Waar Blijven Je Fokking Brexit Bankiers Nou, Kajsa?

, , Comments Off on Waar Blijven Je Fokking Brexit Bankiers Nou, Kajsa?

Wij gaan het een beetje hebben over de vagina van Kajsa Ollongren.

Kajsa is inmiddels vijftig (50) jaar oud.

Dat is een beetje het begin van de overgang.

En op die leeftijd is het vrij normaal dat je niet van alles en nog wat vreselijk opgewonden raakt.

Over het algemeen is de vagina van Kajsa dus gort- en gortdroog.

Een beetje zoals een bruine boterham die je twee dagen op het aanrecht in de zon hebt laten liggen.

(Niet meer te vreten red.)

Daarnaast is Kajsa een mevrouw met een hele uitgesproken “smaak”.

Na zoveel jaar weet ze gewoon precies wat ze wel en niet prikkelend vindt.

Weet u waar Kajsa echt boter- en botergeil van wordt?

Rich As Fuck

Heel goed.

Kajsa wordt drijf- en drijfnat van rijke, vermogende mensen.

Ze wordt ook heel volgzaam, ze wil van alles voor die rijke teringlijers doen.

Rennen door de branding, onder tafel liggen, met de bal spelen…. of bijvoorbeeld parkeergarages voor ze bouwen, of internationale privescholen en er uiteraard voor zorgen dat die rijke teringlijers zo min mogelijk belasting betalen door ze allerlei schimmige fiscale achterkamertjesdeals aan te bieden.

Als zo’n rijke, vermogende fuckhead daarna Kajsa een beetje over haar buik aait?

Dan laat ze meestal een plasje achter.

Nod Yes Icon

Sinds #Brexit is Kajsa extreem loops, het is echt een bitch in heat geworden.

Volgens Kajsa, de Gemeente Amsterdam en onze objectieve, diverse, fact based media zouden er talloze bedrijven uit Engeland vertrekken en zich dan hier, bij “ons”, in Amsterdam vestigen. De komst van al die rijke teringlijers maakt Kajsa nogal dol. Ze was in de Stopera voortdurend aan het blaffen en tegen het been van willekeurige ambtenaren aan het op rijen. Ze kon het over niets anders meer hebben. Als we dan ook zoeken op “Brexit, Ollongren”, dan krijgen we dit.

ollongren-brexit

Ik zie maar liefst vijf en twintig honderd en zeventig (2570) resultaten.

Een loopse teef is weinig kieskeurig. 
Je kunt haar dan ook beter aangelijnd houden.

De situatie is zo ernstig… dat bepaalde woorden helemaal vermeden moeten worden door Stopera personeel. Woorden als “Google”, of “Facebook”, of “Uber”. Dat zijn namelijk allemaal geweldig succesvolle bedrijven met een zogenaamde “start up” cultuur. Kajsa heeft niet echt verstand van technologie, ze kan amper met ‘r eigen telefoon en laptop overweg, maar dergelijke bedrijven noemen betekent opnieuw een plasje op het tapijt. De woorden “Brexit” (met of zonder hashtag) en bankier resulteren in heel veel blaffen, veel plassen tegen deuren en bureaus en dan rolt ze op de grond door haar eigen vocht heen. (We hebben ons door insiders laten vertellen dat haar vacht daar enorm van gaat glanzen).

NU.nl: ‘Dertien bedrijven sinds Brexit-besluit naar Nederland gekomen’ .

Dertien (13) hele bedrijven?

Dertien bedrijven, hebben de overstap van Londen naar Nederland gemaakt, sinds het Verenigd Koninkrijk bekendmaakte de EU te verlaten. Demissionair minister Henk Kamp van Economische Zaken bevestigt zaterdag in de Volkskrant de komst van Britse, Amerikaanse en Aziatische ondernemingen in de financiële sector, ICT en energie.

Goed he?

Er werken dan ook vast al duizenden en duizenden kansarme Amsterdammers voor die bedrijven.

Samen zijn de bedrijven goed voor 730 banen. ”Voortdurend melden in Nederland geïnteresseerde buitenlandse bedrijven zich bij ons”, zegt Kamp tegen de krant. ”We schrijven hier op het ministerie het ene na het andere bidbook om die bedrijven te laten zien wat de kracht van Nederland is.”

Hmmm.

Slechts zevenhonderd en dertig (730), en ongetwijfeld zijn dat geen Amsterdammers, maar vooral vermogende migranten (dat noem je expats, want ze bidden niet vijf (5) keer per dag en ze verkrachten geen jonge vrouwen) die gewoon met die bedrijven mee zijn verhuisd met een dik relocation package. Niet getreurd, Kajsa kennende zal de focus van onze betrokken en bevlogen Gemeente er echt op gericht zijn meer en meer werknemers uit de local population te werven?

In tegenstelling tot andere EU-landen heeft Nederland wel één belangrijke beperking voor de financiële instellingen die hun Europese hoofdkantoor op het vasteland willen vestigen: het bonusplafond van 20 procent. Het is een “reëel probleem”, zegt de demissionair minister. In de rest van de Unie is een bonus tot 100 procent van het jaarsalaris toegestaan.

He, wat sneu.
Zo te zien ligt de focus vooral op meer inkomsten voor de rijke expats.

Voor de SlimK1nd lezers die echt op D66 gestemd hebben?

Bitch Please

Misschien moet iemand met Kajsa naar de dierenarts.

Ze kan dan “geholpen” worden.

Al dat plassen op het tapijt en rondom de koffieautomaat wordt niemand meer vrolijk van.

Share