SK Docs: UFO’s And The Cold War

, , Comments Off on SK Docs: UFO’s And The Cold War

Ik heb elders op dit blog uitgelegd dat het consumeren van nieuws heel slecht voor je kan zijn. Ik volgde eigenlijk nooit nieuws, maar ben dat ongeveer een jaar heel fanatiek gaan doen om er cynisch commentaar op te geven. Ik vond het een zeer geslaagd experiment, maar kon het niet lang volhouden. Nieuws is depressing en het gaat veelal nergens over. Wat ik tegenwoordig doe (sinds eind 2017) is het scannen van koppen. Ik bekijk 2x per dag NU.nl, scan de koppen, lees geen artikelen en zo blijf ik een beetje bij. Mijn ex doet iedere ochtend een radio news cast van of CNN, of de BBC, of Reuters, via de Google Home Mini. Op het moment dat je geen of heel weinig nieuws consumeert krijg je allerlei vrije tijd om andere media te consumeren. Zoals bijvoorbeeld leuke (oude) series, of documentaires.

Dit juweeltje kwam ik enige tijd geleden tegen.

Share