Keukentrapje Parade 2017!

, , Comments Off on Keukentrapje Parade 2017!

Na de vulgaire propaganda van Luuk Koelman is het nu echt een keertje genoeg.

Ik lees de laatste jaren steeds meer dat een keukentrapje gevaarlijker is dan terrorisme.

De redenatie? Nou, de kans dat je van een keukentrapje valt en jezelf verwondt is vele malen groter dan de kans dat jij, of je familie of vrienden, het slachtoffer worden van een Islamitische terroristische aanslag.

Dit is natuurlijk afschuwelijk voor keukentrapjes… de fabrikanten van keukentrapjes en de vele mensen die dagelijks, wekelijks, wellicht maandelijks prima samenwerken met keukentrapjes van allerlei komaf, achtergronden en geaardheid.

Toegegeven… keukentrapjes kunnen gevaarlijk zijn. Er zijn echter honderden duizenden keukentrapjes die geen vlieg kwaad doen. Ze staan daar maar een beetje in een kast, schuur, box, berging of schoonmaakruimte. Sterker nog: verreweg de meeste keukentrapjes zijn nog nooit betrokken geweest bij enige ongelukken. Het aantal keukentrapjes wat betrokken raakt bij een ongeval met de dood als gevolg is helemaal minimaal.

Onze media is op bijzonder onverantwoorde manier alle keukentrapjes over 1 kam aan het scheren. Het is stigmatiserend en enorm kwetsend voor die talloze keukentrapjes die gewoon open (en dicht red.) klappen en vrijwel dagelijks gebruikt worden voor tal van doeleinden. Het vervangen van een gloeilamp? Een nieuwe batterij voor je rookmelder? Het ophangen van een hele nieuwe rookmelder? Het schoonmaken van plekken waar je niet bij kunt omdat het te hoog is? Sinds de jaren ’70 hebben talloze keukentrapjes, zonder enige kwade bedoelingen, zich netjes aan de regels gehouden en gewoon gedaan wat van ze verwacht werd. En de kans is bijzonder groot dat ze dat morgen, overmorgen en volgend jaar gewoon weer doen, zonder morren.

Hoe hang jij de slingers op voor de dochter's verjaardag?

Kent u dat verhaal van dat geradicaliseerde keukentrapje? Naast het Politiebureau op het August Allebéplein zit een Moskee. Die Moskee heeft een schoonmaakkast en daarin staan een paar emmers, wat dweilen, een bezem, een stofzuiger en inderdaad twee keukentrapjes. Die keukentrapjes stonden daar maar, jarenlang, moederziel alleen. Ze raakten vervreemd, geisoleerd en keerden zich af van de maatschappij. Na jarenlang de preken van diverse Imams aangehoord te hebben besloten ze over te gaan tot actie. Een nietsvermoedende schoonmaakster werd hun slachtoffer. De mevrouw in kwestie deed natuurlijk al voorzichtig rondom keukentrapjes, ze was ettelijke malen gewaarschuwd door onze objectieve, diverse, tolerante, fact based media. Waar ze echter nooit op had gerekend was het feit dat deze keukentrapjes geradicaliseerd waren. Ze vielen haar aan in de hal, toen ze probeerde een lamp schoon te maken. Ze bezweek later aan haar verwondingen.

Een van beide keukentrapjes sneuvelde tijdens de aanval. De tweede ging later naar de vuilnis en werd vervangen.

Deze twee keukentrapjes waren een echt probleem.

Maar om nu alle keukentrapjes te veroordelen voor de gedragingen van deze twee extremisten is natuurlijk waanzin.

Dat is je reinste keukentrapjefobie.

SlimK1nd wil daarom een Keukentrapje Mars organiseren, ergens dit jaar.

We prikken een datum.

We spreken af op de Dam.

En dan lopen we, met onze diverse, tolerante keukentrapjes naar het Museumplein.

Kijk eens in je gangkast. Kijk eens in je schuur of berging.

Hoe staat jouw keukentrapje erbij?

Ziet ie er echt gelukkig uit, helemaal moederziel alleen?

Heeft ie ooit iemand kwaad gedaan, dienst geweigerd, problemen veroorzaakt?

Hoe denk je dat jouw keukentrapje zich voelt?

Het is tijd om het leed van het gemiddelde keukentrapje onder de aandacht te brengen.

We willen een einde aan stigmatisering.

Praxis? Gamma? Sluit je aan!

Jullie weten als geen ander dat verreweg de meeste keukentrapjes niemand, maar dan ook niemand kwaad doen!

Doe mee en meld je aan!

Stuur ons een mail via onze contactmail, of DM via Twitter.

keukentrapjeparade-2017

Keukentrapje

Ik heb de aanvraag reeds gedaan bij de Gemeente Amsterdam.

KTP02

KTP03

 

KTP01

Share