SK Moviez: Coma

, , Comments Off on SK Moviez: Coma

Ik ben een huishoudelijke colossus!

Na zoveel jaar alleenstaand vaderschap ben ik nog steeds onder de indruk van mijn eigen kunnen. Het is nu 7:50 AM. Dit huis is blinkend (ende glimmed red.) schoon. De kattenbak is schoon, de was is gevouwen, de vloeren zijn gedweild, alle apparaten zijn opgeladen, ik ben helemaal bij qua administratie en het kleine beestje wandelt net met een ‘doei’ (en ‘r telefoon red.) de deur uit richting school. En ja, ook haar kamer is blinkend schoon. (Ik vond daar wel weer contrabande, ditmaal een flesje mierzoet prikdrankje [Uludag Gazoz, Turks red.]).

Vrijdag is mijn vaste grote schoonmaakdag, sinds 2001 zo’n beetje.

Ik heb er tevens een geweldige workout op zitten. Gisterenavond heb ik spaghetti bolognese gemaakt. Dat verteert goed en is prima voor je spieren. Ik heb een uur op die fiets gezeten. Zo’n 40 minuten cardio op verschillende standen, gevolgd door 3 krachtoefeningen van 5 minuten elk. Mijn benen voelden geweldig dus ik wist het allemaal veel langer vol te houden. Vanmorgen ben ik rond 4u begonnen met krachttraining, zo’n 1000 oefeningen, boven- en onderlijf, rustig aan, met alleen sap en een mean espresso. Daarna heb ik 20 minuten op die fiets gezeten. Ja, allemaal voor mijn gezonde ontbijt.

Bovenstaande betekende wel rennen vanaf 4u ‘s morgens, maar dat is het waard.

Ik kan met enige zekerheid zeggen iedere minuut dat je op die fiets zit, zit je niet op je reet niks te doen.

Na 26 dagen workout regime begin ik al echt te klinken als een heuse fitness guru.

Ik heb straks nog een klein beetje werk, wat admin en begin dan aan een heerlijk weekend.

Ik heb nog een klein klusje buiten de deur: iets ophalen in het ziekenhuis. Niks ernstigs. Ik vind ziekenhuizen helemaal niks, dus ik zat te denken aan een goede ziekenhuis film. Iets engs voor de vrijdagavond, lekker binnen? Ik wist het meteen.

coma-movie-poster

Creepy, no?

Hier is de originele trailer, uit 1978.

En je kunt de hele film hier vinden, in full HD.

SK Moviez: Coma

Share