The Golden State Warriors Do It Again!

, , Comments Off on The Golden State Warriors Do It Again!

Ik heb een paar vreemde weken achter de rug. Ik had weer een gekke blessure opgelopen. Ik ben een hele luie blogger geweest. Het zal de oplettende lezer niet ontgaan zijn: ik ben bezig met een heuse media blackout. Het is een poging om minder en minder media te consumeren. Dat betekent minder films, minder series en minder sport. Dat is met name deze tijd van het jaar errug moeilijk. Vanaf april t/m nu lopen de NBA Playoffs en Finals en dat volg ik altijd. Het betekent ‘s nachts je bed uit, rond een uur of 2-3 en dan een wedstrijd van 2-2.5 uur volgen, in je eentje. Het is vervelend om het ‘s nachts te doen, want je kunt niet echt juichen of klagen of lawaai maken. Vorig jaar heb ik wedstrijden op delay gekeken. Dat betekent dat je de hele wedstrijd download en ergens rond 11u ‘s morgens kijkt. Dan kun je nog steeds niet drinken of echt veel lawaai maken.

Dit jaar heb ik veel wedstrijden (en teams) overgeslagen. Ik lees dan alleen de uitslagen en wat blarb over de wedstrijden en ik kijk samenvattingen van de wedstrijden op Youtube. 

De Finals heb ik LIVE gekeken.

De Golden State Warriors stonden voor de 4e keer tegenover de Cleveland Cavaliers.

Het werd een sweep, 4-0 voor Golden State in een best of seven series en dat gebeurt heeeeel erg weinig in de NBA.

Golden State is een absoluut superteam. Cleveland kwam er weinig aan te pas.

Wij van SlimK1nd feliciteren de Golden State Warriors met hun kampioenschap.

Het was absoluut fantastisch!

goldenstatewarriors-2018

Met een paar weken begint de Tour de France. Ook daar ga ik proberen zo min mogelijk echt van te kijken. Ik ga proberen slechts de stand en af en toe een samenvatting te kijken.

Ik ben best moe. Ik ben sinds april toch een groot aantal keren om 2u ‘s nachts uit bed gegaan. De finales in beide conferenties en de eigenlijke finals heb ik echt helemaal live gevolgd. Het is nu 6u ‘s morgens en ik ben helemaal “up” en excited en wakker. Ik ga nu alle post game commentaren en interviews kijken, want anders verveel ik mij stierlijk.

 

Share