SK Docs: Declassified: Black Triangles

, , Comments Off on SK Docs: Declassified: Black Triangles

Allereerst dit: de coffeemaker kwam pas heel laat binnen. Ik lag zelfs al in/op bed. Ik heb dat ding dus met doos en al op het aanrecht gedumpt en ben mijn bed weer ingekropen. Ik werd vervolgens ‘s nachts wakker voor toilet en melk. Ik zag die doos staan en dacht, oh jottem, eens mee spelen. Het apparaat doet het. Het is heel makkelijk in gebruik, slechts een paar knopjes en in mijn geval, 1 kopje, slechts 1 knopje. Ik vind het wat onhandig dat je drie (3) verschillende filters nodig hebt: voor 1 kopje, voor 2 kopjes en eentje voor pads. Ik vind het tevens jammer dat je het volle filter niet zo cool op de zijkant van de vuilnisbak kunt rammen, zoals een echte barista dat zou doen. Als je dat namelijk doet dan dondert je filter eruit en kun je gaan graaien in die vuilnisbak.

Ik heb meteen iets geleerd: het is geen goed idee om rond middernacht een dubbele espresso met suiker te nemen.

Daar word je namelijk heul erg wakker van!

Nod Yes Icon

We gaan verder met het leukste en meest noemenswaardige nieuws uit 2017…. UFOs are real! Het Pentagon blijkt – logischerwijs – wel al jarenlang onderzoek te doen naar strange aerial phenomena en die te beschouwen als mogelijke threats. Als je zoekt op CNN, Pentagon, UFOs kun je op Youtube zelfs een prachtig filmpje uit een cockpit vinden. Je ziet daar iets “vliegen” wat onmogelijke dingen doet. Dergelijke cockpit beelden en radarbeelden bestaan echter al jaren. Hier in Nederland gebeurt er vrijwel niks qua UFOs. Bij onze zuiderburen is het echter wel een keer goed “raak” geweest. Ook in de UK is het een paar keer raak geweest.

Dit is een oudere National Geographic documentaire. Het gaat over zogenaamde black triangles. Dit zijn “vliegtuigen”, in de vorm van een driehoek, helemaal zwart, met drie grote vreemde lampen eronder. De triangles hangen doodstil boven de grond, zweven geluidloos rond en knallen dan ineens weg, omhoog of opzij met duizenden kilometers per uur.

Dit is een beetje wazige kopie waar van alles aan elkaar geplakt is, maar het was de enige die ik zo snel (en hyper) kon vinden.

Share