Meer, Meer, Meer Islam In De Media! (Het Grote Ramadan Verzamel Artikel)

, , 1 Comment

Het is nu half drie ‘s morgens. Dat betekent dat al mijn buren net uitgebreid gegeten hebben en dat ze nu zo’n beetje allemaal hun bed weer gaan opzoeken. Ik kan niet wachten tot Offerfeest. Ik ben echt gebroken. Iedere avond laat word ik wakker, zelfs als ik de ramen en de balkondeur dicht doe. Ik ben moe, prikkelbaar… ik ben er echt klaar mee. En ik ben godverdomme niet eens aan het vasten.

Dit is het grote Ramadan Verzamel Artikel (RVA).

Je kunt op de plaatjes klikken en dan krijg je de eigenlijke artikelen.

We beginnen lekker dicht bij huis.

ramdam-01

Dit is de tweede politieauto die in de fik wordt gestoken.

Ik woonde ooit in de buurt van het August Allebéplein. Een verwarde Moslim wandelde daar op een dag het politiebureau in en stak vervolgens met een mes twee agenten overhoop. Ze moesten ‘m uiteindelijk doodschieten. Job Cohen ging toen direct met een clubje Imams en buurtvaders in geheim overleg alvorens er bekend werd gemaakt dat het om een Moslim ging. De rest van de Moslims in de wijk vonden het prima dat ie twee agenten overhoop had gestoken dus we kregen echte rellen. Gedurende een periode van weken werden voortdurend auto’s in de fik gestoken. Als ze goed aan het fikken zijn raakt het vuur op een gegeven moment de benzinetank en die doet dan BOOM! En dat kun je prima horen op 14 hoog. Het was godverdomme alsof ik in Beirut woonde.

Je had toen nog geen ISIS, dus twee agenten overhoop steken telde toen niet als terrorisme.

Dan gaan we een kijkje nemen bij onze vrienden van Joop.

ramdam-02

Het hele artikel is vooral huilen. Turken zijn hartstikke lieve, tolerante, progressieve, inclusieve en diverse mensen. Bovendien zijn ze allemaal vreselijk Nederlands en zo identificeren ze zich ook. Iedereen (met name de media, de politie en de politiek) moet stoppen met gemeen doen tegen Turken… hunnie. Ik kan hier beginnen over de Armeense ruzie genocide, tig jaar dirty war en slachting tegen de Koerden, het gesjoemel met ISIS en Al Nusra of de leuke dictatoriale trekjes van Erdoganistan, maar dat hoeft gelukkig niet.

Dit is The Guardian.

Wat een geweldig goed idee! Evolutieleer is hartstikke overschat. Bovendien heeft Allah al die fossielen van dinosaurussen hier alleen maar achtergelaten om je geloof te testen. De aarde is zo’n 5000 jaar oud en waarschijnlijk zo plat als een pannekoek. Ik stel voor dat Turkije zo snel mogelijk alle schoolboeken afschaft zodat leerlingen zich vrij en zonder enige dwang volledig kunnen storten op het enige boek wat ze de rest van hun leven nodig zullen hebben: de Koran.

Dit is het NRC.

Jawel. Het gaat geweldig met Turkije. Honderden duizenden mensen zijn ontslagen en tien duizenden mensen rotten weg in kerkers, maar dat mag de pret niet drukken. En zonder evolutieleer gaat het binnen de kortste keren vast nog veel beter met Turkije. Een slordige 70% van de Turken die toevallig in Nederland wonen zijn dikke fans van Erdogan en steunden het referendum wat effectief een einde maakte aan de Turkse democratie. Talloze andere Turken die toevallig in Nederland wonen voelen zich bedreigd en durven niet meer op vakantie naar Turkije.

Dan is dit Den Haag.

ramdam_05

Gisteren was het Al-Quds dag. Dat is een dag dat radicale Moslims oproepen tot de vernietiging van Israel.

Dat deden ze gisteren in Den Haag, voor de Tweede Kamer.

We gaan dan terug naar Amsterdam.

Na PolitieHoofddoekjeGate en twee politieauto’s in de fik kan het geluk bij de korpsleiding zo te zien niet op. Je raad het al: de Imam in kwestie heeft banden met gekke haatpredikers in Molenbeek en de Muslim Brotherhood. Daarnaast runt hij een reeks stichtingen die zich bezighouden met Islamitisch onderwijs (eindeloos de Koran opdreunen red.) en Islamitische wetenschap (eindeloos de Koran opdreunen red.). “Onze” commissaris sprak van de “heilige maand Ramadan” en tja, volgens mij is die maand slechts voor een minderheid van Amsterdam echt “heilig”.

ramdam_06

Gisteren kwam de NCTV met een nieuw zorgwekkend rapport. Meer Jihadisten openlijk op sociale media. Meer oproepen tot het plegen van aanslagen in Nederland. En meer kans dat vrouwelijke Jihadisten ingezet worden als daders. Dan is er in Turkije een Turkse knokploeg van de AK partij, een soort Erdogan Jugend. Die club heeft zich nu ook gevestigd in Nederland. De angst is dat deze club ingezet gaat worden tegen andere Turken in Nederland (en politieauto’s red.). En zoals je kunt lezen was Nederland een heus doelwit voor een stel gekken in Mali.

Dan wippen gaan we voor een flitsbezoek naar Hoorn.

Ik had al een #serieverkrachter behandeld. Dit is weer een verkrachting. Het is tevens een verkrachting waar Theodor Holman een column over schreef en dus moet Theodor ontslagen worden. De verkrachter stal de telefoon van het slachtoffer. Op die telefoon zat een app en zo heeft het slachtoffer zelf de dader moeten opsporen want de politie had het te druk met Ifar vieren (en auto’s blussen). De dader krijgt slechts 18 maanden, waarvan uiteraard zes (6) maanden voorwaardelijk. Het monster is hier alleen met een verblijfsvergunning en omdat ie een jaar onvoorwaardelijk krijgt zit er nog een kansje in dat ie z’n status kwijtraakt en het land wordt uitgezet. Meer durf ik er niet over te schrijven, want anders stuurt dat meisje, die Hadjar van Vileine, straks ook een boze brief aan mijn baas en vraagt of ik ontslagen kan worden.

Dan gaan we terug naar het NRC.

ramdam_07

Het is een boekbespreking of sorts. Een stel “wetenschappers” hebben klinkende munt weten te slaan uit al dat terrorisme. Ze gelden nu als terrorisme-experts (you know who you are, Beatrice de Graaf) en dat betekent dat ze materialen van andere zogenaamde “experts” lezen en die vervolgens regurgitaten, ophoesten en in andere vorm uitkotsen. De “expertise” is uiteraard uit de USA komen overwaaien na 9/11 toen de terrorisme-expert-industrie echt goed begon te draaien. Het boek en de review zijn dermate waanzinnig dat ik er later, in een andere post uitgebreider aandacht aan ga besteden.

We blijven dan plakken bij het NRC.

ramdam_08

Enige tijd geleden is er een Syrisch vluchtelingenmeisje verdronken in een zwembad. Ze kon niet zwemmen maar had verzuimd dat helder te communiceren aan haar leerkrachten. De badmeesters verzuimden vervolgens goed op te letten en reageerden te laat toen ze kopje onder ging. De Deugridder Media werd knettergek en wilde alles en iedereen vervolgd en veroordeeld en ontslagen hebben. De badmeesters zijn veroordeeld. De leerkrachten zijn vrijgesproken.

Dan gaan we even een kijkje nemen in Rotterdam.

Leuk! Een tweede Iftar in een haatmoskee met connecties met de Muslim Brotherhood. Kijken jullie uit waar je de auto parkeert? Straks staat ie in de fik.

Dan doen we meer Ramadan jubel ende lofzang met het NRC.

ramadan_09

Dit “artikel” is zo waardeloos slecht en dermate propagandistisch dat ook hier later meer aandacht aan ga besteden. Heel in ‘t kort? Iedereen houdt rekening met Iman, de knuffel Moslima op kantoor. Zij werkt gewoon tijdens Ramadan en dat is natuurlijk een uitdaging en heel spannend en apart en anders. De reden waarom iedereen zo vreselijk op z’n tenen loopt rondom Iman laat zich raden: Iedereen is doodsbang van je fokking religie en men vreest bestempeld te worden als Islamofoob, dus kun je maar beter goed laten zien hoe dik je deugt.

Dan heb ik hier een artikel van het Gatestone Institute.

ramdam_10

Migrantenbendes terroriseren hele buurten. Politiebureaus worden bestormd en vernield. Auto’s en agenten worden aangevallen. Daders gaan veelal vrijuit om de meest krankzinnige argumenten. Het artikel leest als een absolute nachtmerrie… en het is reuze fijn te weten dat onze eigen buurt steeds meer die kant op zal gaan. Volgend jaar hoop ik dat ze drie (3) politieauto’s in de fik steken.

Ik geef tot slot dan het woord aan Annabel Nanninga om het onbegrip (en de woede) van de gemiddelde lezer te verwoorden.

Dan sluit ik zelf af met wat ontnuchterende cijfers. Slechts ZES (6) procent van de Nederlandse bevolking identificeert zich als Moslim. Je kunt je dan nog afvragen hoe strikt en vroom al die Moslims zijn. Het is een klein gedeelte van de bevolking wat meer en meer en meer aandacht vraagt en die aandacht ook voortdurend krijgt. Hetzij als daders, hetzij omdat men allerlei vormen van speciale behandeling wil, hetzij omdat men allerlei vormen van speciale behandeling krijgt, maar vooral als slachtoffers, want Moslims zijn altijd zielig en gekwetst. Er is voortdurend wat aan de hand. Ik heb in dit geval niet eens mijn best gedaan en trek in twee dagen zo 10 artikelen tevoorschijn waar ik echt een beetje van moet kotsen in mijn mond. Als ik wel mijn best gedaan had en regionale en internationale media bijvoorbeeld ook had geraadpleegd? Dan had ik gemakkelijk vijftig (50) artikelen in deze post kunnen proppen.

Waarom slokt een minieme groep religieuze fanaten zoveel aandacht op?

En is het zinvol om ze – als verzonnen slachtoffers van Islamofobie – nog meer aandacht te geven?

You tell me man, I only work here.

Dit is de score tot en met gisteren.

Share