“Omdat Ik Het Zeg. En Ik Hoef Geen Commentaar, Jongedame!”

, , Comments Off on “Omdat Ik Het Zeg. En Ik Hoef Geen Commentaar, Jongedame!”

Breaking News

Ik heb het commentaar aangezet.

Aanvankelijk had dat weinig zin want we hadden weinig lezers.

Nu we meer lezers hebben leek het mij een logische volgende stap.

Lieve lezers?

This place is only moderately moderated so be nice, please?

Ik heb bijzonder weinig vrije tijd. Dit blog is een hobbyproject. Ik kan niet uren lang allerlei scheldpartijen gaan zitten moderaten. Daar heb ik bovendien helemaal geen zin in. Dus hou het ajb netjes, breek niet de tent af, poets gewoon je tanden en ga alsjeblieft op een beetje normale tijd naar bed. Als ik commentaar tegenkom wat echt niet door de beugel kan dan moet ik het helaas verwijderen. Met “echt niet door de beugel” bedoel ik dan racisme, anti-semitisme, nazisme etc. Ik begrijp verder dat zo’n comment box een prima manier is om zo’n blog helemaal stuk te spammen. Als ik allerlei wazige links tegenkom in de commentaren dan donder ik die ook weg. Het spijt mij dat het wat saai ende strikt klinkt, maar ik heb domweg niet de tijd om uitgebreid naar dingen te kijken.

Je hoeft geen commentaar achter te laten, maar als je wilt dan kan dat vanaf deze post.

Als je meer wilt weten over privacy en security op dit blog, ziehier.

We danken alle SlimK1nd lezers voor hun interesse en support.

Shine On You Crazy Diamond

 

Share