Tranen, Knuffels, Zoenen… En Explosieven Op Schiphol

, , Comments Off on Tranen, Knuffels, Zoenen… En Explosieven Op Schiphol

Ik heb elders mijn mening laten gelden over onze terugkerende Jihadi’s. Die arme jongens zitten daar helemaal muurvast in dat stomme Raqqa en die kut Irakezen en Koerden schieten alles en iedereen kapot. Dat is reuze zielig, dus er gaan al stemmen op dat “we” (Nederland red.) ons meer moeten inspannen om die arme kids weer thuis te krijgen.

Onze Minister President, Marketing Rutte, dacht er heel anders over.

Hij vond dat die geflipte Jihadi’s lekker in Raqqa mogen blijven.

(Of doodgaan red.)

Dat vond een handjevol Deugridders natuurlijk absoluut vreselijk ende onmenselijk dus die arme Mark kreeg een wereld van Deugridder shit over zich heen.

De brullende Deugridders houden zich – als altijd – niet bezig met enige cijfers. Wat zou dat kosten, bijvoorbeeld, om al die Jihadi’s terug te halen? Dan moeten ze berecht? Voor wat precies?  Hebben we bewijzen tegen ze? En kunnen we mensen hier in Nederland berechten voor misdaden die ze in Irak hebben gepleegd? Moeten we ze niet uitleveren aan Irak dan? En wat gaan we doen met de niet gevaarlijke mensen, domme vrouwen en jonge kids die geen keuze hadden en mee moesten? Krijgen die allemaal een huis? En een uitkering? En therapie? En witgoed? En huisraad? En iets van een opleiding? En wat gaat dat kosten?

De Deugridders willen gewoon mooie plaatjes. Huilende moeders en zussen op Schiphol. Bloemen en confetti. Overal pers. Moeders uit de provincie die hun verdwaasde bekeerling nitwit zoon omhelzen. “Wat ben je bruin geworden?!?” “En wat is je baard gegroeid!”. Nederlandse, Marokkaanse en andere vlaggen. Iedereen maakt foto’s met z’n telefoon. Een aantal Jihadi’s rent richting de patatzaak voor een broodje kroket, terwijl een klein subgroepje als een gek de haringtent opzoekt. Er wordt gelachen en gezongen en geklapt.

…. en dan blazen de haringeters zichzelf en alle omstanders hartstikke kapot met een spijkerbomvest.

Misschien is het een idee voor de Deugridders om eens na te denken over die Jihadi’s terughalen.

Want de meeste van die jongens en meisjes?

Zijn knetter-fokking-gek.

Bomb Vest

AD: ‘IS stuurt 173 opgeleide terroristen naar Europa’.

Interpol heeft een lijst van 173 IS-strijders verspreid die opgeleid zijn om in Europa zelfmoordaanslagen te plegen. Dit, als vergelding voor de militaire nederlagen die IS lijdt in het Midden-Oosten, zo meldt de Britse krant The Guardian. Interpol stelde de lijst op op basis van inlichtingen van de VS die werden verkregen tijdens de aanvallen op IS-gebied in Syrië en Irak. Volgens de inlichtingen- en antiterreurdiensten in Europa bestaat het risico dat zelfmoordterroristen zullen toeslaan in Europa wanneer het kalifaat van IS in elkaar zakt. Er is nog geen bewijs dat de personen die op de lijst staan al in Europa zijn aangekomen, maar het feit dat Interpol de lijst verspreidt, betekent volgens The Guardian dat er informatie gezocht wordt over de personen op de lijst en dat er op vrij grote schaal terreuractiviteiten worden verwacht.

And so it begins…

Volgens de burgemeester van London zijn er zo’n acht duizend (8000) Jihadi’s teruggekeerd naar de UK. Ongeveer de helft daarvan hangt rond in London. Slechts vier honderd (400) daarvan worden echt “in de gaten gehouden”. De anti terreur units van de Metropolitan Police zouden dolgraag meer mensen in de gaten houden, maar daar hebben ze geen geld, mensen of materieel voor.

Dit aantal, 173, is veel en veel en veel te laag.

Er zijn talloze gekken allang en breed terug.

De lijst werd eind mei verspreid. Interpol wees er toen in een begeleidend schrijven op dat het gaat om ,,IS-strijders die werden opgeleid om met explosieven om te gaan zodat ze zoveel mogelijk slachtoffers kunnen maken. Ze verplaatsen zich ook via diverse landen om deel te nemen aan terreuractiviteiten.”

Die open grenzen zijn hartstikke jottem!

Customs

Volgens het begeleidend schrijven zijn de verdachte IS-terroristen geïdentificeerd op basis van materiaal dat in schuilplaatsen van IS werd verzameld. Het zou gaan om personen die te kennen hebben gegeven dat ze willen deelnemen aan zelfmoordaanslagen en dat ze ‘martelaar voor de islam’ willen worden. Naast hun achternaam, de naam van hun moeder en een foto bevat de lijst ook de namen waaronder ze bij IS werden ingelijfd, van hun laatste verblijfplaats en van de moskeeën die ze bezochten.

Je raadt nooit wat wij gevonden hebben in een grot in Syria???

De ISIS Kamikaze lijst!

Stond gewoon op een USB-stick!

Interpol vraagt de lidstaten om informatie over de personen op de lijst en om na te gaan of deze personen via hun grenzen zijn gepasseerd. Interpol wil ook alles weten over hun mogelijke strafblad, biometrische gegevens, paspoortnummers, activiteiten op sociale media en een overzicht van de reizen die ze recentelijk hebben gemaakt.

Ja en vindt even uit of ze ons blog bezocht hebben recent.

Dan weten we of we ons echt zorgen hoeven te maken.

En als ze ons niet lezen…

Kun je dan uitvinden welke andere blogs ze lezen?

Dan ga ik die een keer grondig afzeiken.

Share