#MassaPlassen: Komt Dat Zien! Hurkende FemiNazi’s Pissen Het Leidseplein Onder! (Geerte Piening Laat Het Er Niet Bij Zitten)

, , Comments Off on #MassaPlassen: Komt Dat Zien! Hurkende FemiNazi’s Pissen Het Leidseplein Onder! (Geerte Piening Laat Het Er Niet Bij Zitten)

Ik moet eigenlijk vandaag naar kantoor.

Ik ga echter niet.

Ik ben veel en veel te ziek. Sinaasappels helpen niks, citroenen werken niet, thee met honing helpt niet en die fucking ontstekingsremmers doen ook geen ruk.

Ik ga de huisarts bellen en proberen antibiotica te scoren.

Dit is niet leuk meer.

We gaan ons bezighouden met de zoveelste FemiNazi.

Kent u Geerte Piening?

feminazi-flag

Parool: Toch wildplasboete: ‘Vrouwen kunnen ook in urinoir plassen’.

Geerte Piening (23) vocht maandag in de rechtbank een boete van 140 euro aan voor wildplassen op het Leidseplein, omdat ze vindt dat er te weinig faciliteiten zijn voor vrouwen. Tevergeefs. Volgens de rechter had ze ook in een urinoir kunnen plassen.

Ze moest heel nodig en werd “betrapt” door drie (3) agenten.

Piening was voorafgaand aan de zaak vooral zenuwachtig. Niet alleen vanwege de pers die in groten getale naar de zaak was gekomen, ook dat ze zelf haar verdediging moest doen – Piening had geen advocaat meegenomen – zorgde voor spanning. Toch waren er tijdens haar pleidooi van die zenuwen weinig te merken. De kern van haar kritiek: het is niet eerlijk dat er in de stad veel meer openbare toiletten zijn voor mannen (35) dan voor vrouwen (3).

Dat ben ik helemaal met Geerte eens.

Vijf en dertig (35) is aanzienlijk meer dan drie (3).

Probleem is alleen dat Geerte net uit een cafe/voorstelling kwam en in die gelegenheid hebben ze gewoon toiletten.

Daarnaast leren we onze kinderen, vanaf dat ze zindelijk zijn, om te plassen alvorens je de deur uit gaat.

Mijn grootouders vroegen het mijn ouders, mijn ouders vroegen het mij en ik vraag het aan de kleine kabouter.

Ik ben good to go. 
Moet je nog plassen voordat we vertrekken?

Geerte had natuurlijk een flinke sloot alcohol gedronken.

En als Geerte drinkt?

Dan verminderen haar inhibities.

(Haar date had die avond geen zin in een golden shower).

In mei 2015 moest ze na een avond stappen op het Leidseplein zo nodig dat ze besloot haar blaas te legen op de stoep tussen de ABN Amro en De Balie. “Alles was verder al gesloten. Ik had geen alternatief. De dichtstbijzijnde legale optie was 2 kilometer verderop.”

Arm kind.

De officier van justitie viel maar gelijk met de deur in huis: wildplassen is verboden, wat de omstandigheden ook zijn. Hij stelde dat Piening dan maar vlak voor sluitingstijd van de kroeg naar de wc had moeten gaan. Hij voegde er nog een opmerkelijke vergelijking aan toe: “Als er geen prullenbak in de buurt is, gooi je je afval ook niet op de grond.”

Nee, ik ga twintig minuten rondlopen met dat lekkende ijsje in die vieze zakdoek?

Fok dat, Deugridder!

Als het kleeft, stinkt, of lekt (en er is geen prullenbak)?

Dan donder ik het in de goot, nabij een boom of ergens in de bosjes.

Als Piening echt verandering wil in het aantal toiletten moet ze maar aankloppen bij de gemeente, niet bij de rechter, aldus de officier.

Ja, Geerte!

Je moet aankloppen bij de Gemeente!

Dat is helaas onmogelijk want de Gemeente Amsterdam is op de genderdramtrein gesprongen en die kedeng-kedengt voorwaartsch! De Gemeente wil juist geen aparte toiletten voor mannen en vrouwen meer. Als Geerte daar zou aankloppen dan wordt het hele Internet gillend gek. Geerte is dan namelijk niet inclusief, tolerant en divers genoeg. Waarom zouden er ineens speciale toiletten uitsluitend voor vrouwen moeten komen? We zijn toch allemaal “burgers” en “bewoners” geworden?

B&W Amsterdam: Staand Urineren Per 1 Juli 2018 Verboden!

Geerte had een beetje pech met haar “Rechter”.

Deze had namelijk net een grote hoeveelheid lijm gesnoven.

De rechter gaf Piening gelijk dat er weinig toiletten voor vrouwen zijn. Maar: in zijn hele loopbaan als kantonrechter had hij nog maar één keer eerder een vrouw gehad die een boete voor wildplassen aanvocht. Vrouwen doen niet of nauwelijks aan wildplassen, wilde hij maar zeggen. Dat er voor mannen zoveel plaskrullen staan en voor vrouwen amper toiletten, heeft vooral daarmee te maken. En: als ze echt nodig moest, kon ze ook wel in een urinoir plassen. “Dat is misschien niet prettig, maar het zou wel kunnen.”

Het staat er echt!

Piening moet van de rechter alsnog een boete betalen, maar die wordt wel verlaagd naar 90 euro. Dat had de officier van justitie voorgesteld omdat de zaak al 2,5 jaar is geleden.

Twee en een half jaar voor een wildplas boete?

Stel je eens voor dat Geerte je vriendinnetje is en na verloop van tijd denk je gut, ik word een beetje iebel van dat meisje en je dumpt ‘r?

Die meid zal je dan jarenlang gaan stalken: echt tot je kinderen afgestudeerd zijn.

Twee en een half jaar drammen over een wildplasboete?

Geerte klinkt niet als een heel stabiel meisje.

Piening heeft er begrip voor dat ze alsnog een boete krijgt omdat wildplassen nu eenmaal verboden is. “Maar ik baal wel van de argumenten. Mannen worden beloond met urinoirs omdat ze wildplassen. En de vergelijking met afval is ook vreemd, want dat is iets heel anders dan urineren.”

En daar komt de FemiNazi tevoorschijn.

Mannen worden beloond... met urinoirs?

Geerte, lieve engel?

Als ik bij een urinoir in de buurt kom, zeg dichterbij dan 4-5 meter, moet ik vrijwel direct kotsen. Die dingen stinken als de absolute pest en ze zijn vreselijk goor en ranzig. Daarnaast willen minder stabiele mensen nog wel eens “andere” dingen in urinoirs doen (sex/drugs/poepen). Je moet echt lijm snuiven om die stinkende, rottende gevaren voor de volksgezondheid te omschrijven als een “beloning voor mannen”.

Wat ze vindt van de stelling dat ze ook wel in een urinoir had kunnen plassen? “Bizar. Zie je het voor je? Er moeten voor vrouwen gewoon toiletten komen.”

Piening laat het er niet bij zitten. Ze beraadt zich nog op vervolgstappen.

Misschien allemaal plassen voor de ambtswoning van “onze burgervader”?

Je denkt dat is flauw?

Dat is waanzin?

Shaking No Emoticon

Nee hoor, dat is Amsterdam.

Parool: Massaplassen voor vrouwen op het Leidseplein.

Het. Staat. Er. Echt.

Duizenden mensen zijn geïnteresseerd in een Facebook-evenement om komende vrijdag massaal te gaan plassen in een plaskrul.

En ook dat staat er echt.

Het is een protest tegen een uitspraak van de rechter dat vrouwen ook op een urinoir kunnen plassen, als de nood hoog is. De rechter deed maandag deze uitspraak tijdens een rechtszaak, aangespannen door Geerte Piening.

Tijd om dat eens te proberen,’ zegt de initiatiefnemers van het evenement. ‘Proberen ja, want ik vraag me echt af hoe dat werkt. Met mijn billen onder de rand uitsteken terwijl half dronken Amsterdam in de buurt loopt? Op een plaskruis gaan zitten?’ 

Het heet echt “het evenement”?

En ik snap het niet zo goed. Klaarblijkelijk zijn er geen urinoirs op het Leidseplein, anders had Geerte dat heus wel geprobeerd. De dichtstbijzijnde gelegenheid om publiekelijk te plassen was immers twee (2) kilometer verderop (km.). Deze FemiNazi’s kunnen dus niet “proberen” om in een urinoir te plassen op het Leidseplein. Het “evenement” heet dan ook “massaplassen” of “massaal wildplassen”. Gaan die FemiNazi’s echt allemaal in hurkzit pissen op het Leidseplein? En dan van die minders en ushers eromheen: Please, move along, nothing to see here, give these ladies some room!

En als ik op de link van “het evenement” klik, dan zie ik – gek genoeg – wel een urinoir, waar Geerte dan had kunnen hurken of zoiets en dat mensen er dan voor gaan staan?

(Ik zie tevens dat de bedenker van ‘het evenement’ echt Cathelijne heet en dat voorspelt weinig goeds red.)

Wat een verwarring allemaal.

De uitspraak van de rechter dat Piening ook op het urinoir terecht had gekund, werd ook onderzocht door VICE, dat verschillende manieren toont hoe vrouwen dat dan precies kunnen doen. 

Nu ISIS grotendeels verslagen is heeft VICE meer tijd voor dit soort cutting edge en insightful journalism.

Dat betekent wel nog meer verwarring, want het lijkt er nu op dat die lijmsnuivende rechter gewoon gelijk had?

Ik moet ineens denken aan de ouders van Geerte. Kun je het je voorstellen? Dit is je kind? Negen maanden zwanger, vreselijke bevalling, je reet hangen, krimpscheuren in je dijen, dan jaren luiers en gillen en huilen en alles slopen en vies maken. Dan krijg je de tienerjaren met glitters, en meidentroep en jaaaaaarenlang waardeloze kutmuziek. Dan komen de jongens: de ene na de andere dweil met een oorbel, kuiltjes, donkere krullen of een domme hobby (“Boudewijn speelt Sitar, Papa, weet je wat dat is?”). En dan… eindelijk dat kleine monster wordt 18 en dan verwacht je dat ze een beetje kunnen nadenken, iets begrijpen van de wereld en afdoende weerbaar zijn.

En dan krijg je dus dit.

Een drie en twintig jarige, drammende, losbol die dronken ‘r blaas leegt tussen de Balie en de ABN AMRO – op het Leidseplein – en van de boete een soort equal piss for women- halszaak maakt?

Arme ouders.

Heeft de UvA faculteit genderstudies of vrouwenstudies Geerte al gevraagd voor een gastcollege?

Tot slot.

Aan alle #massaplassers: Kijken jullie goed uit met “hangend plassen”?

Daar kun je namelijk allerlei enge dingen van oplopen.

Een “Wilde” Golden Shower Met Anne Corre Van NRC

Share