“Verbinding”, “Nuance” en “Debat” Met Munire Manisa (Op Twitter)

, , 1 Comment

Ik schreef enige dagen geleden een repliek op een ingezonden “lezersbrief” in het Parool.

De “lezersbrief” was afkomstig van niemand minder dan Munire Manisa.

Mevrouw Manisa “werkt” voor de PvdA, zit in het bestuur van het COC (als enige Moslima! red.), maar werkt natuurlijk vooral voor zichzelf. Mw. Manisa is een etnisch-religieuse “trotse Moslima” slash quasi bekende Nederlander/Amsterdammer en daar zit geld in. Munire moet dus eens in de zoveel tijd zorgen dat ze “in de media” komt met wat voor nonsens dan ook, want dat is goed voor haar likes, haar followers etc. Meestal beperkt haar look at me waanzin zich tot social media, maar sinds de poederbrief is Munire een stuk meer zichtbaar (en dat vindt ze hartstikke leuk red.)

In het stuk wat ik van repliek voorzag was Munire zich vooral aan het profileren als de Lone Deug Ranger uit Nieuw West.

Ons stadsdeel is guweldug en daar moeten meer, meer, meer toeristen naartoe want er is vanalles te doen, te zien en te beleven.

In mijn repliek liet ik haar weten dat stadsdeel Nieuw West een afschuwelijk, grotendeels etnisch-religieus shithol van monocultuur en overlast is.

Daarnaast is ook Nieuw West duurder en duurder aan het worden.

Later werd Munire ook door Marketing Amsterdam van repliek voorzien, in datzelfde Parool.

Parool: ‘Nieuw-West is nog niet klaar voor herhaalbezoekers’.

Munire leek de campagne en doelgroep van de campagne niet goed begrepen te hebben.

Ze was dan ook vooral met zichzelf bezig.

Nu zijn wij een klein blog, maar we krijgen geregeld reacties van lezers.

Op een (1) bedreiging na, zijn alle reacties heel erg positief, leuk, aardig en vol lof.

(En allemaal goed gespeld red.)

Het is altijd leuk als lezers reageren,  ongeacht hun reactie.

Wij zijn dan ook heel blij dat Mw. Manisa ons rechtstreeks benaderde op Twitter.

 

mm01

Oh jee.

Munire is beledigd en vindt dat we “lelijk” doen.

mm02

Even voor de goede orde?

In mijn repliek komt een plaatje voor waarop staat: “Warning: Don’t feed the attention whore”.

Munire is altijd bezig met aandacht trekken, veelal om absolute loze zaken, dus ik vind dat – nog steeds – prima advies.

mm03

Munire is diep gekwetst. Ze wil helemaal geen aandacht. Ze is een diep gevoelig mens (en toevallig PvdA Moslima) die zich onzelfzuchtig inzet voor de bewoners – alle bewoners – van Amsterdam Nieuw West, het allerleukste, meest tolerante en diverse stadsdeel van alle steden in de heule wereld.

mm04

Volgend jaar speelt een heel groot deel van Amsterdam Pride zich dan ook af rondom Plein ’40-’45.

Da’s een hele leuke, tolerante en vooral diverse buurt, waar allemaal heule progressieve Moslims wonen.

Nod Yes Icon

Daarna probeer ik vooral “te verbinden” met deze onbaatzuchtige mensenrechtenactivist uit A’dam Nieuw West.

mm05

Munire is wat blijven hangen in dat “beledigen”.

Je zou denken dat ze – zeker sinds de poederbrief – een stuk dikkere huid (en mondkapje red.) heeft gekregen.

mm06

Het Parool mag het wel, maar jij niet stomme haatblogger!

Na al dat “verbinden” probeer ik dan de nodige “nuance” aan te brengen voor mevrouw Manisa.

mm07

Munire gooit dan “het centrum” in de strijd.

Ik probeer dan – opnieuw (zucht red.) die “nuance” aan te brengen.

Waarna Munire ons niet alleen gaat vertellen wat we moeten schrijven, maar ook hoe we dat moeten schrijven.

mm08

Wat er allemaal kan en wat we daadwerkelijk doen zijn overduidelijk twee (2) enorme verschillende dingen. Zo kan ik mijn haar in de fik steken. Ik ga dat echter niet doen, want dat doet vreselijk veel pijn en ik eindig verminkt. “Doen” wat Munire Manisa zegt omdat zij vindt “dat het prima kan” zit er domweg niet in. Ik heb liever een vogelspin die eitjes legt in mijn oor.

Ik probeer dat dan – netjes – met simpele bewoordingen aan Munire uit te leggen.

mm09

Allemaal opgelet?

We hebben Munire Manisa geenzins “uitgescholden”. Ik heb die (overigens beeldschone red.) vrouw nog nooit ontmoet, ik heb nog nooit met ‘r gepraat, zelfs niet per telefoon. Ik kan haar dus domweg niet “uitschelden” want ik heb geen persoonlijk verbaal contact met haar. Ik heb scherpe kritiek op haar als politica, mediapersoonlijkheid en (sinds kort) “columnist”. Ze is de zoveelste, etnisch-religieuze PvdA graaier, die voedert aan de Gemeentetrog; al jarenlang. Vroeger dacht de PvdA, met name in de volkswijken van Amsterdam, Moslims op hun lijsten nodig te hebben. Munire is zo’n PvdA token Moslim. Inmiddels is DENK de grootste partij in A’dam Nieuw West en here to stay, omdat iedereen doodziek is van de PvdA, want die volkswijken, waaronder grote delen van Nieuw West, zijn absolute shitholen geworden die tevens meer en meer onbetaalbaar worden.

En “ik ben beledigd”?

Ik ben diep “beledigd” door K3 mevrouw Manisa.

Ik heb bijna een vol jaar die teringellende moeten horen – luid – toen mijn dochter heel jong was.

Het is een blijvend trauma geworden.

“Beledigd” zijn betekent niks.

En beledigd zijn om een (1) enkel plaatje?

Zoek hulp, okay?

mm10

Munire heeft helaas geen zinnige argumenten, maar is echt lekker blijven hangen en drammen in “ik ben beledigd”.

Het is namelijk vreselijk belangrijk dat je dit 5-6 keer in tikt.

Dan ben je zinvol aan het strijden voor alle bewoners van A’dam Nieuw West, ook de mensen die het er niet leuk vinden (zoals ikzelf red.)

mm11

Ja, zoals de politie.

Als “ondernemer” doet Munire natuurlijk ook werk, pakt opdrachten aan, van de Gemeente A’dam.

Ondernemer, mediapersoonlijkheid, social justice warrior, politica en wereldverbeteraar.

Die Munire Manisa is een ware Nieuw West Jedi Master.

Iedereen kent ‘r en iedereen is dol op Munire.

Als Munire Manisa zich niet onbaatzuchtig voor ons zou inzetten?

Dan zou dat hele stadsdeel met honderden duizenden inwoners verloederen en in verval geraken.

Ik probeer dan opnieuw wat nuance aan te brengen.

mm12

"Iedereen is vrij om te stemmen ... maar niet om te bloggen wat je wilt" - Prof. Dr. Munire Manisa, Amsterdam University Press, A'dam Nieuw West, August 2017.

We wachten op aangifte.

Lijkt mij reuze leuk.

Ik vind het wel jammer dat ze nu pissig op me is, want die Munire ziet er echt heel erg rawr uit; Google ‘r maar eens.

Rawr

En ik vind het gewoon echt vervelend als een zeer aantrekkelijke vrouw mij niet aardig vindt.

Helemaal als die vrouw een “trotse Moslima” van de PvdA is.

Nod Yes Icon

Share