Republiek Kukenheim: Zelfs Zara Is Racistisch En Homofoob?

, , Comments Off on Republiek Kukenheim: Zelfs Zara Is Racistisch En Homofoob?

De kleine kabouter is zo vriendelijk geweest om een heel luid piepend alarm in de huiskamer op 01:00 te zetten.

Ik schrok mij dood.

Klaarblijkelijk zit er een alarm op die klok in de huiskamer.

Na wat blind op dingen drukken ging stopte het luide piepen.

De poes vond het ook al helemaal niks.

Het komt hier met bakken uit de hemel en ik lees net online dat we vandaag een soort storm des doods kunnen verwachten.

Ideaal weer om lang in bed te liggen, maar helaas.

Ik kwam dit gisteren al tegen.

We gaan ons bezighouden met diversiteit, inclusiviteit en tolerantie.

Leest u even mee?

gay-death-flag

Parool: Syrische lhbt-vluchtelingen geslagen en uit Zara gezet.

Een groep Syrische lhbt-vluchtelingen is vorige week lastiggevallen, bedreigd en geslagen door een bezoeker van Zara. Beveiligers hebben niet de dader maar de bedreigde groep uit de zaak verwijderd en een winkelverbod van een jaar gegeven.

Zara is racistisch en homofoob en anti-vluchtelingen?

De 24-jarige Syrische vluchteling Tarek, die nu ruim een jaar in Amsterdam woont, dacht donderdag een avondje gezellig te gaan shoppen met vier vrienden in de Zara op de Nieuwendijk.

Het is een van de lievelingswinkels van de groep homoseksuelen en transgenders. Ze komen er regelmatig.

Leuk… en hartstikke goed aan het integreren.

Nietsvermoedend inspecteerden ze die koopavond de kledingrekken, tot een man ze begon lastig te vallen bij de kassa’s op de eerste verdieping. De man, volgens Tarek halverwege de twintig jaar en van Turkse of Marokkaanse afkomst, begon het vijftal hardop te bedreigen toen hij ze in het Arabisch liefdevol tegen elkaar hoorde spreken.

Als ie Arabisch verstaat is het vast geen Turks iemand.

Slechte moslims
“We waren slechte moslims, en verdienden de dood omdat we homoseksueel en transgender zijn. Hij riep meerdere keren hard ‘Allahu akbar’ door de winkel.”

De 42-jarige E., die uit angst niet met naam genoemd wil worden, kreeg een harde klap in zijn gezicht.

Dus je vlucht uit the hellhole die Syria is, doet die barre tocht met gevaar voor eigen leven, vindt asiel en dat krijg je een beuk in je gezicht in tolerant, divers en inclusief Amsterdam omdat je een homo bent?

Dat is vast reuze fijn om mee te maken.

Twee beveiligers van de Zaravestiging kregen de bonje in de gaten en dirigeerden iedereen naar beneden om de zaak te verlaten.

Toen de man een van de transvrouwen van de groep in het oog kreeg, richtte hij zijn woede op haar. E.: “Hij schreeuwde dat ze een ‘kafir’ was; een ongelovige die dood zou moeten.”

Als ze “Kafir” schreeuwen dan zijn het meestal Marokkanen; Turkse mensen doen dat niet.

En schreeuwen dat je “dood” moet is echt typisch Marokkaans.

Moesten je kankermoeder en je kankerfamilie ook dood?

(Meestal moeten die ook dood als Marokkanen lekker beginnen te schreeuwen red.)

In een poging haar aan te vallen scheurde de man haar jurk van haar schouder. Echt vervelend werd de situatie volgens Tarek toen bleek dat de beveiligers niet bereid waren te helpen. “Ze deden niets om ons te beschermen en lachten ons uit. De man probeerde ons nog meerdere keren aan te vallen, spoog in ons gezicht, en riep dat hij lid was van de Moslimbroederschap en ons om zou brengen. En niemand die wat deed.”

Oh… de Moslimbroederschap?

Dan werkt ie vast voor de Gemeente.

Die hebben een heel cluster van dat soort regressieve, schuimbekkende Salafisten in dienst.

Die weten namelijk precies wat er “zoal speelt” in de “Moslimgemeenschap”.

En het klopt: de Moslimbroederschap is een dood- en doodenge club.

Velen van hen zijn ‘m gesmeerd uit Egypte toen het leger aan de macht kwam met een staatsgreep.

Een hele hoop hadden dat al gedaan tijdens de jaren dictatuur daarvoor onder Mubarak.

Ze zijn hier in Europa – al jarenlang – zieltjes aan het winnen.

Ze zijn een beetje de avantgarde van de politieke Islam in Europa.

En yes… ze willen pretty much alles en iedereen dood.

Nod Yes Icon

Winkelontzegging
Niet lang daarna werd de vrienden gevraagd de winkel te verlaten, om het komende jaar niet terug te komen. “We hebben allemaal een winkelontzegging van een jaar gekregen. Waarom weten we echt niet. We hebben uiteraard niet getekend,” zegt Tarek. Op het document valt te lezen dat ze worden aangegeven voor huisvredebreuk als ze het komende jaar toch nog het filiaal betreden.

En daar is dan de #ophef.

Een ietwat curieuze respons van Zara, niet?

Dit is vast niet best voor het imago van de keten.

De groep zegt zich sinds het incident erg bang en onveilig te voelen in de stad. “Ik ben 42 jaar oud, homoseksueel, en daar voel ik me comfortabel bij” zegt E.. “Ik kom uit Syrië en heb dertien jaar in de Golfstaten gewoond, maar zoiets naars heb ik nog nooit meegemaakt.” Ze hebben aangifte gedaan bij de politie.

Je woonde 13 jaar in de Golfstaten, maar je bent een Syrische vluchteling?

En de Golfstaten staan bekend om hun tolerantie en diversiteit.

Annemie Menge, de Belgische woordvoerder van Inditex, het Spaanse moederbedrijf van Zara, zegt niet inhoudelijk op de zaak in te kunnen gaan. “Er is inderdaad een conflict in de winkel geweest, maar daar kan ik niets over zeggen.”

Waarom niet?

Heb je een vreemd spraakgebrek?

Medewerkers van de winkel in Amsterdam mogen geen toelichting geven – ook niet waarom het vijftal een winkelverbod heeft gekregen. “Dat wordt in de winkel zelf beslist.”

Ja maar nu staat je winkel bekend als een bolwerk van intolerantie, geweld, salafisme en homohaat.

Sterker nog: jullie staan nu bekend als homohatende Salafistenvriendjes.

Lhbt-gerelateerd geweld
Een ondernemer mag van de politie zelf bepalen voor welke vorm van overlast hij of zij een winkelverbod oplegt.

Emir Belatoui van Secret Garden, een Amsterdamse organisatie die de belangen van lhbt-vluchtelingen vertegenwoordigt, wordt betrokken bij een nieuw onderzoek dat wethouder Simone Kukenheim en Slachtofferhulp gaan doen naar lhbt-gerelateerd geweld tegen vluchtelingen.

Het incident in Zara is volgens hem een aanwijzing dat die groep steeds vaker te maken heeft met onveiligheid, en dat een nieuw onderzoek naar hun situatie broodnodig is.

Oh… Simone Kukenheim is on the case?

Dan weet je tenminste zeker dat er geen ruk zal gebeuren.

In Republiek Kukenheim is het geweld tegen de LHBTQ community alleen maar toegenomen. Mensen voelen zich echt stukken minder veilig en in bepaalde stadsdelen (waar Munire Manisa dol op is) kun als homo beter niet zichtbaar een homo zijn want dan krijg je echt grote problemen. Dit is een (1) enkele gek die een hele persoonlijke en spirituele religious revival meemaakt terwijl je aan het shoppen bent in de Zara. Er lopen echter duizenden en duizenden van dit soort gekken rond in Amsterdam. De AIVD kwam laatst weer met een waarschuwing over het oprukkende Salafisme en hier in Amsterdam zijn bijna de helft van de Marokkaanse gebedshuizen overgenomen door Salafisten. Als jij een (1) van de letters van LHTBQ bent en je komt uit Afrika of het Midden Oosten, dan kan ik mij levendig voorstellen dat je denkt: Ik smeer ‘m naar Amsterdam, daar zijn ze hartstikke tolerant (en divers en inclusief red.) en ik kan daar lekker shoppen bij de Zara. Dat is echter een misvatting. Amsterdam is namelijk “divers” en dat betekent een grote groep regressieve Moslims en die zul je tegenkomen in de metro, tram, bij de bakker en yep bij de Zara. (Veel jonge Moslims dragen namelijk van die hoogwater broeken en korte jasjes en gouden gympen en dat soort troep kopen ze bij de Zara). Enig “onderzoek” door niemand minder dan onze Supreme Regent Simone Kukenheim herself zal daar geen ene fuck aan veranderen.

Een journalist vroeg Simone Kukenheim ooit: “Wat doet u nou precies”?

Mevrouw Kukenheim antwoordde: Nou dat kan ik niet precies uitleggen, maar ik vind het wel heel cool.

Als Amsterdammer ben ik dolblij dat ze “cool” zei en niet “waus” of “keigaaf” want dan was ik wel aan haar competentie gaan twijfelen.

Ik denk dat we bovenstaand drama vrij eenvoudig kunnen oplossen.

Die LHBTQ Syrische vluchtelingen krijgen een kadobon van Zara, ieder 100 euro, kunnen ze wat leuke dingen kopen.

(En Munire Manisa van het COC zal er over twitteren red.)

Dan bekijken we de camerabeelden en gaan op zoek naar die leuke Moslimbroederschap jongen.

Je zult zien dat ie voor de Gemeente werkt dus die is zo gevonden.

Die brengen we dan naar de politie en dan wordt ie vervolgd voor: openbaar geweld, verstoren openbare orde, doodsbedreigingen en het zaaien van haat en intolerantie. Hij moet dan naar de rechtbank en aldaar zal zo’n D66 rechter (zelfde partij als Simone Kukenheim) die jongen “veroordelen” tot het maken van een excuusvlog en het volgen van een deradicaliseringscursus bij de Salafisten van de Stopera. Daarna zullen diverse “colunnisten”, Anne Fleur Dekker en de feministen Islamisten van Vileine beweren dat Islam hier niets mee te maken heeft want die arme jongen werd al jaren buitengesloten en hij deed het heel slecht op het MBO.

Dat “onderzoek” van Simone Kukenheim wordt dan met een paar maanden gepubliceerd. Daaruit zal blijken dat verdomd! JA, het geweld en de haat tegen de LHBTQ community neemt toe in deze diverse, tolerante en vooral inclusieve stad, maar gek genoeg vooral in bepaalde wijken en onder bepaalde bevolkingsgroepen. Het “rapport” zal uiteraard de woorden Islam, Moslim of Marokkaan niet gebruiken maar spreken van “cultuurverschillen”. Daarna zal het NRC in een anoniem hoofdredactioneel “commentaar” ons laten weten dat men de uitkomsten van dit “onderzoek” uiterst “zorgelijk” vindt en dan wat prediken en deugen.

De Moslimbroeder krijgt een contract bij Top Notch.

Daarna gaan we dan naar het volgende drama, goed?

Update: 08:41

We zijn geblokt door COC Nederland!

Onze aanhoudende kritiek op Munire Manisa, kersvers bestuurslid van COC Nederland is niet onopgemerkt gebleven.

Ze is meteen gaan huilen bij haar baas en hoppatee, geblokt.

“Verbinding”, “Nuance” en “Debat” Met Munire Manisa (Op Twitter)

 

Share