SK Docs: JFK: A President Betrayed

, , Comments Off on SK Docs: JFK: A President Betrayed

Ik kampte zowaar met wat blessures. Eerst mijn rug, tussen de schouderbladen, toen wat rillerige griepverschijnselen en (na echt rammen op die fiets zaterdag) een vreemde pijn onder aan de zijkant van mijn knie. Ik heb daarna twee (2) dagen rustig aan gedaan en ben vanmorgen weer lekker begonnen. Ik heb 800 krachtoefeningen gedaan en heb 15 minuten op die fiets gezeten (op een zware stand) gevolgd door dat standaard, gezonde ontbijt. Ik ben zo’n drie (3) kilo lichter sinds de kerst en ik voel mij met de dag sterker worden.

kennedy-treason

Ik kwam enige tijd geleden deze docu tegen.

In de USA is de Democratische Partij al jaren bezig om John F. Kennedy in een soort peacenik te veranderen. Zo wilde Kennedy allerlei vormen van “vrede” met de Russen en hij had helemaal geeneens zin in Vietnam maar de generaals waren tegen hem en toen werd ie vermoord door de CIA (ongetwijfeld omdat ie zo’n peacenik was). In werkelijkheid was John F. Kennedy de persoon die de oorlog in Vietnam escaleerde, ergens vanaf eind 1961, door een hele hoop meer geld, wapens en advisors richting Zuid Vietnam te sturen. Het regime in Zuid Vietnam maakte dankbaar gebruik van die steun. Talloze mensen werden uit hun dorpen verdreven en de dorpen vervolgens platgebrand. Daarna ging men “verhuizen” en mocht men wonen in een soort concentratiekampen die “strategic hamlets” werden genoemd. Onder Kennedy werd tevens het gebruik van Agent Orange fors opgevoerd.

Deze documentaire is meer van hetzelfde: Kennedy was een peacenik en de mensen om hem heen waren allemaal war mongers die hem voorlogen.

Share