Megalomania From Beyond The Grave: Helmut Kohl, The Absent Father

, , Comments Off on Megalomania From Beyond The Grave: Helmut Kohl, The Absent Father

Ooooh…. belangrijke mensen drama in Duitsland!!!!

Leest u even mee?

NRC: Kohl vereffent postuum oude rekening: geen staatsbegrafenis.

Niet alleen toewijding aan de Europese gedachte, ook een oude ruzie heeft ertoe bijgedragen dat de vrijdag overleden oud-bondskanselier Helmut Kohl een Europese uitvaartplechtigheid krijgt. De ceremonie, de eerste in de geschiedenis van de Europese Unie, wordt op zaterdag 1 juli in het Europees Parlement in Straatsburg gehouden.

Wij vinden dat Wim Kok er ook zo eentje verdient.

Als ie dood is, we willen ‘m niet levend begraven.

Een Duitse staatsbegrafenis komt er niet. Een militair eerbetoon van de Bundeswehr zal de enige officiële plechtigheid van de Duitse staat zijn, rond de uitvaart van de man die geldt als de vader van de Duitse hereniging.

Vette hap.

En?

Kohl zélf heeft dat zo gewild. Daarbij speelde volgens Duitse media wrok mee over oude politieke tegenstanders, in het bijzonder Frank-Walter Steinmeier. Die is sinds enkele maanden president van de bondsrepubliek. In die rol zou hij vanzelfsprekend een belangrijke rol krijgen bij een officiële plechtigheid van de Duitse staat om Kohl te eren. Dat wilden de oud-bondskanselier en zijn weduwe, Maike Kohl-Richter, koste wat kost voorkomen.

Ja. Het staat er echt!

Deze megalomane, vretende, zuipende, rokende Euro apparatchik vecht ruzies uit tot na z’n dood.

Maar dit wordt zoveel leuker.

Al jaren weigerde Kohl ieder contact met zijn twee zonen, Walter en Peter. De toch al slechte relatie was nog verder bekoeld nadat Kohls toenmalige vrouw Hannelore in 2001 na een lange ziekte zelfmoord had gepleegd en Kohl in 2008 hertrouwd was. De tweede vrouw zou haar man van familieleden en allerlei vrienden afschermen. De oudste zoon beklaagde zich dit weekeinde in de pers dat hij de dood van zijn vader via de radio had moeten vernemen. Kohl zal begraven worden in Speyer, en niet in het familiegraf in Ludwigshafen, waar zijn ouders en zijn eerste vrouw liggen.

Goed he?

Deze vreselijk humane, betrokken en bevlogen staatsman, had absolute schijt aan zijn eigen kinderen.

Hij was een hufter van een vader.

Fuck Off Dad

Laten we dat soort mensen vooral eren.

Het is namelijk heul bijzonder als je zelfs na je dood een absolute fucklul bent.

P.S.: Voor de extreem gevoelige Deugridders die na de volgende Islamitische terreuraanslag aan de gang willen met kaarsjes, stoepkrijt en dan bijvoorbeeld “Let it be” of “Imagine” willen spelen op een gitaar of piano? John Lennon sloeg z’n kinderen de pleuris. Hij was een enge, dominante gek die (door drugs, drank red.) extreme woedeaanvallen had.

Share