Jutta Chorus Is Een Vies Oud Vrouwtje (En Ze Moet Ontslagen Worden Bij NRC)

, , Comments Off on Jutta Chorus Is Een Vies Oud Vrouwtje (En Ze Moet Ontslagen Worden Bij NRC)

Ik heb elders vrij uitvoerig aandacht besteed aan onze media “feministen”.

Diverse van deze dames zijn al geruime tijd van mening dat Theodor Holman ontslagen moet worden.

De juridische, arbeidsrechtelijke argumenten zijn bijzonder overtuigend en goed onderbouwd.

Theodor Holman moet ontslagen worden, “want hij is een vies oud mannetje”.

Dirty Old Man

Dit is Jutta Chorus, “columniste” voor het NRC.

NRC: Seks is alleen voor jezelf.

We moeten het even over seks hebben. In het Utrechtse Wilhelminapark liggen drie meisjes op hun buik. Lange gladgeschoren benen, touwschoenen bungelend aan een boomtak. Om hen heen laptops en studieboeken; ze zijn zeventien en zitten in 5 vwo. Toetsweek.

Ehm Jutta…?

Heb je foto’s van die meiden gemaakt, voor ehm… later, voor jezelf?

Red Flags

Jongeren beginnen later met seks, blijkt uit onderzoek van kenniscentrum Rutgers, omdat ze zichzelf „te jong” vinden. Het meisje met de bikini heeft een vriendje en is van de drie de enige die seks heeft. Dat had wat voeten in de aarde, zegt ze, want haar vriendje moest een tijdje wachten.

Jutta praat graag met willekeurige kinderen over sex.

Ze loopt dan op ze af en begint gewoon pardoes, ineens over sex.

Soms lopen dat soort situaties uit de hand, zoals hier.

„Sommige jongens zijn eager”, zegt het meisje met een knotje op haar hoofd. „Ze willen ontmaagd zijn voordat ze op examenreis gaan. Voor dat doel zoeken ze een vriendin.” „Maar niet iedere jongen is zo”, zegt de rode haarband. „Een jongen die een paar weken geleden op examenreis naar Cherso was”, zegt het knotje, „had zich van tevoren laten ontmaagden door een studente. Vervolgens had hij daar zes van de zeven nachten een ander meisje in bed.” ‘De meisjes van school die naar Cherso waren, deden dat niet”, zegt de bikini. „Als meisjes al geïnteresseerd zijn in jongens, willen ze liever een relatie”, zegt het knotje. Als een jongen en een meisje elkaar leuk vinden, leer ik van de meisjes in het park, zijn ze eerst ‘bezig’. „Ik ben met hem bezig”, appen ze in de groeps-chat van vriendinnen. Dat is een vertragend mechanisme. „De kat uit de boom kijken”, zegt de rode haarband. „Je wilt geen friend with benefits zijn”, zegt het knotje. Zolang er ‘officieel’ geen relatie is, is er ook geen seks, zeggen ze alle drie.

Meiden (jonge, witte, cisgender, heterosexuele vrouwen red.) reduceren tot “rode haarband”, “knotje” en “bikini” is erg sexistisch, Jutta.

Dat noem je "objectificeren" in het feministisch.

Meisjes zijn niet heilig, haasten ze zich te zeggen. Die zijn ook benieuwd. Als een van de vriendinnen ontmaagd is, meldt ze dat in de groepsapp, zegt het knotje. Ze heeft dan bewust gekozen voor seks. „Dan flitsen er ineens honderd berichten en spraakopnames per minuut voorbij.”

Honderden meisjes die appen over ontmaagden?

Jutta, veeg je mond eens af, er zit kwijl aan je kin.

En de maagden? Die wachten rustig af, zeggen de twee die het zijn. Wat een zelfbeheersing, denk ik. Wat vrijgevochten. Ze praten over seks, stellen eisen én genieten ervan. „De toegenomen autonomie onder meisjes viel me op”, zegt Hanneke de Graaf, onderzoeker van Rutgers. „Ze weten wat ze willen en wat niet.”

De situatie zoals hierboven beschreven?

Geen sex tenzij je “vaste verkering” met elkaar hebt?

Dat is min of meer de fokking standaard sinds 1970.

Je vindt iemand leuk, zij vindt jou leuk, het wordt “iets” en dan krijg je vaste verkering.

Als die vaste verkering een x aantal weken/maanden stand houdt?

Dan mag “bikini” blijven “logeren” van de ouders van “donkere krullen”.

En “donkere krullen” mag dan blijven “logeren” van de ouders van “bikini”.

Het is gebruikelijk dat beide ouders dan in ieder geval elkaar al enige malen hebben gesproken per telefoon, een app… en het komt geregeld voor dat beide sets ouders elkaar eens ontmoeten voor koffie, of een drankje, soms zelfs een heel avondeten. Ik ben zelf 46, ik ben exact dat proces doorlopen met mijn eerste vaste vriendinnetje en daarna nog eens met mijn tweede vaste vriendinnetje. (Die zullen we hier even “groene ogen” en “lang blond haar noemen” op z’n feministisch). Het artikel doet denken alsof Jutta (en truthola Rutgers) iets heul bijzonders op het spoor zijn, maar niets is minder waar. Men is verlekkerd en objectificerend aan het praten met tieners over sex en dan samen nog eens gezellig met een wijntje over tienersex. Het is allemaal wat truttig en een vleugje pedosexueel.

„Het is iets bijzonders wat je meemaakt”, zegt het meisje in de bikini. Wat je samen meemaakt, suggereer ik. „Wat je zélf meemaakt”, zegt ze. De anderen knikken. Seks, begrijp ik, is geïndividualiseerd. Het is een hoogstpersoonlijke ervaring geworden, je hebt d’r bijna geen jongen meer bij nodig.

Die laatste conclusie is te waanzinnig voor woorden.

Maar zo kwam ze op de titel voor dit geweldige stuk. Het is echter precies het tegenovergestelde. Sex is overduidelijk iets om met honderden andere meiden online te delen via een groep-app. Het is iets om met je partner (vaste verkering red.) te delen en je ouders. Het is iets om met je vriendinnen te delen. Het is iets om uitvoerig met truthola Rutgers te delen. En het is – zo te lezen – iets om uitvoerig en uitgebreid te delen met een willekeurig vies oud vrouwtje in het park. Daarna is het iets om te delen met de redactie. En tot slot is het iets om met al die geile NRC lezers te delen, zowel op papier als digitaal. Omdat Jutta echter nogal los van enige feiten staat, is de titel dan: “Sex is alleen voor jezelf”.

En Jutta heeft er inderdaad geen jongen meer nodig bij sex.

Dit gesprek met die schaars geklede maagden en die in bikini?

Is meer dan genoeg om de aankomende avonden lekker op de bank met de dildo….

Dildo

Jutta!

Handen boven je bureautje alsjeblieft.

En handen uit je broekje, goed?

Zouden de ouders van bikini, knotje en rode haarband echt happy met dit “artikel” zijn?

En die meiden zelf?

Die Jutta Chorus is echt een vies oud vrouwtje. 
Die moet ontslagen worden.

Shaking No Emoticon

Share