Stap #1: “De Kop Koffie” – Directe Communicatie met de Jeugdkruisvaarders van het OLVG (Haram Tandpasta)

, , 1 Comment

We zijn weer eens vals beschuldigd van kindermishandeling door een etnisch-religieus meisje met een hele leuke telefoon en een prachtige kristallen bol. Ik wil de situatie niet bagatelliseren, het is natuurlijk nooit leuk om ergens van beschuldigd te worden. En beschuldigd worden van kindermishandeling is al helemaal niet leuk. Als het je echter zes (6) keer overkomt in acht (8) jaar tijd?

Dan word je wat laconiek.

Nod Yes Icon

Je blijft er meer gelaten onder.

Het maakt gewoon niet zoveel impact meer.

Shaking No Emoticon

We gaan verweer voeren in stappen.

We hebben elders kunnen lezen hoe er een Hoofd Jeugdgeneeskunde aan te pas kwam en een heuse klachten-functionaris en toen een mevrouw van Juridische Zaken en toen de Manager van Juridische Zaken en er zat zelfs heel eventjes een kans in dat we zomaar met Mw… sorry, sorry… Drs. Dings-Van Engelen mochten praten, maar dat ging helaas niet door. Dat zijn eigenlijk stappen #2 (TeamLeider Gesprek), #3 (Communicatie met de Directie) en #4 (Klachten-Commissie) gecombineerd.

Als altijd ben ik netjes begonnen met Stap #1, de virtuele "kop koffie". 
Een nette mail aan het OLVG.

Probeer vooral te blijven praten.

Onderstaande is een echte brief.

Ik heb deze brief echt aan het OLVG gestuurd.

Ik heb de illustraties later toegevoegd.

Ik wilde het in deze vorm toevoegen aan mijn “boek“: Niet mijn brieven aan Jeugdzorg.

Dit is "Haram Tandpasta".

Toothpaste Icon

Stap #1: Probeer te blijven praten: rechtstreekse communicatie met het OLVG

Zoals ik al zei… kindermishandeling?

Boring Sign

Ik wil van iets cools beschuldigd worden.

Verdomme !

Zo’n klachten-functionaris moet reageren. Ik heb de echte klachten netjes via het klachten-formulier via het OLVG website gestuurd. Daarna krijg je een nette ontvangst mail en dan heb je een email-adres waar je rechtstreeks heen kunt mailen. Het tandpasta-vraagstuk heb ik daarna gestuurd als een soort toevoeging. Ik had echt het idee dat men – gezien het ludieke karakter van de mail – direct door zou hebben dat er hier iets grandioos mis is gegaan.

Maar eh…

Nee.

Shaking No Emoticon

Vieze kutburger, met je vieze kut-shawl.

Excuses, rectificatie en schadevergoeding blijven (gek genoeg) uit.

Ik ga een bedrag rekenen per dag.

Ik reken tien (10) euro voor iedere dag dat mijn arme Hummel haar jodenster moest dragen, in het geheim, zonder enige kans op verweer.

Ga ik weer even hoofdrekenen.

Ik kom dan op 3.5 jaar = 1277 dagen ongeveer.
Da's 1277 x 10 = 12770 euro.
Geld is uiteraard voor de kleine kabouter.

Ik reken de vernedering, de schending van onze rechten als ouders, de belediging, de waanzin, de etnisch-religieuse intolerantie, de schofterigheid van het kledingadvies van Dr. God Complex, het ongemak en de achterlijke hoeveelheid tijd die we nu bezig zijn dit op te lossen niet mee. Het feit dat dit de vierde (4e) valse aantijging van kindermishandeling in vier (4) jaar tijd betekent zal ik ook achterwege laten.

Dat zal Mw… shit… sorry… Drs. Dings-van Engelen vast waarderen.

En het is weer een etnisch-religieus meisje.

Wat is het toch met mij en die meiden?

Question Icon

Ik ga volgend jaar (da’s 2017) een kopie van mijn dochter’s medisch dossier regelen (digitaal).

Daar ga ik dan fijn doorheen samen met onze huisarts (anders begrijp ik er vast geen ruk van).

Dan ga ik een lijstje maken van zaken die mij niet duidelijk zijn, of onjuist zijn. 
Ik maak dan een apart lijstje van alle zaken die (etnisch-)religieuze waanzin zijn.

Die ga ik dan netjes naar de klachten-functionaris mailen en proberen te laten verwijderen.

Ik gok dat al dit “slimmere werken” nog wel een maand of wat gaat duren.

Leuk he?

***

Lieve lezers, ik ga een beetje vakantie houden tot begin volgend jaar.

Volgend jaar wordt reuze spannond.

We hebben dan:

1.) Een leuke SKJ hoorzitting in Bilthoven

2.) Een formele klachten-procedure bij de RvdK

3.) Een klachten-procedure bij Politie

4.) Een heuse Ombudsmanbemiddeling met de Directie van Jeugdzorg

… En nog veel… veel… meer.

We boffen maar dat we in zo'n prachtig functionerende rechtstaat wonen.

 

Share