SK Moviez: Zodiac

, , Comments Off on SK Moviez: Zodiac

Een fles Pellegrino, twee koffie, 2x sap, yoghurt met muesli bleek niet voldoende voor zoveel krachtoefeningen. Ik heb twee beschuitjes met kaas gesnoept, zonder boter. Ik ga dan zo beginnen aan de soep.

De kleine slaapt uit (want die maakte het gisteren laat), dus ik ga een film kijken en daarbij nog wat oefenen.

Dit is een oudje, hij is lekker langzaam en duurt geweldig lang.

(Dan kan ik nog wat meer krachttraining doen terwijl ik dom voor mij uit staar).

De film eindigt ook nog eens enorm deprimerend en da’s precies wat ik nodig heb op de bewolkte zondag.

Zodiac vertelt het verhaal van The Zodiac Killer: een complete psychopaat die random mensen overhoop schoot en doodstak. Het onderzoek liep jarenlang en er werden tal van fouten gemaakt door de autoriteiten. De dader werd nooit gepakt. Hij schreef enge brieven, een soort puzzels aan kranten en politie en daagde ze voortdurend uit hem te stoppen, terwijl ie meer moord en verderf aankondigde.

Voor mensen die meer morbide zijn dan ik?

Z’n brieven staan (natuurlijk) online, ziehier.

Zodiac Letters.

Dit is de poster, die is geweldig. (Er is er ook eentje met de gezichten van de acteurs erop, die vinnik nix).

zodiac-breed

Dan is hier de trailer.

En hier is ie dan in full HD.

SK Moviez: Zodiac.

Share