Maartje Geels Lijdt Aan Blaasworm (Hiddema Bashen Met Vileine)

, , 1 Comment

Ik was aan het nadenken over een titel voor dit stuk.

Ik wilde iets doen met alliteratie, zoiets als: de vinnige, venijnige, vrouwen van Vileine.

Dit is wat “vinnig” betekent.

vinnig

Het staat er echt, “vinnig” betekent o.a. “aan blaasworm lijdend”.

Daarna moest ik vreselijk hard lachen en zodoende is het nu al half 5 ‘s morgens en ik wilde (godverdomme red.) echt om 3u beginnen.

(Want het is vrijdag en dat betekent hele-huis-schoonmaak-dag red.)

Wie is Maartje Geels?

Haar Twitter profiel zegt het volgende.

maartje-twitter

Ze doet “iets” met racisme en sexisme.

Wat ze precies met racisme en sexisme doet weet ze zelf niet goed, maar ehm… nou gewoon “iets”.

Ze doet niet “iets” tegen racisme en sexisme.

Ook “no sandwiches” is wat ongelukkig gekozen. Als een vrouw ge-“sandwiched” wordt? Dan zit ze bovenop een man die haar vaginaal aan het nemen is, terwijl tegelijkertijd iemand achterlangs haar anus penetreert en bovenop haar ligt. Zij is dan als het ware het beleg en de twee heren zijn de sneetjes brood. Dit moet je niet verwarren met “spitroast”. Als een vrouw ge-“spitroast” wordt? Dan wordt ze achterlangs vaginaal genomen terwijl ze gehurkt aan het pijpen is. De twee heren vormen met hun lullen op die manier de “spit” waar de vrouw, de “roast” tussen hangt als het ware.

Maartje weet dat niet, want Maartje komt uit Zeeland.

En Zeeland is … nogal truttig, conservatief en oh ja…  extreem religieus.

maartje-geels-vileine

Het is om zachtjes te huilen. “Nasty woman” komt van de campagne van Hillary Clinton. Donald Trump noemde Hillary een “nasty woman”. (Hillary is die mevrouw die haar vretende, vreemdgaande echtgenoot vooral bleef steunen vanwege religie en haar toekomstige carrière en dus niet ging scheiden toen de fucklul een sigaar in de vagina van een 19-jarige stagiaire stak. Dat maakt Hillary (en al die andere nasty women) vreselijk “feministisch”). Daarna gingen allerlei meer bekende vrouwen zichzelf ineens een “nasty woman” noemen; een zichtbaar dronken (en obnoxious) Ashley Judd (een has-been actrice) deed zelfs een ehm… gedicht dronken schreeuwpartij die “nasty woman” heette tijdens zo’n mars waar iedereen zo’n leuke “pussyhat” op had. Maartje vond dat zo leuk dat ze daar een beetje is blijven hangen. Dan zie ik een scriptie over “male gazing” en dat is weer eens wat anders dan “shoe gazing”, want Maartje is natuurlijk erg verlegen en kijkt meestal naar de grond als ze enge, behaarde, witte, cisgender heterosexuele overleg papa’s tegenkomt. Ik zie dat Maartje binnenkort afstudeert aan de Universiteit van Utrecht, ik gok de school voor de journalistiek, want dat wordt niet helemaal duidelijk uit haar bio. Dan zie ik tevens “kattenvrouwtje” staan en dat is wel echt zorgwekkend. Als je net 20 jaar oud bent en je valt dan al in de categorie “kattenvrouwtje”? Arm kind. Maartje is helaas geen dating material.

Maartje is de nummer twee (2) bij het “feministische” vrouwensite Vileine.

We boffen want dit “artikel” is geschreven door de nummer 1 (Hadjar) en Maartje (de nummer 2).

Personeel, medewerkers bestempelen als “nummer 1” en “nummer 2” is heel erg feministisch.

Een job title of functieomschrijving is namelijk heel erg duidend en dus sexistisch en een vorm van verkrachting.

We krijgen echt de beste schrijvers van Vileine voor onze kiezen.

Bent u er klaar voor?

Vileine: Hallo Meneer: Hiddema, alweer.

Je ziet ze overal: witte oude mannen die dingen vinden van de wereld. In de rubriek ‘Hallo Meneer…’ mogen Vileine vrouwen ook wat terugzeggen. Deze week een reactie op een interview van de nummer twee van Forum voor Democratie, Theo Hiddema.

“Mogen” …? wat? terugzeggen (dathoortaanelkaarvastechtwel).

Volgens mij kunnen vrouwen altijd en overal zeggen wat ze willen, behalve in enge religieuze samenlevingen.

Bij Vileine “mogen” vrouwen “wat” terugzeggen.

Het is altijd schattig als grote meiden “feministisch” gaan doen.

U doet het er gewoon om. Natuurlijk heeft de jonge gleuvenbrigade belangrijkere dingen te doen dan u kapotschrijven. Het is oorlog, daarbuiten. Met flinke inkomensongelijkheid, seksueel geweld-cijfers waar de rest van Europa bij verbleekt en nauwelijks werk of woningen voor onze generatie hebben we nogal wat werk liggen. Serieus werk. Moeilijk werk. Onpopulair en slechtbetaald werk.

Sexueel geweld cijfers, waar de rest van Europa bij verbleekt?
Ook Zweden? En Spanje? En Roemenie?
Heb je metrics?

Of ben je aan het poseren?

Niet het soort ‘masculiene’ tijdverdrijf waar u en uw beschermheer Thierry Baudet zich in de kamer aan wijden, zoals beschreven in uw Volkskrant-interview van eerder deze week:

“Geamuseerd vertelt hij hoe de jongeheer Baudet vanochtend terugkwam van de Haagse markt met een tapijtje over de schouder, bestemd voor zijn nieuwe kamer. En hoe hij hem daarna betrapte terwijl Baudet op Marktplaats naar een betaalbaar harnas zocht – ook bedoeld voor het werkvertrek. Zoiets zul je Hiddema niet zien doen. Hij bevindt zich nog aan de rand van het digitale tijdperk, heeft pas sinds een maand of vier een smartphone. Medewerker Jeroen houdt zijn digitale agenda bij, Twitter en YouTube zijn onlangs geïnstalleerd. ‘Ik kan zien wat er over mij geluld wordt. Dat volg ik wel. Maar zelf zal ik niks doen.”

Online shoppen, tapijt en je telefoon behoorlijk installeren?

Is heel ‘masculien’.

Nod Yes Icon

Integreren in het digitale tijdperk lijkt ons niet overbodig voor een politicus, maar dat terzijde. Uw gebrek aan kennis van de wet is een stuk problematischer. Laten we ons tot twee uitspraken beperken, dan kunnen we volgende week weer door met politici die zich bezighouden met het schrijven van haalbaar beleid. Daarvoor is een blik op de realiteit nodig, zonder verblinding van uw zakhorloge.

Een advocaat met 40+ jaar ervaring, enorm succesvol, met “gebrek aan kennis van de wet” is wat ongeloofwaardig, meiden.

Waar hebben jullie Rechtsgeleerdheid gestudeerd?

Heeft Vileine een jurist in dienst?

In dit geval moet dat helaas “verblinding door” zijn.

Is niet erg, Nederlands is een hele lastige taal.

Wat bedoel je met “haalbaar beleid”?

Misschien bedoelde je “realiseerbaar beleid”?

En wie zijn die politici?

Want op dit moment wordt er geen “beleid” geschreven.

We zitten middenin een waardeloze formatie media poppenkast en handjeklap.

(En twee weken vakantie red.)

Dan gaan we huilen over Baudet.

U zegt in hetzelfde Volkskrant-interview dat u zich niet distantieert van de opmerkingen van uw partijleider, die als verkrachtingscultuur moeten worden geduid. Thierry Baudet stelt herhaaldelijk dat vrouwen overrompeld willen worden en dat ‘nee’ eigenlijk ja betekent, een gevaarlijke uitspraak voor een kamerlid in een voorbeeldfunctie. Uw reactie daarop:

“Dat is toch enig. Dan moet ik u vertellen over mijn eigen aanblik van hem: de dames met wie ik hem in gezelschap aantref, hebben het dik naar hun zin. Het zou zijn eer te na zijn een vrouw met geweld aan zich te binden.”

Misschien moeten de meiden van Vileine op zelfverdediging gaan, net als de vriendinnen van Ellen Deckwitz?

Die gingen meteen op zelfverdediging na al die dreiging door Baudet.

Dat lijkt mij verreweg de beste respons. Kankeren op Hiddema zet geen zoden aan de dijk. Zelfs als ie “afstand” neemt van de uitspraken van Baudet, dan wat? Dan slaap je beter? Minder last van migraine? De zuurtegraad van je vagina wordt ineens meer neutraal? Geweld tegen vrouwen (waar we helaas geen metrics van krijgen) wordt ineens minder? Religie wordt ineens vrouwvriendelijk? Alle shampoo reclames worden niet sexisitisch? Durven de vrouwen in Zweden ineens veilig de straat over?

Het is verdrietig dat een politicus uit onze Tweede Kamer verkrachting en seksueel geweld koppelt aan de eer van de dader. Een retoriek die barbaren kenmerkt. Het gaat niet om de eer van degene die in zijn lust de wet en een vrouw breekt. Aanranding en verkrachting zijn onmenselijke daden, en strafbaar. In Nederland maakt veertig procent van de vrouwelijke bevolking (van 15-70 jaar) ooit een vorm van seksueel geweld mee. Voor heteroseksuele mannen is dit maar dertien procent (homomannen en transmannen hebben overigens minder geluk). Dus nee, een ieder mag niet zelf bepalen hoe hij met vrouwen omgaat.

Eindelijk: cijfers!

De cijfers kloppen min of meer.

Heeft Thierry Baudet zich schuldig gemaakt aan sexueel geweld?

Het antwoord is neen.

Er is nog nooit aangifte tegen hem gedaan.

Hij is nergens ontslagen omdat ie zich vreemd gedroeg op de werkvloer.

En Hiddema?

Idem dito. Die meneer was jarenlang gelukkig getrouwd met een vrouw waar ie zielsveel van hield.

We hebben de afgelopen tijd, in diverse media, kunnen lezen over heftige verkrachtingen met hartverscheurende verhalen van de slachtoffers. Prima debat online waar alles en iedereen de verkrachters steevast omschreef als monsters. De slachtoffers kregen steun, bijval en werden vooral omschreven als “dapper” en “survivors”. De daders waren migranten, veelal Moslims en omdat Maartje en Hadjar eigenlijk een beetje stiekeme Islamisten zijn, weigerde Vileine daar enige aandacht aan te besteden. Als je de Twitter feeds van deze beide dames bekijkt dan zul je daar, ook na heel, heel, heel lang naar beneden scrollen geen enkel kritisch woord  vinden over de Islam. Het overgrote deel van het anti-homo geweld komt toch echt (al jarenlang red.) van Islamitische daders, maar dat mag je dus nooit, nergens noemen. Je kunt je veul beter heel druk maken om de uitspraken van Baudet.

Ik doe nog een keer de piramide.

Take Rape Seriously

De graphic wil maar niet doordringen.

De cijfers van het Rutgers leggen een probleem bloot. Maar door het over ‘eer’ te hebben in plaats van over misdaad, maakt u dit probleem van bijna de halve vrouwelijke Nederlandse bevolking ondergeschikt aan de lengte van de pik van uw partijleider. Uw citaat, dat iedereen zelf moet bepalen hoe hij met vrouwen wil omgaan, is ronduit gevaarlijk uit de mond van een volksvertegenwoordiger. Want er lopen nog genoeg mannen in Nederland rond die vrouwen zien als gebruiksobjecten zonder autonomie. Die de ‘nee’ van een vrouw misschien ook wel liever als ‘ja’ interpreteren. Zolang dat normaal gevonden is, blijft seksueel geweld een probleem waarover we moeten praten. Een probleem dat de politiek – dus ook uw partij – serieus moet nemen.

De FvD neemt geweld, in de breedste zin des woords, zeer serieus.

Ze worden omschreven als de “law and order” partij.

Men wil veel zwaardere straffen, voor tal van misdadig gedrag, waaronder verkrachting.

Zo kreeg de verkrachter die door het dappere slachtoffer zelf via haar gestolen telefoon opgespoord moest worden (want Politie was veel te druk bezig met Ifar vieren red.) slechts achttien maanden waarvan zes maanden voorwaardelijk. De dader was echter een Moslim migrant uit Somalia, dus Vileine hield zich stil aan de zijlijn. En nee, er waren geen complimenten voor dit dappere slachtoffer die zich ontpopte als een ware rechercheur en dit monster van de straat haalde (en daarmee ongetwijfeld meer, toekomstige slachtoffers wist te voorkomen red.) Vileine maakt zich druk om taal, niet om verkrachting.

Maar vooruit, we laten ons toch nog even verleiden om iets over uw opvatting van het feminisme te zeggen:

Bovenin werd gesteld dat men het veel te druk had om Hiddema, de sexist, “kapot” te schrijven.

Een aantal paragrafen later laten de dames zich “verleiden”?

Precies wat Baudet zei: “Vrouwen willen verleid en veroverd worden”.

Rawr.

Rawr

“Vrouwen die ertoe doen hebben zich nooit tot het feminisme willen bekeren. Feministen zijn allemaal slonsjes, die een verklaring zoeken voor hun eigen armzaligheid. In de Kamer heb ik het debat over GeenStijl meegemaakt. Wat een humorloze bedoening. Weet u wat ik ga doen? In Dit helse moeras van Gerrit Komrij staat een prachtige serie verhalen over feministen: ‘De onwelriekende gleuvenbrigade’. Dat ga ik 150 keer kopiëren en uitdelen. Dan vraag ik de voorzitter of ze een uurtje leestijd kan inroosteren. Wie het daarna niet snapt, kan niet relativeren en is ongeschikt voor de democratie.”

Gezien Vileine’s reactie op echte verkrachtingen en echt geweld tegen vrouwen heeft Hiddema volkomen gelijk.

Vileine zit dan nukkend langs de zijlijn, passief agressief met hun telefoon te appen, want de dader blijkt weer eens een losgeslagen Moslim migrant en daar mag je natuurlijk niks negatiefs over zeggen, dus kunnen de slachtoffers stikken. Vervolgens hysterisch los gaan – voor de zoveelste keer – op uitspraken, woorden van Baudet (van jaren geleden, deels uit de mond van een fictief karakter in een fucking roman) toont inderdaad vrij helder aan dat je niet kunt relativeren.

Ik ga zelf wat verder dan Hiddema. Ik ben van mening dat de meeste mensen van 20, 21, 22, 25 jaar, ongeschikt zijn voor democratie. Het zijn namelijk allemaal hele speciale snowflakes die door teveel online hangen voortdurend aan het huilen, bedplassen en stampvoeten slaan om daarna getroost te worden met een pakje appelsap, wat Xanax en wat stoepkrijt. (Je kunt op dit blog talloze voorbeelden vinden).

Een behoorlijke uitspraak, voor een volksvertegenwoordiger die amper twee maanden in de Kamer bivakkeert. Zou u Neelie Kroes bijvoorbeeld, trots feminist en voorstander van vrouwenquota in het bedrijfsleven, in haar gezicht ook een slons noemen? Voor zulke uitspraken hebben we een prachtig oud-Hollands gezegde meneer Hiddema: niet lullen maar poetsen.

Ik zou Neelie erbuiten houden.

Neelie is namelijk een uiterst corrupte politica, die zichzelf vooral heeft verrijkt.

Een van haar zakenpartners bleek tijdens de IRT affaire (jaren ’90 meiden, toen werden jullie net geboren) tot aan z’n nek in de drugshandel te zitten.

De parels om de nek van Neelie?
Die zijn echt.

Nod Yes Icon

Wat is meer "kak", een zakhorloge? Of paarlen?

Neelie heeft – gek genoeg – geen kritiek op Baudet of Hiddema, want Neelie kan zich prima vinden het gedachtegoed van de FvD.

Ze is namelijk nogal rechts, conservatief en elitair.

“Niet lullen maar poetsen” is leuk gevonden.

Vileine doet namelijk exact het tegenovergestelde.

Niet “poetsen” – Moslim daders benoemen en aandacht besteden aan echte verkrachting en de slachtoffers daarvan – maar “lullen”: eindeloos zeiken over Baudet en hoe eng en gevaarlijk hij en zijn partij wel niet zijn voor al die vrouwen die hij en zijn partij nooit zullen aanraken. 

Iedereen moet zelf bepalen hoe zij met politici wil omgaan. Alleen moeten wij er na zulke uitspraken voor kiezen om u niet meer serieus te nemen.

We “moeten er voor kiezen”, klinkt goed.

Mensen die je niet serieus neemt?

Daar wijdt je de zoveelste column aan met meer regurgitate van dezelfde lulkoek die we op de Facebook pagina van een white, entitled, privileged meisje op een pret-Universiteit als Camden hadden kunnen lezen anno 2008. En helaas geldt dat voor verreweg de meeste artikelen van Vileine. Deze dames hebben hun hele miserabele levens vooral media passief geconsumeerd zonder ook maar een (1) keer (x) kritisch te kijken naar wat er op hun vork zat. Nu zijn het hele grote meiden met een rijbewijs en zo en zijn ze helemaal volgevreten. Als je echt helemaal bomvol zit? Kun je inderdaad niets anders dan dezelfde rotzooi ophoesten en uitkotsen.

Ieder woord in het artikel, iedere zin, iedere paragraaf onderstreept eens te meer dat Hiddema (en Baudet) gelijk hebben.

De “feministen” van Vileine zijn lekker bezig met zichzelf.

Woorden (en het is echt maar een handjevol zinnen, waarvan veel uit een fictieve roman) zijn veul erger dan verkrachting.

En Baudet bashen doet wonderen voor Anne Fleur, dus waarom niet een graantje meepikken?

Dan wat teleurstellende metrics.

De FvD heeft een jongerenbeweging die enorm succesvol is.

Meer en meer jonge mensen sluiten zich aan.

Het overgrote deel van deze jonge mensen?

Is vrouw.

Er was recent een soort borrel slash BBQ van deze jongerenbeweging in een park in Amsterdam.

Op Twitter, Facebook en Instagram werd de borrel door jonge vrouwen omschreven als een “no whining zone”.

No Whining Zone

Veel vrouwen in Amsterdam voelen zich beslist niet veilig in parken, helemaal niet als het donker is en ze hebben wat gedronken. Dit is niet alleen in Nederland zo, maar ook in dat prachtig mooie Amerika waar Vileine al hun moderne “feminisme” vandaan haalt. In de US heb je acties waar vrouwen met gekke toeters en bellen ‘s nachts door zo’n park marcheren tijdens een “Take Back The Night” of een “Take Back The Park” protestmars.

Waar zijn die vrouwen zo bang van dan in zo’n park?

Verkrachting, aanranding, moord.

Tijdens de FvD jongeren borrel slash BBQ zijn nul (0) vrouwen lastig gevallen.

En alle jongedames kwamen veilig thuis.

SlimK1nd heeft geen inzicht in hoe vaak blaasworm voorkomt bij de jonge vrouwen van de FvD jongerenbeweging.

Misschien dat Maartje en Hadjar daar wat “onderzoeksjournalistiek” op los kunnen laten.

Blaasworm

We hopen dat Maartje de medische hulp krijgt die ze nodig heeft.

We wensen haar veel sterkte.

Hoe zou Maartje die blaasworm hebben opgelopen?

Te weinig vaginale douche? Te veel onbeschermde sex?

Ze zal toch niet…

… die blaasworm door Thierry Baudet hebben gekregen???!?

Update: 11 seconden na publicatie en tweet:
We zijn direct geblokt door Maartje Geels.

Zouden Hadjar en Maartje fans zijn van Linda Sarsour?

We hebben recent, bij de uitreiking van de Ramadan Klapper 2017, kunnen lezen dat het toch echt “Allah” is die vrouwen dat “volmaakte” lichaam heeft gegeven. Dat is bij Maartje niet helemaal volmaakt verlopen. Zo’n blaasworm is best hardnekkig.

Zeg, zou Hiddema zich echt “kapot geschreven” voelen?

Share