Nederland vs. Salafisme: “Ik Wil Heel Graag Mijn Linkerbeen Afzagen”!

, , Comments Off on Nederland vs. Salafisme: “Ik Wil Heel Graag Mijn Linkerbeen Afzagen”!

Ik heb hier diverse keren mijn onmin geuit over de manier waarop Nederland en Amsterdam, geld uitgeven aan allerlei Salafistische groepjes. Ik heb tevens diverse keren fors geklaagd over de hoeveelheid aandacht die Moslims en de Islam in onze objectieve, gender sensitieve, inclusieve, fact based media krijgt. Nederland geldt zogenaamd als een land wat enorm veel doet om radicalisering te bestrijden, maar dat is een misvatting. We zijn namelijk – tegelijkertijd – meer en meer “ruimte” aan het opgeven aan de Islam. Zo hebben we kunnen lezen hoe de UvA een reuze leuk “wetenschappelijk onderzoek” deed naar Syrische bruidjes. De “wetenschapper” die de bruidjes ondervroeg bleek zelf een Jihadi en groot fan van Osama bin Laden. We hebben elders kunnen lezen dat ongeveer dan de helft van de Amsterdamse, Marokkaanse Moskeeën nu gerund wordt door Salafisten. We hebben ook geleerd dat de Universiteit van Maastricht een heuse “onderzoekszetel” in het leven heeft geroepen om te onderzoeken of bepaalde delen van Sharia wetgeving niet gewoon in de Nederlandse wet opgenomen zouden moeten worden, bijvoorbeeld bij echtscheiding.

Tijdens Ramadan regende het allerlei leuke felicitaties, handige tips en steunbetuigingen.

En ook dit jaar deed onze politie weer mee met diverse Iftar maaltijden in moskeeën waar haatpredikers komen.

Ons onafhankelijke “media stimuleringsfonds” gaf miljoenen weg aan dubieuze Turkse media organisaties.

En onze media watchdog gaat zich volop richten op Islamofobie, een niet bestaande ziekte.

We worden letterlijk doodgegooid met “Moslim” … “nieuws”.

En het meeste is bar slecht nieuws.

De allerleukste berichten vind ik altijd als er gemeenschapsgeld, belastinggeld, subsidie, naar extreem religieuze fanaten gaat.

En vandaag is het weer raak.

Jihad Blokken

Parool: Topambtenaar geschorst om fraude.

De gemeente heeft een ambtenaar geschorst vanwege onrechtmatig handelen en belangenverstrengeling. De verdachte was de manager van de afdeling Radicalisering en Polarisatie.

Wat voor topambtenaar?

Een “witte Nederlander“?

Burgemeester Eberhard van der Laan heeft de gemeenteraad vorige week van de zaak op de hoogte gebracht. De verdachte was het eerste aanspreekpunt van de burgemeester op het anti-radicaliseringsdossier en werkte in de directe nabijheid van het college van burgemeester en wethouders.

Ook onderhield zij de contacten met het netwerk van sleutelpersonen. Deze groep van honderden veelal islamitische Amsterdammers houdt het stadhuis op de hoogte van gebeurtenissen die spelen in de moslimgemeenschap.

Helaas mogen we niet al teveel details weten van de Persgroep en het Parool.

Wilt u weten waarom niet?

No Suicide Bomber

TPO: Amsterdamse radicaliseringsexpert Saadia a.-T. geschorst om vriendjespolitiek.

Oh?

Ze heette Saadia a.-T?

Wat een aparte naam, zeg!

Al in mei 2013 was het voor ingevoerden (ondergetekende dus, told you so..) in het Amsterdams-islamitische subsidiewereldje duidelijk dat ‘radicaliseringsexpert’ Saadia a.-T. weleens een lucratief klusje doorschoof naar de door Koeweitse moslimbroeders betaalde jongerenimam Yassin el-Forkani. Vier jaar later zijn ze er bij de gemeente Amsterdam ook achter en is de vrouw op non-actief gezet. Ook onderzoekt het Openbaar Ministerie haar handel en wandel.

Dat is nog eens een leuke, diverse, inclusieve en tolerante ambtenaar!

Die vindt vast dat alle homosexuelen van Amsterdam van het dak van de Stopera gegooid moeten worden.

Dank u wel Burgemeester! Uw diversiteitsbeleid werkt erg goed!

Ik vind dit trouwens erger dan die koeientuberculose… Eberhard.

Nod Yes Icon

De Telegraaf meldt:

Saadia a. T. huurde veel externe krachten in. Daarbij gaat het onder meer om jeugdwerkers, die fungeren als ogen en oren in de wijken. Met name in de stadsdelen Oost, Nieuw-West en Noord vindt radicaal gedachtegoed een vruchtbare voedingsbodem, vertellen mensen uit de veiligheidsketen in de hoofdstad.

Dat zijn drie (3) van de totaal zes (6) stadsdelen van Amsterdam.

Niks om je druk over te maken.

A.-T. was rechterhand van Amsterdamse burgemeester Van der Laan inzake Syriëgangers en radicalisering, financiële verantwoording hoefde zij zelden of nooit af te leggen en “de burgemeester vaart blind op haar kennis”, zegt een ingewijde tegen de Telegraaf. Zij zou onder meer aanzienlijke bedragen in opdrachten hebben uitbesteed aan een man met wie zij een relatie zou hebben.

Welke ehm… “kennis” is dat?

Is dat die “kennis” uit dat gewelddadige, gekke sprookjesboek uit de 7e eeuw?

Kuwait, Muslim Brotherhood en ‘r fokking vriendje eh sorry ze moet trouwen anders wordt ze vermoord echtgenoot?

Dat klinkt geweldig goed.

Good Idea

De manier waarop “wij” Salafisme en Jihadisme “bestrijden”, de mensen en organisaties die we daarin in betrekken?

Het is een absolute giller, keer op keer weer.

Het is een beetje alsof je overheid tegen je zegt: “Alles is onder controle, we gaan nu ons eigen linkerbeen afzagen. Daarna wordt alles te gek, let maar op!”.

Share