Thought Police: Migranten Criminaliteitscijfers Zijn Geheim (En Dramatisch)

, , 1 Comment

Jawel, de migranten criminaliteitscijfers zijn boven tafel!

Wij danken de mannen en vrouwen van de Telegraaf.

Leest u even mee?

TPO: Bonusquotes: Asielzoekers straffeloos in de fout – Cijfers die politie onder pet wilde houden.

Lees ajb echt even helemaal door tot het einde en pak even alle links onderin.

Het is een grootsch drama.

Met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur werden de stukken opgevraagd. De politie beweerde echter stellig niet over zulke informatie te beschikken. Veel gesteggel later zijn de documenten toch overhandigd en de gigantische omvang ervan alleen al, legitimeert de vraag: hoe heeft iemand ooit kunnen beweren dat deze informatie er niet was? Er is zelfs een speciale ’taskforce’ voor bij de politie.

Asielzoekers uit deze groep ’veilige-landers’ reizen vaak door heel Europa. Volgens de politie zijn er aanwijzingen dat ze daarbij rekening houden met waar de beste asielzoekerscentra en omstandigheden voor vreemdelingen zijn. Ze nemen snel weer de benen als uitzetting dreigt.

De frustratie spat er vanaf als agenten beschrijven dat een deel van deze asielzoekers uit veilige landen niet eens vervolgd wordt de keren dat de politie ze wel in de kraag vat. De zaak wordt in een dergelijk geval geseponeerd en de verdachte kan gaan. Het resultaat is dat de vreemdeling straffeloos in Nederland kan blijven, terwijl de politie van zijn misdaden weet.

Asielzoekers die uit veilige landen komen, blijken keer op keer de asielzoekerscentra als een soort post te beschouwen waarvandaan ze ‘strooptochten’ kunnen doen.

De asielzoekers uit veilige landen lijken soms zelfs onderdeel te zijn van georganiseerde misdaadgroepen. De politie beschrijft Oost-Europese migranten die op bestelling stelen.

Ook als het gaat om andere zaken van criminaliteit, zoals overlast veroorzaken op de opvang zelf en het lastig vallen van vrouwen, staan Marokkanen eind 2016 op nummer 1.

Politiemensen doen zelfs in een saillante passage de werkwijze van de criminelen uit de doeken. ‘Opvallend gegeven: Noord-Afrikanen bewaren scheermesje in mond. In enkele Noord-Afrikaanse landen wordt geleerd om een scheermesje in de wangzak te plaatsen tijdens incidenten. Op het moment dat het nodig is, wordt het mesje tussen de tanden gefriemeld en buigt men zich naar de tegenstander om schade in nek en gezicht aan te richten.’

Bijna 10.000 statushouders werden in de eerste negen maanden van 2016 verdacht van een strafbaar feit. Ruim honderd van hen hangt een straf van zes jaar cel of meer boven het hoofd.”

Wat het lastig vallen van vrouwen betreft, staan Marokkanen op nummer 1.

Net als Hadjar, die is de nummer 1 van Vileine.

Maartje Geels is de nummer 2.

Vileine is heel erg anti geweld tegen vrouwen.

Nederland (al die Marokkanen red.) heeft een ware verkrachtingscultuur.

En al die vrouwen die Vileine zo feministisch vertegenwoordigt? Die zijn allemaal doods- en doodsbang van al die progressieve, pacifistische, overleg papa’s uit Landsmeer en Nijmegen. Die hoogopgeleide, heterosexuele, cisgender moderne witte mannen vormen een vreselijk gevaar voor de rechten van vrouwen in het algemeen en hun veiligheid in het bijzonder.

Doet u mee?

Challenge

De SlimK1nd challenge:

Tel het aantal negatieve artikelen over Marokkanen die vrouwen lastig vallen op het website Vileine.

Inzendingen via Twitter of via onze mailbox.

Thought Police Small

Het is absoluut geweldig en fijn om te weten dat onze dappere mannen en vrouwen van Politie zulke fijne cijfers moedwillig voor ons achterhouden.

Stel je eens voor, zeg?

Als we ons bezighouden met feiten? 

Dan vormen we straks een weloverwogen mening gebaseerd op die feiten.

Dat moet koste wat het kost vermeden worden.

Het is zoveel beter en meer deugdzaam om ons vooral voor te liegen.

Dat vergroot ons vertrouwen enorm.

suswis-migrant

Share