Waarom Sla Je Die Explosieven Niet Op Bij Die Giftige Chemicaliën?

, , Comments Off on Waarom Sla Je Die Explosieven Niet Op Bij Die Giftige Chemicaliën?

In de categorie dom-dom (da’s dommer dan dom en dommer dan superdom)….

Ik las dit enige dagen geleden al. In het artikel zit een link naar een Telegraaf artikel waar ik helaas niet bij kan zonder “lid” te worden van TMG of de Telegraaf en ik ben niet iemand die graag “lid” wordt van dingen. Ik heb clubjes- en lidmaatschap vrees… en ik heb een briefje van mijn dokter en mijn ouders dat ik dus niet hoef.

Leest u even mee?

Danger - Stupidity

AT5: Jonge radicaal ondergebracht bij jihadronselaar’.

Het staat er echt!

De gemeente zou een jongen die dreigde te radicaliseren hebben ondergebracht bij een jihadronselaar. De 16-jarige Oussame H. kwam voor een stage terecht in de belwinkel van Marlon G., meldt De Telegraaf. Marlon G. kwam volgens de krant diverse malen in aanraking met de politie. Zo werd hij onder meer verdacht van bedreiging, verkrachting en een gewelddadige overval op een supermarkt. Verder had G. ooit een IS-vlag in zijn bezit en zou hij een vrouw gedwongen hebben een nikab te dragen.

Die Marlon was vreselijk aan het “verbinden” en “diversiteit aan het vieren”!

Gevecht
De Telegraaf schrijft dat er grote zorgen bestonden rond H., die droomde van een leven in IS-gebied. De jongen kwam via de afdeling Radicalisering en Polarisatie van de gemeente terecht in de belwinkel van G. op station Muiderpoort. Erg lang duurde die samenwerking niet. Het kwam tot een gevecht tussen de stagiair en zijn begeleider nadat H. een set telefoonkaarten zou hebben gestolen.

Ja het staat er echt: de Jihadi werd door de afdeling Radicalisering en Polarisatie van de Gemeente Amsterdam netjes in contact gebracht met een echte ronselaar. Hier in Amsterdam willen we graag dat jongeren hun full potential bereiken. Het is nu eenmaal lastig om als aspirant Jihadi met echte ronselaars in contact te komen want zoveel zijn er niet. De Gemeente heeft dus een lijst met echte ronselaars en koppelt Jihadi “kandidaten” via een rigoreus traject aan de juiste Islamisten zodat die kinderen hun dromen kunnen verwezenlijken en – wie weet – ooit de Bijenkorf opblazen of een hele hoop mensen in de rij van Madam Tussaud’s overhoop steken met een groot mes.

Deze “aanpak” is gepionierd door de PvdA, met Burgemeester van der Laan en de graaiende Salafisten van de Stopera als avant garde.

Het is de hoop dat deze “Amsterdamse methode” opgepikt wordt door het Rijk en landelijk gaat zodat ie in alle grote steden toegepast kan worden.

Op dit moment vallen domweg teveel wannabe Jihadi’s buiten de boot.

H., wiens oudere broer overleed in Syrië, werd in oktober 2015 opgepakt voor een straatroof. Zijn familie wenst niet te reageren. Waar H. tegenwoordig uithangt, is niet bekend.
De gemeente wil de berichtgeving bevestigen noch ontkennen. Een woordvoerder van de burgemeester laat weten dat de gemeente niet ingaat op individuele gevallen.

Oh, z’n broer “overleed” in Syrië?

Aan wat?

Een auto ongeluk? Een bedrijfsongeval? Een enge ziekte?

En in dit geval vind ik de respons van de Gemeente prima. Je wilt afgerekend worden op de dingen die misgaan. Je wilt niet  gaan pochen met een individueel succesverhaal zoals dit. Ondanks de best efforts van de dappere en degelijke bestuurders, wordt in Republiek Kukenheim nog steeds niet de juiste ronselaar voor iedere Jihadi gevonden.

En dat moet echt beter.

Breaking News: Burg. van Amsterdam Laat Terrorist Los Op Kinderen (Dieptepunt In De Jeugdkruistocht)

Share