Niet Aanraken…. Als Je Een Moslim Bent

, , Comments Off on Niet Aanraken…. Als Je Een Moslim Bent

Sinds de nieuwe golven van kansarme, laagopgeleide, diep religieuze Islamisten het Europese continent overspoelen regent het aanrandingen en verkrachtingen in diverse landen. In Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk zijn hele wijken overspoeld door religieuze fanaten. Politie durft die gebieden gewoon niet meer te betreden; de zogenaamde no go zones. In Zweden is het helemaal erg. De ene na de andere gruwelijke (groeps)verkrachting, week in week uit. Veel vrouwen durven niet meer alleen de straat op.

Enige tijd geleden werden er een aantal vrouwen verkracht en aangerand op een bekend muziekfestival in Zweden. Het was het tweede jaar op rij dat dit gebeurde. Veel hippe, “linkse” en trendy muzikanten waren al flink aan het mopperen over het debacle van vorig jaar; een aantal weigerde opnieuw op te treden. Toen het dit jaar weer gebeurde besloten de organisatoren van het festival ermee te stoppen. De boodschap is helder: in het uitgaansleven kunnen we jonge vrouwen niet beschermen tegen de Islamitische horden.

Jutta Chorus schreef toen de meest walgelijke column ooit. Jutta werkt voor het NRC; dus ze kan onmogelijk schrijven dat er weer een rits verkrachtingen heeft plaatsgevonden door Moslimmigranten op het zoveelste festival en weer in Zweden. Dat moet koste wat het kost vermeden worden. Het NRC heeft al eens een (1) van hun redacteuren met veel poeha naar Zweden gestuurd om “eea recht te zetten”. Het was een vreemde gebeurtenis. Het NRC maakte een video met een vooraankondiging. “Wij gaan naar Zweden om te laten zien dat no go zones helemaal niet bestaan, geeneens!”. En dat deden ze dan ook. Ze gingen naar Zweden. Enige dagen voor hun aankomst was er een politiebureau gesloten (het werd steeds bekogeld) en een hele hoop agenten hadden verklaard niet meer te willen werken in bepaalde migrantenwijken. Die feiten liet het NRC achterwege en schreef vervolgens een heel upbeat stukje: inderdaad, die no go zones die bestaan helemaal niet, geeneens! Daarnaast wist men ons te vertellen dat er in werkelijkheid helemaal niet zoveel verkrachtingen en aanrandingen in Zweden plaatsvinden; Zweden hanteert gewoon een hele vreemde definitie van “aanranding”, daarom zijn de aantallen zo hoog.

Jutta had die boodschap van de redactie goed begrepen.

Ze schreef derhalve een column waarin ze ons uitlegde dat al die aanrandingen op festivals vooral komen doordat het publiek allemaal verschillende soorten muziek goed vindenRock botst nu eenmaal met dance en Reggae is nu eenmaal te langzaam voor Death Metal fans. Al die jonge mensen met die verschillende muzieksmaak bijelkaar? Da’s vragen om problemen. Daar komen aanrandingen en verkrachtingen van. Ze wist dat geweldige argument kracht bij te zetten met een voorbeeld van een festival waar alles perfect verliep… want het publiek bestond uit allemaal hoogopgeleide, witte, “linkse” kinderen. Hoe de festivalorganisators en Jutta dat hadden vastgesteld werd uiteraard niet helemaal duidelijk.

We verlaten het Lalaland waar Jutta Chorus en de redactie van het NRC wonen en we gaan terug naar planeet aarde, waar feiten een hele vreemde rol spelen.

Leest u even mee?

Take Rape Seriously

TPO: Muziekfestival in Zweden: vier meisjes verkracht, elf meisjes aangerand.

Tijdens een muziekfestival in het Zweedse Emmaboda vorige week zijn vier minderjarige meisjes verkracht. Elf andere vrouwen, ouder dan 18 jaar, hebben aangifte gedaan van aanranding, meldt de Zweedse politie. In vergelijking met de festivaleditie van vorig jaar werden twee keer zoveel mensen met drugs op zak opgepakt, maar dit heeft te maken met het feit dat de Zweedse politie dit jaar extra veel agenten heeft ingezet. Opvallend was het hoge aantal festivalmedewerkers dat met drugs op zak werd gepakt.

Bergen drugs, elf (11) aanrandingen en vier (4) minderjarigen verkracht.

Wat een leuk, tolerant en vrouwvriendelijk land is dat Zweden, zeg!

Zullen we Jutta en het NRC aan de Zweedse politie laten vragen hoe dat precies zit met die definities van verkrachting en aanranding?

Voor de aanrandingen zijn inmiddels zes verdachten aangehouden. Voor de verkrachting is één verdachte aangehouden. De organisatie laat weten dat het festival dit jaar voor het laatst werd georganiseerd. Eerder dit jaar werd al bekend dat het Zweedse Bråvalla-festival niet langer zal plaatsvinden omdat jaarlijks te veel vrouwen het slachtoffer werden van seksueel misbruik.

Ja, maar dat kwam door al die verschillende muziekstijlen, las ik?

Om het aantal aanrandingen tijdens de zomerfestivals in Zweden tegen te gaan werden in het verleden polsbandjes met daarop de tekst ‘niet aanraken!’ aan Zweedse vrouwen uitgedeeld. Dit lijkt genoeg niet te hebben gehlopen geholpen.

Misschien moet je de tekst op het polsbandje meer duidend maken?

Niet aanraken… als je van Rockmuziek houdt….

Niet aanraken… als je van Dance muziek houdt…

Of misschien kunnen we realistischer te werk gaan?

Niet aanraken… als je een Moslim bent!

Je zult Joop, OPZIJ, NRC, Parool, Trouw, Vileine en de Volkskrant er niet over horen. Die zijn te druk bezig met “verkrachtingscultuur” en “virtuele verkrachting”. Wij witte, cisgender, heterosexuele overlegpapa’s zijn namelijk vieze racistische, xenofobistische, fascist sexisten die alleen maar mansplainen en manspreaden en mangazen en uiteraard voortdurend alle vrouwen onderdrukken en willen verkrachten. Ondertussen moet men vooral de ogen sluiten en enige echte verkrachtingen achterwege laten. Ik vermoed dan ook dat er hier in Nederland op dit moment, sinds de leuke migratiegolf, ook veel meer aanrandingen en verkrachtingen dergelijke gegevens graag stil plaatsvinden. Politie en Justitie houden en de media is te druk bezig met deugen.

Share