SlimK1nd Recycle: Andere Websites Doen Het Ook! (#002)

, , Comments Off on SlimK1nd Recycle: Andere Websites Doen Het Ook! (#002)

Ik heb een rugblessure.

Ik zakte vanmorgen in elkaar.

Ik heb een spier in mijn rug, middenin, onder mijn schouderblad verrekt, of opgerekt.

Ik heb dat al eens eerder gedaan, precies op dezelfde plek.

Het doet waanzinnig veel zeer. Ik kan slecht mijn linkerarm en schouder bewegen. Staan en lopen doet zeer. Zitten doet zeer. Leunen doet zeer. Op mijn rug liggen doet zeer. Bewegen doet zeer. Het doet echt fokking zeer. Typen verloopt stroef ende moeizaam want dan moet ik mijn dan mijn arm en schouder gebruiken en dat lukt niet echt lekker. Mijn ex is onderweg met lekkers en midalgan en tijgerbalsem. Ik heb zelf net 2 paracetamol genomen.

Bloggen zit er niet in, dus…

SlimK1nd Recycle: Van oude posts en de dingen die voorbij gaan.

Dit zijn wat leuke posts uit de oude doos.

Enjoy!

PVV Wint Scholierenverkiezing Dankzij #Manchester (Reductio Ad Absurdum Met Prof. Dr. Beatrice De Graaf)

Naar Huis? Maar Jullie Zijn Er Nèt?!?

Alléén De Maan Is Divers En Tolerant

Share