Life Ain’t Nothing But Bitches And Money (Met Munire Manisa en… JOOP?)

, , Comments Off on Life Ain’t Nothing But Bitches And Money (Met Munire Manisa en… JOOP?)

Oh geweldig!

Ik wilde mijn laatste dag vakantie goed afsluiten, maar dit is een juweeltje.

Zoals u weet is Munire Manisa recent opgestapt bij de PvdA. Ze kreeg duidelijk niet de aandacht die ze zo vreselijk verdiende.

People We Lost In Nieuw-West: Munire Manisa

Een enorm gemis.

Ik adviseerde DENK haar direct te “strikken”.

Munire zelf liet mij geruime tijd geleden weten dat zij een “ondernemer” is en dat zijn meer dynamische mensen met enige durf. Die landen op hun pootjes.

Wat doe je dan als “ondernemer”?

Je begint je eigen intersectionele, veganistische food truck? Je begint een start up die kinderen uit Nieuw-West basic programming skills leert?

Ja… of je schrijft een gast-column, voor Joop VARA Magazine, over een belangrijk maatschappelijk onderwerp.

Leest u even mee?

bitches-and-money

Joop.nl: Met Boos zijn op Boef zijn we er nog lang niet.

Shit.

Ik dacht namelijk van wel.

Ik had echt zoiets van… nou als “we” … “boos” zijn op “Boef”?

Dan “zijn we er”.

Dat dacht ik echt.

Nod Yes Icon

Een ‘moslim-‘Boef heeft iets geroepen over meisjes die na middernacht niet in pompoenen maar in hoeren veranderen, dus Nederland (en inmiddels België) in rep en roer. Trek alle debat-bazooka’s uit de kast, paniek en oorlog, welke politieke partij gaat als eerste mondelinge vragen aanmelden in de Tweede Kamer om het gedrag van Boef aan de kaak te stellen? Wie redt het moraal van Nederland? Wie wordt onze superheld?

Holy fuck, kind, relax.

Een “Moslim” Boef? Hij is niet echt een “Moslim” toch? Hij is een soort gangster rapper, uit Enschede of zoiets? Hij drinkt en neukt en scheldt en tiert en snuift dat het een lieve lust is? Ik heb ‘m nog nooit iets horen zeggen, schrijven, danwel rappen over Allah of Moslims? Ik vind pompoenen en hoeren leuk gevonden, zonder meer, maar hij noemde vrouwen die z’n band hielpen verwisselen hoeren en that kinda sucks. Paniek en oorlog is de default setting voor ALLE “media” mevrouw Manisa. U maakt er geregeld en gretig gebruik van.

We gaan onsch bezighouden met een techniek die heet deflecting attention.

Rondom mijn oma’s huis is het een bende, niets dan overlast en junks en geweld en een nare nachtwinkel, maar…. ik was laatst in Blaricum en daar hebben ze heerlijke roomkaas.

Wordt het Lilian Marijnissen van de SP? U weet wel, de nieuwe partijleider, die nog amper een jaar geleden aangaf dat zij Donald “grab them by the pussy” Trump ‘verfrissend’ vindt. Of Thierry Baudet van Forum voor Democratie? U weet wel, hem kennen we van zijn volgende uitspraak “de realiteit is dat vrouwen overrompeld, overheerst, ja: overmand willen worden. Julien Blanc heeft volkomen gelijk”. Of toch het CDA? CDA-Kamerlid Peters stelde namelijk wel heel snel voor dat alle tenten waar vrouwen komen en alcohol wordt gedronken, Boef niet meer moeten uitnodigen. Dan is het afgelopen met Boef. Ik ben toch benieuwd waarom hetzelfde CDA al maanden stil is over ‘vrouwenmepper’ Camiel Eurlings. En oh ja, Eurlings mag overigens gewoon blijven zitten bij het IOC. Ik heb Peters niet horen vragen of het IOC de beste man wil boycotten.

Ja.

Boef noemt vrouwen (die z’n band hielpen verwisselen) hoeren.

Maar mijn beneden buurman heeft een herdershond en draagt een spijkerbroek, okay?

En Thierry Baudet.

En Kim Jong Un.

En Eurlings.

Heus wel.

Hypocrisie
Begrijp me niet verkeerd. Ik erger me aan Boef en zijn muziek. De kinderen van een vriendin (nog maar 5 en 6 jaar) luisteren onophoudelijk naar zijn muziek. Ik zie er de lol niet van in. Maar ik erger me ook enorm aan de hypocrisie van de afgelopen dagen. Je zou haast denken dat Boef hoogstpersoonlijk een bom onder onze geweldig geregelde vrouwenrechten heeft geplaatst door een misselijkmakende uitspraak te doen. En waar de daden van eerder genoemde ‘heren’ Trump, Baudet en Eurlings alleen aan deze ‘heren’ werden toegeschreven, wordt de uitspraak van Boef opeens in de schoenen van alle moslims geschoven. Mislukte integratie, islam, u kent het riedeltje wel. Scheer je weg. Baudet stijgt met de dag in de peilingen terwijl hij geilt op het idee van semi-verkrachten en aanranden. Trump is inmiddels president. Eurlings zit heerlijk op zijn zachte kussentje. En wij? De vrouwen? Wij hebben nog steeds te maken met het verwrongen beeld van mannen over ons (vaak in onze eigen directe omgeving!) en worden gebruikt voor politiek gewin en clickbait terwijl de zogenaamde Superman ons moet komen redden.

Holy shit? Je hebt een vriendin die kinderen van “5 en 6 jaar oud” naar Boef laat luisteren? Bel Jeugdzorg! Snel! Je vriendin is gek. Neemt ze ‘r kinderen weleens mee naar zo’n pitbull gevecht ergens illegaal onder een verlaten viaduct? Ik zou Jeugdzorg bellen. Dit vereist actie! Ik denk dat het weinig zin heeft je te “ergeren” aan Boef. Die moeder is een waardeloze opvoeder die haar kinderen meetbaar bloot stelt (lange tijden achtereen) aan damaging influences. 

Dan dat hele Moslim ding snap ik niet goed. Boef is beslist geen “Moslim”. Hij is een wannabe gangsta uit de provincie. Teveel geld, drank, jonge meisjes en drugs met een IQ van net even boven de 90. Trump, de President van de USA, Baudet, een tweede kamer lid en Eurlings, een vrouwenmepper, hebben volgens mij… vrijwel niets te maken met Boef en z’n strafblad, vrouwenhaat en andere uitspattingen?

Ik las tevens veel opinie van vrouwen – met een migratie achtergrond – dat het uitgemaakt worden voor “hoer” min of meer standaard is in de “cultuur”?

Ik las dat in NRC, Volkskrant en online en zo?

En dan gaan we los.

Ga er maar even voor zitten.

Wil je echt van toegevoegde waarde zijn?

Ehm, nee, niet echt?

Leer je zoon dan om een echte heer te zijn.

Ik heb geen zoon. Ik heb een dochter. Ze heeft een tyfushekel aan Boef.

Durf je ook uit te spreken tegen Baudet.

Tegen wat? Z’n smaak in muziek? Z’n kleding?

Word geen Marijnissen.

Okay, deal dat lukt wel. Ik ga niet van achternaam veranderen. En trouwen met een Marijnissen? Dat lijkt mij stug.

Ga niet halfslachtig om met vrouwenrechten.

Okay niet halfslachtig. Hoe dan wel? Omslachtig? Reusachtig? Krampachtig?

Doe niet alleen stoer wanneer het gaat om Boef, maar ook wanneer het gaat om Eurlings.

Ja, of Badr Hari, of die fucklul van Broederliefde.

Kijk wat breder, weetje? Toen de Nazi’s Rotterdam plat bombardeerden? Toen werd er dus wel een nest superschattige kittens geboren, twee straten verderop, okay? Het was echt niet alleen maar slecht.

Wees rechtvaardig in je kritiek.

Daar moet je zo’n tattoo van laten maken, Munire. Zo vlak boven je … <jeweetwel> op je onderrug? Daar worden mannen wild van!

Een beter milieu begint bij jezelf.

Melk. De witte motor.

Ga bij jezelf na wat jij van anderen vindt en pas dat aan.

Was je haren en bel je moeder een keer per week!

Geef het door aan anderen.

Doen we. Ik zal de Arkin/Mentrum waarschuwen. Ik roep bij deze SlimK1nd lezers op om contact te zoeken met de vrienden/familie van Munire.

Wij weten prima dat we geen kechs/hoertjes zijn.

Maar Boef mag dat gewoon zeggen want hij is een Moslim. Eurlings, da’s pas een lul, ja! En die buurman met die herdershond is een echte klootzak!

Dank voor de steun, maar selectieve verontwaardiging betekent selectieve steun.

Ja. Kijk eens naar wat Francisco Jole heeft gedaan in z’n witte onderbroek en zo!

Als je echt voor vrouwenrechten staat, begin je bij jezelf en je omgeving.

Zoals Munire, de Turkse Moslim, direct begint bij Eurlings en Baudet.

Dank u zeer.

Graag gedaan.

Ik sprak de intake bij Arkin/Mentrum. Ze zeggen dat het heel normaal is om een beetje de draad kwijt te raken zo begin nieuw jaar, zeker op jouw leeftijd. Het gebeurt dus wel vaker dat mensen ineens hun relatie verbreken of uit hun partij stappen of ineens heel boos worden op Thierry Baudet als Boef een stel vrouwen die z’n band vervangen uitmaakt voor hoeren en daarna uitlegt dat ALLE vrouwen die alcohol drinken en uitgaan hoeren zijn. Dat is duidelijk de schuld van Baudet en die Trump. We zijn blij dat Munire in de echokamer van Joop VARA Magazine omringd is door mensen die haar kunnen bijstaan in deze barre tijden. Ze gaat duidelijk door een diep dal. We hopen dat ze met de juiste begeleiding haar weg terug weet te vinden.

Ik vind Munire’s titel echt te gek.

 

wtf-munire-manisa

Share