The SlimK1nd Shit Fuck Friday Explained

, , Comments Off on The SlimK1nd Shit Fuck Friday Explained

Vandaag doe ik een soort recordpoging.

Ik ga allerlei dingen doen en proberen om vooral geen hartaanval te krijgen.

Ik ga…

Zes (6) goede posts schrijven voor het blog, dat is in tijden niet meer gelukt. Daarnaast ga ik een hele berg schrijven voor werk. Ik moet dan twee leuke artikelen schrijven over film en televisie voor een ander blog. Dan doe ik de grote schoonmaak, zoals elke vrijdag. Ik doe boodschappen, waarvan een deel voor het weekend. En dan vanmiddag komt mijn ex en moet ik haar met wat dingen helpen (admin). Ik ben eruit gerold rond een uur of 01:30 des morgens en lig (vooralsnog) op schema.

heart-attack

Ik moet tevens vanmorgen en vanmiddag die kleine helpen met iets van huiswerk en een of ander project.

Het is nu 05:44: de kleine is eruit en thee aan het drinken, keuken is gedaan, een eerste rits artikelen af, een hoofdstuk voor werk gedaan, de kasten in de huiskamer zijn schoon, de vensterbank is schoon en ik ga zometeen beginnen aan het toilet en de badkamer.

Share