Sexuele Voorlichting Voor De “Feministen” Van Vileine – LES 1: Mannen Hebben Uitwendige Geslachtsorganen

, , Comments Off on Sexuele Voorlichting Voor De “Feministen” Van Vileine – LES 1: Mannen Hebben Uitwendige Geslachtsorganen

Hey wat leuk!

Maartje Geels heeft een kuurtje gekregen voor die blaasworm en ze maakt het weer opperbest.

Maartje doet “iets met sexisme en racisme” als “nummer 2” van Vileine.

maartje-twitter

Vandaag doet ze “iets met sexisme”.

Leest u even mee?

Vileine: Hallo Meneer: Colin van Heezik.

Stoer he?

Bovenin staat “by Maartje Geels” en daaronder dan “posted on”.

Dat Engels klinkt heul businessy en volwassen.

Helemaal voor een website waar uitsluitend Nederlands geschreven wordt.

Nod Yes Icon

Hallo meneer van Heezik,

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. In de Volkskrant vroeg u afgelopen weekend of mannen ook nog mee mogen praten in het feminisme. U wilt namelijk best meepraten, maar vindt het feminisme niet zo manvriendelijk. Terwijl wij – de vrouwen – mannen toch echt nodig hebben om vooruit te komen. Over dat laatste zijn we het eens. Al was het alleen maar omdat mannen in veel bedrijven en politieke partijen aan de top staan, en samenwerken dus nodig is. Dat idee van samenwerken is overigens niet nieuw. Al in de jaren ’60 werd de actiegroep Man Vrouw Maatschappij opgericht. Het motto van de MVM: ‘de gelijke ontplooiingskansen van mannen en vrouwen in de maatschappij bevorderen.’

Ik voel een gigantische “MAARRRR….” aankomen, u ook?

U noemt uzelf een feminist. Ik neem voor het gemak maar even aan dat het met uw visie op die ontplooiingskansen dus wel goed zit. Wel verschilt u nogal van mening met een vrouwelijke collega. Het meest recent waren jullie het oneens over een campagne tegen manspreading in het openbaar vervoer, de neiging die mannen nog wel eens hebben om in het OV wijdbeens te gaan zitten en daarmee (onbedoeld) andermans ruimte in te nemen. U vraagt zich hardop af of dit nu echt is waar wij – feminazi’s van 2017 – onze pijlen op richten. Simone de Beauvoir zou ervan wakker liggen.

We gaan beginnen met “manspreading“.

Lieve Beste Maartje, mannen hebben uitwendige geslachtsorganen, bestaande uit een lul penis slurfje, twee teelballen en een zak scrotum.

Als je voortdurend je benen over elkaar doet is dat schadelijk voor die uitwendige geslachtsorganen.

Je kunt daardoor later ernstige prostaatproblemen krijgen.

Veel mannen werken de hele dag, zittend op kantoor, terwijl grote groepen andere mannen de hele dag staand werk doen. In beide gevallen is het dan verstandig om tijdens die leuke treinrit naar huis een beetje onderuit te gaan zitten (is goed voor je rug red.). Je zult tevens je benen een beetje wijd moeten doen, anders knel je die geslachtsorganen af. Op “het werk” gaat je lul penis slurfje enorm zweten en helaas bestaat er bij de meeste werkgevers (helaas nog steeds red.) geen voorziening om diverse keren op een dag je lul penis slurfje te wassen. Dit brengt allerlei vormen van huidirritatie en huidaanslag met zich mee. Dit soort dingen zou je helemaal zelf uit kunnen vinden als je eens met zo’n enge, behaarde, witte, heterosexuele, cisgender overlegpapa praat (dat kan Maartje niet, want al die overlegpapa’s zijn sexisten en onderdeel van een verkrachtingscultuur red.) of zelf eens aan de Google slaat en dan zoekt op “prostaatproblemen” of “scrotumproblemen” (ook dat kan Maartje niet want Google is een heel sexistisch en patriarchaal bedrijf).

Dan is Simone de Beauvoir al dood sinds 1986, lang voordat Maartje uit de Zeeuwse klei getrokken werd, dus het is helaas onmogelijk te achterhalen waar Simone “wakker van zou liggen” (want “ervan wakker liggen” loopt helaas – grammaticaal – gewoon niet zo lekker).

Eigenlijk is het heel symbolisch dat u nu precies dit voorbeeld aanhaalt. Manspreading gaat over ruimte innemen, zoals u zelf ook al opmerkt. De ruimte op een treinbankje of tramzitje is natuurlijk maar beperkt. En hoewel het spreaden vaak niet met opzet wordt gedaan, pak je wel de ruimte af van je medepassagier door met je benen breeduit te gaan zitten.

Je kunt namelijk ook je slurfje en scrotum gewoon in je buikholte stoppen en na een lange werkdag van 10 uur zitten of lopen en staan, lekker met je benen over elkaar zitten, en dan fijn een paar uur naar huis forenzen. Prostaatproblemen kunnen zich voordoen op alle leeftijden, maar vanaf 50+ is het verstandig dat allemaal eens goed te laten onderzoeken. Tot die tijd vooral niet aan de “feministen” van Vileine iets proberen uit te leggen over uitwendige geslachtsorganen want dat vinden ze maar bah en vies en eewww.

Sex Ed Children

Dit lijkt me een schitterende metafoor voor het feminisme van nu. Mannen nemen – heus onbedoeld – nog vaak teveel ruimte in, waarmee ze vrouwen automatisch ruimte ontzeggen. In de politiek bijvoorbeeld. Op dit moment staat er nog maar één vrouwelijke lijsttrekker aan het hoofd van een partij die in maart zetels behaalde. En slechts 6.4 procent van de CEO’s van de 500 rijkste bedrijven ter wereld was in januari 2017 vrouw. Mannen die ruimte innemen, maar wel met als gevolg dat een vrouw niet meer voor diezelfde positie in aanmerking komt.

Kijk eens in de douche/badkamer bij een samenwonend/getrouwd stel.

Zo’n douche heeft 1 of 2 wastafels en dan zo’n plank erboven.

En kijk eens in de kledingkasten in datzelfde huis, bij datzelfde stel.

Ik gok dat vooral de dames daar veel “ruimte in” nemen, significant meer dan de mannen.

Dus in je eigen huis voortdurend fysieke ruimte opgeven is niet genoeg.

Maartje en Hadjar (de stiekeme Islamisten van Vileine) hebben nog meer ruimte nodig… en niet alleen in het openbaar vervoer.

Dan is CEO een kutbaan, met een “houdbaarheidsdatum” van ongeveer vijf (5) jaar.

Vrouwen kiezen voor meer vastigheid, dus weinig CEO’s – da’s waar, maar ze zitten volop in de Raad van Commissarissen en als directeuren en topmanagers; functies met zeer hoge reward packages en langer “houdbaar”. Vrouwen denken gewoon meer longterm, terwijl mannen meer achter snel, zichtbaar succes en aanzien aanjagen. Daarnaast zijn er (door de eeuwen heen red.) talloze vrouwen die bakken en bakken met geld, aanzien en status genieten terwijl ze super modderfokking dom zijn, maar er toevallig heel erg appetijtelijk uitzien.

‘Ruimte innemen’ is ook symbolisch voor uw opiniestuk. Door in de krant ruimte in te nemen met de boodschap dat feminisme niet manvriendelijk genoeg is, ontzegt u anderen de ruimte om duidelijk te maken wat feminisme wel is. Wat is dat dan zoal? Een paar speerpunten: geen seksueel geweld meer op straat of in de kroeg, inkomensongelijkheid rechtzetten en gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Uw opiniestuk had een pleidooi vanuit mannelijk perspectief kunnen zijn voor al deze zaken. In plaats daarvan kiest u ervoor om het feminisme vakkundig af te fakkelen. U verwijt feministen zoals uw collega Asha ten Broeke dat het nooit ‘goed genoeg’ is wanneer de mannen meedoen. Een makkelijke manier om kritiek aan de kant te schuiven. Laat die radicale feministen maar lullen, toch? (Dat ‘radicaal’ is overigens ook geen nieuw verwijt.)

Als ik aan "radicaal" denk?

Dan denk ik – gek genoeg – niet aan de twee vrome, religieuze feministen gekken van Vileine.

Shaking No Emoticon

Hadjar (“de nummer 1”) komt uit een extreem conservatief en religieus dorpje in Algerije en Maartje (“de nummer 2”) komt uit een piepklein, conservatief en diep religieus dorpje in Zeeland.

Als ik aan radicaal denk, dan denk ik aan Andrea Dworkin.

Nod Yes Icon

Net als met de MVM destijds doen met het feminisme van nu zat mannen mee, zo ook bij Vileine (hier eentje en hier ook). Wat u verweten wordt, is niet dat u het allemaal niet goed zou doen als man. Wat u wel verweten wordt, is een gebrek aan historisch perspectief op de zaak. De suffragettes vochten destijds voor stemrecht voor vrouwen. Toen die taak volbracht was, vochten onze oma’s voor abortusrecht. Ook die strijd ging over iets veel groters, namelijk het recht als vrouw om keuzes te mogen maken over je eigen lichaam. Waar voor veel mannen het feminisme een leuke aangelegenheid is – een sympathiek initiatief waar ze eventueel wel wat aan willen bijdragen – gaan zulke onderwerpen voor vrouwen veel dieper.

“Onze”? Oma’s? De Oma van Hadjar woont nog steeds in dat diep religieuze, Islamitische dorpje in Algerije. Abortus is helaas strikt verboden in dat paradijs van Allah. In het dorp kun je wel gewoon op je twaalfde uitgehuwelijkt worden aan een vent van een jaar of 40, die dan vervolgens je vagina (en anus red.) langzaam in een Coentunnel verandert.

De Oma van Maartje komt uit Zeeland.

Dorpen in Algerije en Zeeland staan (al decennia lang red.) bekend om hun progressieve, militante feminisme.

Tel je als vrouw volwaardig mee in de maatschappij en mag je dus stemmen? Heb je als vrouw het recht om je eigen keuzes te maken over je eigen lijf? Mag je als vrouw ruimte innemen, en kun je je binnen die ruimte – bijvoorbeeld het openbaar vervoer – veilig voelen? Beste meneer van Heezik, u kunt na het tikken van een opiniestuk het boekje feminisme dichtdoen. Bijdrage aan het debat geleverd, klaar ermee. Ik heb die luxe niet. Ik moet vechten voor ruimte op de arbeidsmarkt, maar ook om me op straat ’s avonds veilig te voelen. Het persoonlijke is politiek, noemen we dat. En in het feit dat het persoonlijke voor u niet politiek is, zit ‘m nou net de crux.

Maartje moet vechten!

Voor wie ben je 's avonds bang op straat, Maartje?

Ben je dan bang voor Thierry Baudet of voor witte heterosexuele, cisgender overlegpapa’s?

Dat mannen meeprofiteren van het feminisme – bijvoorbeeld door machocultuur af te breken – is een mooie bijzaak. Maar feminisme heet feminisme omdat het specifiek gaat over de rechten van vrouwen. Het feminisme gaat over rechten en ruimte die onze oma’s hebben moeten afdwingen. Daar is veel voor nodig geweest, en het feminisme gaf juist aan vrouwen een stem. Dat u die stem nu wilt inperken om meer ruimte te maken voor mannen, is scheef.

Ehm… Maartje?

De strekking van z’n column was dat ie graag mee wilde doen, constructief en gelijkwaardig, maar dat dit helaas vaak onmogelijk blijkt omdat self styled “feministische” vrouwen meisjes van in de twintig (20) dan vreselijk gaan gillen, krijsen, huilen, stampvoeten en dan vervolgens lang moeten uithuilen op een bed vol knuffels.

Zegmaar… precies wat jij hier aan het doen bent, engel dumbass.

Dat u daarbij een feministisch figuur als de Beauvoir gebruikt om feministen van nu de les te lezen, is ook nog eens gênant. Ook de Beauvoir was een vrouw in een mannenwereld waarin ze niet serieus genomen werd. Van frigide tot mannenhater, de Beauvoir werd het allemaal genoemd. Met uw opiniestuk geeft u kortom aan dat u nog heel weinig weet over een beweging waar u claimt voor te zijn.

Dag meneer van Heezik.

Allemaal opgelet?

Hoogopgeleide, progressieve, ongelovige, witte, heterosexuele cisgender overlegpapa’s (die sinds de fucking jaren ’70) weinig thuis te vertellen hebben?

Die weten niets van “feminisme”.

Vrouwen  Meisjes van mid-twintig uit diep religieuze dorpen in Algerije en Zeeland?

Dat is de avant-garde.

Wil je een pakje appelsap bij je pil, Maartje?

Xanax

Oh en Maartje?

Je vader belde.

Hij heeft die twee lampen boven je aanrecht vervangen en hij heeft echt overal gezocht, maar er is echt geen muis in je keuken te vinden. Er is weer licht dus je hoeft niet meer bang te zijn in het donker. En oude huizen maken nu eenmaal gekke geluiden ‘s nachts, daar zul je een beetje aan moeten wennen. Of koop anders zo’n opwind konijn voor baby’s waar zo’n leuk melodietje uit komt.

Opwind Konijn

Oh en Maartje?

Die Moslim #serieverkrachter is veroordeeld tot 14 jaar cel.

Dat betekent dat je volgende week weer een column kunt schrijven over Thierry Baudet (de “verkrachter” red.) want al die verkrachtingen door losgeslagen migranten zijn gewoon vet zijn schuld.

thierry-baudet-verkrachting

 

Share