SK Docs: The Day After Trinity

, , Comments Off on SK Docs: The Day After Trinity

Ik werd vannacht wakker en alles deed zeer. Mijn krachttraining begint “vruchten” af te werpen. Ik heb mij vanmorgen gehouden aan dat gezonde ontbijt. En ik ben gewoon weer gaan trainen. Het begin verliep wat moeizaam, maar nu zijn mijn spieren warm, ik ben goed zwaar aan het ademen aan het hyperventileren. Ik heb er nu zo’n 500 oefeningen op zitten. Ik ga dan nu even relaxen met een mean espresso en dan straks weer verder. Het idee is om opnieuw 1000 krachtoefeningen te doen.

Mijn fascinatie met nuclear war is alom bekend.

Ik kreeg deze via een SlimK1nd lezer.

Een documentaire uit 1981, als Ronald Reagan net aan de macht is.

trinity

Ik vind het een bijzondere documentaire. Hij bestaat voornamelijk uit interviews en die zijn bijzonder openhartig.

Enjoy!

 

Share