“Papa? Waarom Zwemt Die Vis De Hele Tijd Op Z’n Rug”?

, , Comments Off on “Papa? Waarom Zwemt Die Vis De Hele Tijd Op Z’n Rug”?

Dit is geweldig.

Ik heb vrij uitgebreid en veelvuldig uitgelegd wat ik van het menselijk ras vind.

We zijn een soort industrial sprinkhanenplaag die deze hele planeet en alles wat er op leeft kapot aan het maken is.

Leest u even mee?

NU.nl: Mannelijke zoetwatervissen worden vrouwelijker door vervuiling.

Mannelijke vissen in rivieren en meren worden vrouwelijker door vervuiling van het water, zo melden onderzoekers uit Groot-Brittannië. Chemicaliën in afvalstoffen die in het water belanden, zorgen ervoor dat mannelijke vissen steeds vaker vrouwelijke geslachtskenmerken krijgen. Deze mannetjes gedragen zich minder agressief en zijn minder geneigd om te paren. Dat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Exeter. De wetenschappers vingen honderden zoetwatervissen op vijftig plekken in Groot-Brittannië en onderzochten hun vangsten uitgebreid in hun laboratorium.

Jawel, zelfs de vis is gender confused.

Nod Yes Icon

De dieren werden in sommige gevallen ontleed om de aanwezigheid van chemicaliën in hun lichaam aan te tonen. Bij andere vissen werd het gedrag geobserveerd in een aquarium. Volgens de onderzoekers waren zeker 20 procent van de gevangen mannelijke vissen tot op zekere hoogte ‘transgender’.

Twintig? Procent?

Dat is een krankzinnig percentage!?!?

Uit het onderzoek blijkt dat zeker tweehonderd chemische stoffen een negatieve invloed hebben op de gezondheid van vissen. Het gaat bijvoorbeeld om chemicaliën uit plastic, maar ook om afvalstoffen uit anticonceptiepillen en antidepressiva die via rioleringsstelsels in het water belanden. “We laten met deze studie zien dat deze chemicaliën veel meer invloed hebben op de gezondheid van vissen dan we tot nu toe aannamen”, aldus hoofdonderzoeker Charles Tyler.

Het was ooit een hele leuke, (bio) diverse planeet.

We laten een shithol achter voor onze kinderen, kleinkinderen en toekomstige generaties.

De logische vraag hier is:

Gebeurt… of kan dit ook gebeuren bij andere diersoorten?

Apen? Konijnen? Honden en katten?

Mensen?

Transgender Icon

Share