SK Docs: Blind Spot

, , Comments Off on SK Docs: Blind Spot

Ik heb gisteren mijn “bovenlijf” getraind. Ik ben helemaal dol op die weerstandsbanden. Je stopt er eentje in je zak en zo verspreid over de dag sjor je een beetje wat heen en weer met die band. Het werkt echt. Mijn bovenarmen en schouders doen goed zeer. Het voelt als spierpijn, dus dat betekent dat het echt werkt. Ook onderlijf voelt pijnlijk op allerlei plekken dankzij de manchetgewichten. Ik ga zo lekker verder, na dat gezonde ontbijt.

Vandaag begint het dan echt: CITO!

Dat betekent dat ik (zowaar) helemaal mee mag lopen naar school om haar – vlak voor vertrek – nog eens extra succes te wensen.

(Ik krijg dan meteen van ‘r juf te horen welke dagen er toetsen zijn en over wat. Ik snap niet waarom daar niet gewoon een lijst/schema van is. Acht jaar basisonderwijs, 5 jaar CITO en ik heb nog nooit een schema van welke toetsen op welke dagen en tijden zijn gezien. Dat is een uitkomst).

Voor mij is dit nog een dag vakantie. Ik ben morgenmiddag naar kantoor en dan begint het weer. Omdat ik een dagje vrij ben ga ik lekker rondhangen in mijn hoodie.

Dit is een oudje, maar hij blijft geweldig.

Our world is gonna end! Lieve mensen, enige “maatregelen” tegen climate change zijn woefully inadequate en dus gaan we allemaal ten onder, tenzij we drastisch anders gaan leven. Dat gaan we niet dus prepare yourself for doom.

Share