Uit De Afgesloten Container: Whitewashing Terrorism Met Het Openbaar Ministerie

, , Comments Off on Uit De Afgesloten Container: Whitewashing Terrorism Met Het Openbaar Ministerie

Ik heb enige tijd geleden vrij uitvoerig geschreven over Laura H.

Laura was een psychiatrisch/psychologisch patient. Ze was onhandelbaar. Ze kwam vanaf zeer jonge leeftijd een hele reeks hele foute vriendjes tegen. Dit overkomt tal van vrouwen. Het resulteert altijd in drama. Bankrekening leeg, blauwe plekken, ruzie, toestanden, beroofd, opgelicht, bedreigd, gestalked. In Laura’s geval resulteerde het in twee kinderen van twee geflipte vaders (no offense, maar het zit die kinderen genetisch beslist niet mee) een hele leuke verhuizing naar het Kalifaat. Laura is beslist niet bijzonder intelligent, maar kreeg wel vrij rap door dat het Kalifaat een zeer teleurstellende vakantiebestemming was. Ze schakelde haar vader’s hulp in en wist – met haar twee kinderen – te ontsnappen. Tijdens die ontsnapping kwam haar “man” om het leven (of raakte zwaargewond).

U kunt hier meer lezen.

Een Eerlijk Proces (In Een Afgesloten Container)

Kippenpoot Of Porkel: Wat Te Koken Voor Dochters Die Uit Een Afgesloten Container Komen?

Laura mocht haar proces in vrijheid afwachten, met zo’n enkelband en ze krijgt inderdaad jeugdhulp, want die arme kinderen zullen er zwaar aan toe zijn. Ook Laura zal het beslist niet goed maken, want het is allemaal nogal wat. Zowel Laura als die kinderen zullen allerlei vormen van therapie en bijscholing nodig hebben. Alles slijt, dus ook dit. Ik zeg geef die kids iPads en dure telefoons en neem ze mee naar Duinrell en Star Wars (‘r komt een nieuwe aan). Pizza bestellen en een oxboard kopen. Kinderen zijn bijzonder weerbaar. Die kids wennen direct aan hun nieuwe situatie. Laura’s paps heeft een beetje geld en ik gok dat “de Gemeente” hier wel wat wil inspringen.

Laura is een natte droom voor het Openbaar Ministerie. Als OM wil je altijd laten zien we’re tough on crime, maar dit is het allereerste eerste proces tegen een terugkerende Jihadi … en Laura Hansen is een witte vrouw, uit een opgeleid gezin, uit Zoetermeer, waar toevallig eveneens het hoofdkantoor van de AIVD staat.. Ze is een bekeerling. Het OM weet als geen ander waar punten te scoren zijn. Een “witte” terrorist, homegrown, geen asielzoeker, geen strafblad, ‘r vader heeft geld en ze komt nog uit Zoetermeer ook?

katjing

Dat is natuurlijk veule malen beter (en interessanter ook voor “de media”) dan al die opgefokte Mocro “rappers” met een strafblad die afreisden om “mensen te helpen”.

Leest u even mee?

Dit wordt hashtag kromstaat to the max.

NRC: OM eist 35 maanden tegen IS-uitreiziger Laura H.

Het. Staat. Er. Echt.

Bilal, de veroordeelde terrorist Jihadi uit Amsterdam West, kreeg een baantje als “jongerenwerker” dankzij onze “lieve” burgerpapa.

Laura H. laagopgeleid, low IQ, wit, psychiatrisch patient en mishandeld door een hele reeks foute vriendjes, krijgt 35 maanden.

Voor wat dan?

Ibrahim I., de man van terrorismeverdachte Laura H., wilde in Nederland of een ander land een aanslag plegen. Dat zei Laura H. donderdag tijdens de eerste dag van haar proces in de zwaarbeveiligde rechtbank in Rotterdam. „Mensen doodschieten, dat vond hij het gaafst, want dat deed IS in filmpjes.” De officier van justitie eiste donderdag 35 maanden cel tegen H, waarvan 24 maanden voorwaardelijk. Dat zou inhouden dat ze niet meer terug de cel in hoeft, omdat ze tot nu toe al 357 dagen heeft vastgezeten.

Laura heeft (onnodig red.) langdurig vastgezeten in het allerzwaarste regime denkbaar: de extra beveiligde afdeling in Vught, waar de echt gevaarlijke beesten gehuisvest worden.

Als psychiatrisch patient en getraumatiseerde, mishandelde moeder, gevlucht uit oorlogsgebied viel haar dat vreselijk zwaar.

Ze werd echt knettergek en ging er bijna aan kapot.

Het OM wist dat ze geen enkel gevaar vormde, al maanden lang.

Er was onderzoek gedaan door zowel het Pieter Baan Centrum (PBC) en de reclassering.

Laura was “weinig emotioneel volwassen” en men adviseerde jeugdhulp, opvoedkundige hulp en therapie.

Men constateerde zelf dat het regime in Vught zeer slecht voor haar gezondheid was.

Dat kon het OM niks schelen.

Tijdens haar zittingen zat Laura in een afgesloten container. Presumably zodat “de media” haar niet kan fotograferen. Laura trok dat natuurlijk voor geen meter. Ze kon de rechter en haar aanklagers niet eens zien. Alleen opgesloten zitten in een container is zelden leuk, maar als getraumatiseerde psychiatrisch patient is het zonder meer onmenselijk te noemen.

Er zijn beschrijvingen in “de media” waar ze aan het gillen en huilen is in die container.

Dit is “goed” voor het Openbaar Ministerie.

Naar de buitenwereld laten zij zien we are tough on crime en terugkeerders? Die pakken we heulemaal hard aan!

Wat echter nog veel belangrijker is voor het OM is dat men kan laten zien … wij doen niet aan etnisch profileren. Voor ons zijn ALLE “terroristen” gelijk, OOK de witte die zelf vluchten met hulp van hun vermogende vader en een commando, ook degene die wonen in de stad waar het hoofdkantoor van de AIVD is.

Voor het OM is iedereen gelijk!

Witte, ernstig verwarde en beschadigde, alleenstaande jonge moeders?

Die geeft het OM graag een extra trap in hun baarmoeder als ze gebroken op de grond liggen.

Het OM waakt namelijk enorm goed over hun imago, en als je jonge, mishandelde, getraumatiseerde witte moeders een lekkere trap in hun kankerlijer geeft?

Dan. Deug. Jij.

Je zou Laura vrij gemakkelijk kunnen vervolgen. Je moet de zaak dan alleen verhuizen naar de kinderrechter. Laura heeft – willens en wetens – haar kinderen naar oorlogsgebied verhuisd. Ze waren er slecht aan toe, ze zaten onder de luizen. Overal moord en doodslag en verkrachting. Dat is kindermishandeling, dat is ernstige verwaarlozing. Je krijgt dan dezelfde uitkomst als nu: zolang Laura zelf lief ende zorgzaam tegen haar kinderen doet en ze niet afranselt of uithongert, krijgt ze gewoon ‘r kinderen terug en krijgt ze jeugdhulp. Zo’n kinderrechter procedure is zo gepiept. Het vergt niet een jaar tussen de grootste criminelen van Nederland zitten, of getuigen in een afgesloten container.

Waarom doet het OM dat niet?

Nou, vanwege de blauwe plekken. Laura is tig keer in elkaar gebeukt door haar foute vriendjes, zo ook door haar leuke partner die met haar verhuisde. Als je Laura bij een kinderrechter van al die zaken beschuldigd, dan kan zij een heel goed argument maken dat ze doods- en doodsbang van die gast was en dat ie haar de pleuris sloeg. Ze kan zelfs het argument maken dat ze – eenmaal verhuisd – nog meer die kinderen moest beschermen van nog veel ergere zaken.

Het OM van Zoetermeer, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam, hebben zogenaamd een jaar “onderzoek” gedaan. Men wilde vaststellen dat Laura een echte “terrorist” was (en bovendien een witte, die pal naast het hoofdkantoor van de AIVD woonde, potverdorie!) en “lid” was geworden van een terroristische organisatie, ISIS. Hoe zou het OM dat “onderzoek” doen? De CIA, de Mossad, de AIVD, de NSA, het Pentagon, MI5, MI6, Interpol hebben geen fokking idee van wat er zoal gaande is in het Kalifaat. Niemand heeft een fokking idee. Dat is dan ook de voornaamste reden waarom er geen stemmen opgaan voor een Internationaal Tribunaal. ISIS zijn zonder meer genocidiale oorlogsmisdadigers, er zijn echter te weinig getuigen en bewijzen. De Yezidi’s zijn je best bet, die kunnen getuigen van de slavenhandel, verkrachtingen en massagraven, maar dat zijn dan ook de enige. Het Kalifaat was een middeleeuwse kerker, niemand weet wat daar allemaal gebeurd is. Laura H. zal er vele malen meer van weten dan het modderfokking OM.

De “straf” die Laura dan ook uiteindelijk krijgt opgelegd is helemaal geen “straf”.

Ze is vrij en zal niet meer de gevangenis betreden.

Het OM komt met precies de strafmaat die dat garandeert.

Men wilde Laura dus nooit echt vervolgen en echt straffen.

Men wilde laten zien hoe vreselijk strikt ende zorgvuldig en stoer men was. WIJ gaan op een hele heftige en vooral serieuze manier met terroristen om! Kijk maar naar die huilende alleenstaande verwarde moeder in die container! Zie je hoe heftig wij haar aanpakken! Het OM wilde even laten zien hoe stoer ende sterk men was.

Men wilde vooral laten zien hoe vaak men kan opdrukken.

En ik ben weinig onder de indruk.

 

Share