Vooraankondiging: Nog Een Paar Nachtjes Slapen

, , Comments Off on Vooraankondiging: Nog Een Paar Nachtjes Slapen

(Dat slapen zal weinig van komen met die fuck hoest red.)

Ik begon dit blog op 22 oktober 2016. Ik had al allerlei dingen voorbereid en uitgezocht. Ik had niet echt plannen over wat en hoe ik het blog zou gaan inrichten of wat ik allemaal zou gaan schrijven. Ik wil aanvankelijk gewoon een beetje kloten met de software en eens kijken wat er zoal mogelijk was. De eerste zes maanden gebeurde er dan ook bijna niks. Weinig posts en heel weinig lezers. Pas ergens in Maart 2017 begon ik beetje mijn “toon” en stijl te vinden. Ik vond een manier om snel en veel artikelen te produceren die relatief herhaalbaar is. Ik verzon (zegmaar) een “formule”. Vanaf maart kon ik daardoor zoveel schrijven dat ik een eerste doelstelling verzon.

1000 posts.

1000

Daar ben ik nog niet. Ik zit nu op 996 posts. Dus nog 1-2 dagen, afhankelijk van hoe ziek ik blijf, en dan hebben we die mijlpaal bereikt.

De tweede doelstelling is tevens binnen bereik.

We naderen de 100 duizend lezers.

(Da’s totaal, sinds okt 2016, waarvan verreweg het meeste sinds mei 2017, als ik ineens publiek begin te trekken red.)

100thousand

Ik heb na zitten denken over wat ik dan zou doen, na een jaar bloggen.

Ga ik door, of exporteer ik aller eruit en bewaar het ergens als een offline database?

Ik heb gisteren mijn SSL certificaat verlengd.

Ik vind het leuk om te bloggen, dus ik ga door.

Ergens in oktober moet dat dus (digitaal) gevierd gaan worden allemaal.

Ik heb nog niet echt een idee hoe ik dat ga doen, maar ik sta open voor suggesties.

Als je een leuk idee hebt, laat maar horen.

Share