Ontucht En Religie: Just Good Friends?

, , Comments Off on Ontucht En Religie: Just Good Friends?

Ik heb deze titel eerder gebruikt.

Het is afkomstig van een Smirnoff reclame: Smirnoff and Cola, just good friends?

Just Good Friends

Sommige dingen gaan gewoon goed samen, zoals Smirnoff en Cola en bijvoorbeeld … ontucht en religie.

Ik kwam dit gisteren tegen.

TPO: Directeur islamitische basisschool Alphen aan den Rijn aangehouden om ontucht.

Dan staat dit er direct onder.

Misbruikte 13 jarig meisje – Is ook PvdA-raadslid in Gouda.

Dat ie lid is van de PvdA is reuze sneu en embarrassing voor de PvdA zowel lokaal als landelijk.

Het doet er echter geen ruk toe.

Nee, de focus hier moet echt uitgaan naar religie. 

De Katholieke Kerk blijkt – na onderzoek en tal van rechtszaken – al decennia lang kinderen te misbruiken. Ongetwijfeld doet men dat in werkelijkheid al millennia lang; onze records gaan helaas niet zover terug. De top van de Kerk was daarvan op de hoogte, eveneens decennia lang – en verplaatste misbruikende Priesters van parochie naar parochie. Sommige veelplegers werden zelfs naar het buitenland verhuisd om uit de klauwen van autoriteiten en civiele procedures te blijven. Na de Tweede Wereldoorlog heeft de Katholieke Kerk (veelal samen met het Rode Kruis) een gigantische hoeveelheid Nazi’s (oorlogsmisdadigers) helpen vluchten naar (met name) Zuid Amerika. Men regelde papieren, werk, contacten. Het is fijn te zien dat de Katholieke Kerk dit niet alleen bereid is te doen voor Nazi’s, maar ook voor pedosexuelen. Ondanks onderzoek en miljarden in schadevergoeding gaan de schandalen gestaag door. Enige tijd geleden werd er weer een groot Katholiek pedosexueel schandaal ontdekt wat inderdaad decennialang gaande was.

Breaking News: C&A Duitsland Geeft 20% Korting Aan Alle Misbruikte Koorknapen In Regensburg!

Na alle schandalen zijn ouders, journalisten, bloggers en politie gewoon meer alert op pedosexuele verhalen en de Katholieke Kerk.

De Islam heeft niet een dergelijke rits pedosexuele schandalen gehad.

Begrijp mij niet verkeerd: er zijn tal van verhalen in de media geweest van pedosexuele Imams en onderwijzers zoals deze gek, maar een echt grootschalig onderzoek naar “de Islam” en het misbruik (en de mishandeling) van kinderen heeft (nog) nooit plaatsgevonden.

Ik vind dat het tijd is dat dit gaat gebeuren.

Ik vind dat alle Islamitische instellingen onderzocht moeten worden, wereldwijd, net als de Katholieke instellingen.

Ik beweer dat je daar min of meer dezelfde toestanden zult aantreffen…

Namelijk: grootschalig, decennia lang mishandeling en misbruik van minderjarigen.

Het is stupide om aan te nemen dat de Islam anders zou zijn dan de Katholieke Kerk.

Daar waar extreem religieuze mannen op leeftijd vol schaamtelijke lustgevoelens samenkomen met hele jonge kinderen vol schaamtelijke lustgevoelens die idolaat van ze zijn?

Daar vind in een <x> aantal van de gevallen mishandeling en misbruik plaats.

Van dat <x> aantal zal er <y> aantal ontdekt worden.

Van dat <y> aantal zal het in <z> aantal gevallen leiden tot coverup, doofpot, stilhouden etc. precies vanwege de religieuze schaamtemoraal en alle kritiek op religie is verboten.

Wat Islamitische scholen en gebedshuizen betreft maken we ons vooral druk zorgen om hetgeen daar zoal gepredikt wordt. Moeten echt alle “Joden en Kruisvaarders” dood? Moeten echt alle homosexuelen van het dak van een flatgebouw gegooid worden? Die zorgen zijn terecht. Hier in A’dam is ongeveer de helft van de Marokkaans-Islamitische gebedshuizen “overgenomen” door Salafisten. Ik denk dat het “overnemen” wel mee zal vallen; ik denk dat de mensen die de gebedshuizen bezoeken echt zelf dat Salafisme willen omdat ze het “cool” vinden. Naast deze zorgen zouden we ons druk moeten maken om de veiligheid, emotioneel, sexueel en psychologisch, van de minderjarigen die naar dergelijke scholen, gebedshuizen, verenigingen en clubs gaan.

Als je gaat graven, echt gaat graven?

Dan zul je dezelfde ellende tegenkomen als bij de Katholieke Kerk.

 

Share