SK Moviez: The Killing Of A Sacred Deer

, , Comments Off on SK Moviez: The Killing Of A Sacred Deer

Ik weet niet wat er met mijn blog aan de hand is, maar ik zie weer 600-800 lezers per dag!

Ik snap er echt niets van. Ik blog veel minder, over hele andere topics en toch zie ik – sinds het nieuwe jaar – stijgende lezersaantallen.

Dank jullie wel, Ik waardeer het zeer.

Ik weet niet hoe sterk je gestel is qua films? Het mijne is vrij slap ende broos. Ik vind science fiction leuk en thrillers. Ik vind realistische actiefilms soms leuk. Tegenwoordig zie je in actiefilms de meest uitbundige gekte met te veel special defects; het maakt het allemaal minder leuk. Ik kan slecht tegen bloed en echt walgelijke dingen. Enge fantasy films kan ik wel hebben, maar echt enge films, maar echt enge dingen in gebeuren zijn niet aan mij besteed. Ik kijk weg, of hou mijn hand ervoor. Mijn dochter en haar vriendinnen zijn het tegenovergestelde: ze zijn dol op blood and gore. Horrorfans, halve vampiers en weerwolven. Dit helpt enorm. Als “de meiden” een film leuk vinden? Dan weet ik zeker dat ik die kan overslaan.

Maar deze dus niet.

killing-sacread-deer

Dit is een dood- en doodenge film. Slow burning. Ik ga er niets over vertellen.

Ik ga zeggen niet geschikt voor kinderen, maar kinderen kijken dit dus wel gewoon.

Kinderen vertelden mij erover.

Ik vind dit een film voor ‘s avonds laat, in het donker, in bed, met een drankje en wat te snacken.

Hier is een trailer.

En hier is de hele film, in full HD.

Enjoy!

SK Moviez: The Killing Of A Sacred Deer

Share