The Terror Teaching Aid (Celebrating Diversity In Primary School)

, , Comments Off on The Terror Teaching Aid (Celebrating Diversity In Primary School)

Dit is geweldig.

Het is natuurlijk heel lastig om aan jonge kinderen uit te moeten leggen dat geflipte Moslims ze willen opblazen of aan stukken hakken.

Daar hebben ze in Engeland iets op gevonden: een nieuwe “teaching aid”.

Express: Write a letter to terrorists! Children told to ‘respect’ killers in new teaching aid.

Ja. Het. Staat. Er. Echt.

The book, Talking About Terrorism, published weeks before the Manchester Arena atrocity, describes the indiscriminate mass murder of innocent members of the public as a “type of war”. It tells primary age children that terrorists kill people because they believe they are being treated “unfairly and not shown respect”. It gives examples of “terrorists” whose ideas then turn out to be right: “The Suffragettes used violence and were called terrorists,,,,” it stated.

Het idee hier is om Islam zo min mogelijk te noemen.

Als Islam ter sprake komt dan is “hun” terrorisme net zoiets als het terrorisme van de ETA, IRA of het ANC van Nelson Mandela.

We hebben een andere gek gehad die beweerde dat terroristen vooral altruistisch bezig zijn.

De aanslagpleger in Westminster liet allerlei materialen achter. Hij keek al maandenlang ISIS onthoofdingsvideos. Hij was vervreemd van zijn eigen familie en moskee want die mensen waren allemaal niet radicaal genoeg. Hij hing op dubieuze websites rond waar alleen maar over Jihad werd gepraat. En hij liet natuurlijk zo’n leuke videoboodschap achter waar ie duidelijk maakte dat alle ongelovige honden dood moeten voor Allah.

Het hoofd van de London anti-terreur unit zei vervolgens: “We zullen nooit weten waarom de dader dit deed”.

Deze nieuwe leuke aanslag op hele jonge tienermeisjes is hetzelfde verhaal. Ondanks het feit dat er nu 14 radicale Moslim gearresteerd zijn – waarvan het merendeel kort geleden naar Lybia of Syria is geweest – doet de media er van alles aan om de aandacht vooral af te wenden van Moslims en de Islam. De kans dat je slachtoffer wordt van terrorisme is heel klein. In de jaren ’70 had je veel meer terrorisme. Al die aanslagen zijn goed voor de PVV. Pas op voor populisten, pas op voor alt-rechts en laten “we” vooral diversiteit vieren.

Deze “teaching aid” is echt vulgaire propaganda.

Het boek moet verwijderd uit het klaslokaal.

De leerkracht die dit een goed idee leek mag op zoek naar een andere baan.

Share