Meanwhile On The Other Side Of The World

, , Comments Off on Meanwhile On The Other Side Of The World

Sinds het manchild in het Witte Huis zit gebeurt er – ogenschijnlijk – geen ene ruk in de USA.

Het is vooral drama, sensatie en bergen en bergen kritiek op Trump en zijn incompetente kabinet.

Russiagate begon hartstikke leuk. Er waren meteen vergelijkingen met Nixon, het was allemaal zelfs veul erger dan Nixon. Ik dacht: Leuk! Hearings! Maar die hearings vallen vreselijk tegen. Wat ik heb gezien was dood- en doodsaai en ging nergens over. De media maakte er vervolgens een geweldige hoeveelheid #ophef over, met vooral meer speculatie, herhaling en saai gelul.

Z’n schoonzoon, the boy wonder en alleskunner wordt nu meegesleept in dit drama.

(Arm joch red.)

OMG Shocking news

Het kind is vandaag dan begonnen met terugslaan naar de media, dus dat wordt nog meer drama.

NU.nl: ‘Trump Jr. wist van plan Kremlin om vader in het zadel te helpen’.

Donald Trump Jr. was via een e-mail geïnformeerd over het feit dat de belastende informatie over Hillary Clinton een poging was van het Kremlin om zijn vader in het zadel te helpen.
Dat meldt The New York Times maandag op basis van gesprekken met drie mensen die van de mail af weten. De e-mail bewijst volgens de drie ingewijden dat het Kremlin de bron was van de belastende informatie. Maar er is geen aanwijzing dat er een verband is met de duizenden gehackte e-mails van de Democraten, die uiteindelijk bij WikiLeaks terechtkwamen. Vlak na de Republikeinse presidentsnominatie van Donald Trump hadden Trump Jr. en de schoonzoon van Donald Trump, Jared Kushner in New York een ontmoeting met een Russische advocaat die wordt gelinkt aan het Kremlin. Dat bevestigde Trump Jr. zondag.

Het is allemaal weer meer drama.

Nod Yes Icon

De hele wereld wil van die Trump af, inclusief wijzelf, maar dit soort hearings en procedures duren gewoon veel te lang.

En het is saai.

En je zult zien dat Trump er niet uitgewipt wordt want de Republikeinen krijgen dan oorlog met hun achterban.

En dat is zo zonde. Het is leuk om allerlei mini-schandalen en meer te leren over alle sjoemel en dubieuze ontmoetingen met shady Russian operators… maar het is zo zonde dat het niet meer dan een sappig verhaal is een paar dagen. En dan de op naar het volgende drama. De media schijnt dolgelukkig te zijn met de situatie, ze verdienen bakken met geld aan extra advertenties en subscriptions. The New York Times was er zelfs een beetje over aan het opscheppen. Het doet allemaal een beetje denken aan O.J. Simpson. Vette onthullingen, hype en een dagelijks intensief bombardement. Dat komt engie procedures en objective reporting natuurlijk helemaal niet ten goede.

Men zou de financieen van het Trump imperium moeten uitpluizen, daar zit allerlei dubieus (Russisch) geld in.

En hij is echt gek, hij is “unfit”.

Ik vrees dan ook – ondanks deze nieuwe “sappige onthullingen” – dat we echt 4 jaar met die krankzinnige opgescheept zitten.

Gelukkig wonen we niet in Amerika.

Dat leuke, radicale kabinet van hem rukt dat hele land aan gort.

Share