”. Aanvankelijk vonden we dat een leuk idee, maar met alle aangekondigde acties en hysterie online voelen we er nu eigenlijk niks voor. De arme kinderen, leerkrachten en begeleiders moesten allemaal een formele Politie screening ondergaan alvorens ze welkom waren. Dat vond mijn ex al heel irritant dus die wilde meteen niet meer mee als begeleider. Die kleine begon toen te drammen tegen mij maar ik heb haar helder uitgelegd: Nee kan echt niet, schat… zo lang staan met al die mensen, dat is slecht voor Papa’s arm. Arme kind keek mij aan alsof ik helemaal gek was: Je staat toch niet op je arm??!? Maar ik wilde echt niet, dus: Dat heeft te maken met bloedsomloop en die zenuw, engel. Volgend jaar, goed?

Wij kunnen dus vanaf 4u ‘s middags (vertrek bus bij school) tot ergens half 10 ‘s avonds (aankomst bus bij school) helemaal gestresst online hangen en berichten over de Dam en die fucking uitzending en die kransen volgen, hopen dat het geen grootsch drama met rellen en demonstreren wordt. Jottem!

Tot 4u echter… en de aankomende dagen… wil ik flink wat gaan wandelen….

… in die zon, in die afschuwelijke hitte.

Zoveel dagen op rij goed weer en vrij? Dat gebeurt bijna nooit!

Ik ga proberen om iedere dag 15-20 kilometer te lopen. Ik heb een aantal leuke plekken en routes gevonden, deels buiten Amsterdam, verschillend terrein.

Het zou heel mooi zijn als ik echt precies 100 km (20 p/d) zou kunnen lopen, maar het lijkt mij heul stug dat dit lukt.

Ik zal dit artikel de aankomende dagen updaten met mijn vorderingen (en blessures).

Update: 5 mei 2018

Ik heb gisteren zo’n 15 kilometer gelopen. Het viel mee qua hitte, tegen de tijd dat het echt warm begon te worden was ik al binnen. Ik heb gelopen op water, 1 blikje bier en een pistolet met american filet. Mijn voeten en benen waren erg moe (ik denk door de warmte). Eenmaal thuis ben ik gaan zitten. Ik heb als een blok geslapen. Ik heb expres niet meteen 20km gelopen, want ik was bang voor blessures, of krampen etc.

Vandaag is Bevrijdingsdag, dan is er vast allerlei shit te doen in de stad. Ik weet nog niet wat ik ga doen. Als ik de stad in wandel dan wordt het bier drinken en vette troep eten. Aan de andere kant zal er wel overal muziek en drukte zijn en da’s best leuk om doorheen te wandelen. Optie 2 is buiten Amsterdam wandelen, ergens door natuur. Ik ga nu beginnen aan water, sap, yoghurt, muesli en een mean espresso en mij opmaken voor een volgende wandeltocht van een uurtje of 4-5.

Share