Michelle Rodriguez: “Feminist” Warrior!

, , Comments Off on Michelle Rodriguez: “Feminist” Warrior!

Kent u Michelle Rodriguez?

Ze is een waardeloze Hollywood actrice die uitsluitend in de Fast & Furious franchise voorkomt.

Dat komt omdat a.) Michelle niet echt kan acteren en b.) Michelle kampt – al jaren – met allerlei substance abuse problemen. (Ze crashte een keer een auto en moest echt met zo’n enkelband rondlopen).

In Hollywood is niemand wat ie lijkt. Mensen hebben altijd zogenaamde dubbele beroepen. Vroeger was dat waiter slash actor, of waitress slash screenwriter, of landscape artist slash production assistant. Tegenwoordig is dat allemaal anders. Tegenwoordig is iedereen <beroep A> slash “ACTIVIST”. Dit een trend die volgens mij gestart is door Bono, van U2. Jaren geleden tijdens de protesten rellen in Genua, verscheen Bono op het dak van een hoog flatgebouw – samen met Berlusconi – om de menigte te kalmeren: “Stop met rellen” etc. Onder de foto stond: Bono, popstar/activist. Veel mensen konden daar hard om lachen, want Bono is een miljardair slash “activist”, bijna net zo vermogend als Berlusconi zelf. (Ze konden het dan ook heel goed met elkaar vinden).

Alle beroemde mensen zijn tegenwoordig een “activist“.

Zo ook Michelle Rodriguez.

Er zijn inmiddels zo’n acht (8) films gemaakt in de Fast & Furious franchise; de ene nog net even slechter dan de ander.

De films gaan – volgens mij – nergens over.

Het is mooie plaatjes, wat flauwe grappen, wat witty banter en vreselijk veel heftige, over the top actie sequences.

Dure, speciale en snelle auto’s spelen een belangrijke rol in alle films, dus dat betekent bergen en bergen jonge, schaars geklede dames die niet veel meer doen dan rondlopen, dansen, of gewoon geil doen.

The Fast & The Furious films zijn ALLESBEHALVE “feministisch”.

De laatste film bracht opnieuw meer dan een miljard dollar op, dus mensen vinden “de formule” duidelijk errug leuk.

Feminism

Michelle Rodriguez is dus een actress slash activist en ze is uiteraard een hele heftige, militante “feminist”.

Michelle begon dus te zeiken over de rol van vrouwen in die films.

Ze deed dat op Twitter, Instagram en/of Facebook en “de media” pikte dat op.

Aandacht is namelijk heul belangrijk voor Michelle, de “activist”.

michelle01

Rake woorden.

De twee mannelijke hoofdrolspelers krijgen ieder zo’n 20-30 miljoen dollar salaris voor het maken van zo’n film. Michelle mag blij zijn als ze een paar honderd duizend dollar krijgt. Ze komt dan ook niet veel voor in de films; ze heeft een aantal scenes, waaronder een vechtscene en komt welgeteld op zo’n 10 heule minuten screentime. De franchise, die miljarden oplevert, kan dus heel erg goed zonder Michelle. Een van de hoofdrolspelers – Paul Walker – reed zichzelf en een vriend dood in z’n opgefokte Porsche. De daaropvolgende film leverde zelfs meer geld op. De media begon dan ook direct te speculeren: wat zal men gaan doen met die domme actrice slash activist? Wordt ze eruit gewipt?

Michelle, de “activist”, moest dus haar woorden uitleggen.

Een paar honderd duizend dollar is namelijk altijd beter dan geen paar honderd duizend dollar.

michelle02

“My path is about female empowerment”?

(If you say so, honey!)

En wat blijkt? Michelle heeft helemaal geen problemen met de FF franchise, bel je mal? Michelle is gewoon bezig met evolve, or die (baby eds.) en ze zou graag zien dat de actrices (slash activisten eds.) van de FF franchise echte hartsvriendinnen worden. Want nu praat bijna niemand met Michelle en daar wordt ze (kinda eds.) verdrietig van.

Mocht u interesse hebben in een flinke dosis “feminisme”?

Share