Meer Bloedsuikerspiegelproblemen In Frankrijk En Engeland

, , 1 Comment

Na eindelijk een xenofobistische terreuraanslag hate crime tegen Moslims waren er gisteren (helaas red.) toch nog wat andere kleine probleempjes die de Islamofobie mantra danig verstoorden.

In Frankrijk reed een geflipte Moslim zichzelf dood in z’n auto. Hij probeerde een autootje van de Franse politie te rammen of zoiets. Hij overleed. In z’n auto vonden ze een Kalashnikov en gasflessen, dus waarschijnlijk had ie gewoon haast omdat ie onderweg was naar een Iftar Halal BBQ.

NU.nl: Man rijdt in op politiebusje Champs-Élysées in Parijs.

Volgens Franse media gaat het om een geradicaliseerde 31-jarige man met diabetes die bekend is bij de veiligheidsdiensten die zich niet lekker voelde in de warmte na al dat vasten. De politie heeft de straat afgezet en roept op om het gebied nog te vermijden.

Hier vielen gelukkig geen slachtoffers, sowieso is het aantal slachtoffers van dit soort aanslagen meestal peanutsdus onze objectieve, fact based media kon daarna lekker terug naar de Islamofobie, een ziekte waar nog nooit iemand voor behandeld is en (gek genoeg) geen psychiater ooit een paper of proefschrift over heeft geschreven. Helaas gooiden diabetes en het warme weer opnieuw roet in het eten.

DDS: Londen: man gearresteerd nadat hij “Allahu Akhbar” riep en politieagent aanviel.

Dat is echt sneu.

Hadden we eindelijk een aanslag die niet door Moslims werd uitgevoerd hate crime en dan verpesten die Moslims het nog!

Met nog zes (6) dagen te gaan moet ik eerlijk bekennen dat ik de aantallen inderdaad peanuts vind.

Ramadan-Bombathon-2017-24

Zoals je kunt zien is de terreuraanslag hate crime inmiddels netjes verwerkt. Er staat een vraagteken bij “kills” (doden). Wat blijkt? De persoon die gisteren overleed na die terreuraanslag hate crime? Die bleek al dood. Hij was omgevallen na het gebed. Lage bloedsuikerspiegel, de warmte en dan 24 dagen vreten en feesten is ongezond. Mensen waren hem aan het reanimeren toen ineens die psychopaat met dat busje de stoep op knalde en allemaal mensen kapot reed. Dit betekent overigens niet dat Islamofobie dergelijke hate crimes niet heel serieus zijn. Sinds de start van Ramadan hebben namelijk twee (2) mensen een paar plakjes ontbijtspek/bacon naar een Moskee geslingerd, dus de terreur dreiging blijft.

Sinds gisteren zijn CNN en de BBC en een hele rits andere mediahoeren dan ook vooral bezig met “standing united against all forms of extremism” (niet alleen Islamitisch extremisme).

Want die plakjes bacon en die gek in die bus? Dat is natuurlijk extremisme zoals we nog nooit hebben ervaren in Europa. Als ik de veiligheidsdiensten was dan zou ik het wel weten: alle witte, cisgender, hetrosexuele mannen met witte busjes moeten in de gaten gehouden worden. Je zult zien dat deze lone wolf weer andere lone wolves gaat inspireren en voor je het weet rijden al die mannen met witte busjes over de stoep.

Stay vigilant.

Ik heb trek in eieren met spek.

Bacon

Share