Geenstijl.nl – Tantrum

, , Comments Off on Geenstijl.nl – Tantrum

Oh glory… Een kind van 25 heeft een hele lange ehm brief ingezonden aan geenstijl.nl met ehm… nou allemaal dingen erin. De kern van de brief is dit. Ik ga afstuderen en dan veel geld verdienen, maar dan moet ik belasting betalen en met dat belastinggeld gaat de overheid allemaal dingen doen die ik helemaal niet wil. En daar moppert ie dan heel lang over. En dan wordt ie boos en loopt ie kwaad weg. Ik ga weg, ik doe het niet meer, ik verlaat het land.

pasted-image-0

Rustig maar, dat is ook gewoon zo lieverd. Voor China moet je wel nog even Chinees leren. En zelfs als het niet de hele wereld is, dan houden we nog heel erg veel van je. Kom even zitten. Heb jij vandaag je Ritalin genomen?

pasted-image-0-1

Nee schat, daar zit niemand op te wachten. Wil je een pakje appelsap bij je pil?

pasted-image-0-2

Schat, we vonden het allemaal vervelend toen Machteld je dumpte voor die etnische hiphop jongen, maar je moet er niet zo op blijven hameren. Ze kwam een andere jongen tegen. Jij komt ook wel weer iemand tegen. En die rap van hem op Youtube was best leuk. Hier drink je appelsap.

pasted-image-0-3

Ho even? Dat #AllesKomtGoed vond je zus heel erg leuk, die heeft daar heel veel aan gehad toen Femke Halsema met Twitter stopte en zo. Weet je nog? Arme Mirjam was helemaal van slag.

pasted-image-0-7

Je bedoelt het roer omgooien schat. Het stuur omgooien leidt tot hele enge ongelukken op de snelweg, net als met Helga toen bijna. En er wordt niemand “om zeep geholpen”. Doe even gewoon, zeg?

pasted-image-0-4

Rutger? Rutger? Schat je hebt geen jas aan? Loop nou niet zo weg. Rutger?

Lief he? Ik wil allemaal dingen niet. En als ik mijn zin niet krijg dan loop ik weg. Ik hoor bij de economische elite van de wereld, later. Echt wel. En dan deur smijten en wegstormen. En alleen als hunnie gewoon doen wat ik wil kom ik terug. De grammatica en ehm… “dingen” in de brief tonen duidelijk aan dat we inderdaad met de educatieve elite van de wereld te maken hebben.

Ouders natuurlijk helemaal in paniek. Want… waar gaat ie heen dan? Nou als ie geen belastingen wil betalen dan moet ie naar Dubai, de Emiraten, daar betalen expats, buitenlanders, geen belasting. Da’s een monarchistische, Islamitische dictatuur waar je echt helemaal nul rechten hebt. Dubai is ook godallejezus duur, maar presumably kan hij overal zo aan de bak.

En dan z’n arme ouders tegen politie:

Dubai? Nee, dat kan toch niet, zeg er wat van Hans!!!
Wat mijn ex-vrouw bedoelt – mevrouw agent – is dat Rutger een hele gevoelige huid heeft.

Hij trekt die warmte nooit, die zon is heel slecht voor ‘m. Hij wordt duizelig en misselijk van de warmte.
Hij heeft geen jas aan!
En hij heeft geen jas aan. Alstublieft, vind ons kind?

Hier dit slikt ie normaal (toont snikkend een potje Ritalin).

Het LaLaLand waar iedereen doet wat ik wil omdat ik het zeg bestaat niet, dus je zult zien dat
Rutger enige uren later wordt teruggevonden in het winkelcentrum.

OMROEP RIJNMOND:

De bedrijfsleider van de Swirl bij Winkelcentrum de Boog belde vanmiddag politie toen een hele drukke jongen begon te zeuren over belastingen en vervolgens andere klanten begon uit te leggen dat Nederland aan het sterven was. Politie was snel ter plaatse en overhandigde de jongen aan de GGD. De GGD verklaart dat de jongen vrijwillig mee ging.

pasted-image-0-5

Share