About

SlimK1nd is een blog over: media, tech, jeugdrecht, politiek, het weer, huilen, religie, big business, stoepkrijt, scheld & tier… en nog veel, veel meer.

SlimK1nd is rebranded!

SlimK1nd is een lifestyle blog voor witte, hoogopgeleide, heterosexuele, cisgender, alleenstaande overlegpapa’s die de vijftig naderen.

Zoals u ziet struggelen we nog een beetje met de juiste ondertitel, want de waarheid is waarschijnlijk niet inclusief genoeg te kwetsend.

**

Slimk1nd is een initiatief van mijn dochter. “Slim Kind” wordt in onze omgeving vooral spottend gebruikt. Als iemand iets heel simpels voor elkaar krijgt, zoals bijvoorbeeld het opendraaien van een pot pindakaas? Dan zeg je “goed zo, slim kind”. Maar ook als iemand onnodig met iets aan het klungelen is, dan zeg je: “Zal ik het voor je doen slim kind”?

SK logo groot 1

Ik gebruik het zelf vaak als mensen mij voorzien van absoluut dwaze informatie zoals: “bij datum moet u de datum van vandaag invullen”!

Really? Dat had ik nou nooit gedacht!

Het antwoord zou dan zijn: “Weet ik, ik ben een heel Slim Kind”.

Ik ben een copywriter uit Amsterdam. Ik ga wat dingen schrijven.

Slim K1nd wordt een blog over noemenswaardige zaken.

Dat betekent een mix van boeiend, leuk en interessant, maar soms ook vreselijk saai, irritant of kwetsend.

Voor advertenties, suggesties, verwijderverzoeken, links die het niet meer doen, vragen en doodsbedreigingen, kun je ons mailen.

contact@slimk1nd.nl

Aan de zijkant (of onderin) vind je een doneer-knop. Daar willen we wat leuks mee doen. Je mag zelf kiezen of, hoeveel en waarom je doneert. Je hebt 5 euro over voor “meer geweld op het site”? Prima, maar vermeld dat er dan leesbaar bij. Je wilt 50 euro investeren in een allesvernietigende post over je schoonmoeder? Je wilt iets leuks/vreselijks geschreven hebben over een product of dienst? Geen probleem, maar stuur dan wat input waar we mee aan de slag kunnen.

Veel belangrijker vinden we je steun.

Als je dit blog leuk of vreselijk vindt?

Deel dat dan met vrienden, familie, buren, collega’s, kennissen, justitie, hulpverleners of een knokploeg.

We willen graag zoveel mogelijk (actieve) bezoekers.

Bloody Hand Logo 1