Islamitische “Gerechtigheid” In Divers En Tolerant Pakistan

, , Comments Off on Islamitische “Gerechtigheid” In Divers En Tolerant Pakistan

Ik kwam dit vanmorgen tegen.

Ik werd er eerlijk gezegd een beetje onpasselijk van.

Ik ben al geruime tijd aan het ageren tegen de self styled feministen Islamisten van Nederland. Deze nieuwe lichting feministen Islamisten is helemaal dol van de Islam. Men is zo vreselijk bezig met Deugridder spelen en “diversiteit vieren” dat men alle nare aspecten van de Islam weigert te noemen. Het is veelal heel eng en ideologisch. Wij zijn “links” en “tolerant” en dus zijn we dol op “diversiteit”, ook de Islam. Kritiek op de Islam en dan met name de rol van vrouwen binnen de Islam is ten strengste verboden. Zowel bij de Moslims als bij de feministen Islamisten. De hoofddoek is een symbool van vrijheid, vrije keuze, identiteit en feminisme Islamisme. Een burkini is helemaal geweldig.

Ik zou dit niet op een nuchtere maag lezen.

Islamic-Sharia-Law

NRC: Rechtspraak in Pakistaans dorp: verkracht dit meisje!

De politie in Pakistan heeft 25 leden van een dorpsraad in de buurt van de stad Multan gearresteerd. Hun vergrijp was dat ze eerder deze maand opdracht gaven tot de verkrachting van een tienermeisje uit hun dorp. Dat deden ze om te vergelden dat haar broer zich had vergrepen aan een jong meisje. Een vorm van eerwraak dus, op een onschuldig meisje.

Ziek? Middeleeuws? Vrouwenhatend?

Of divers en feministisch?

In Pakistan is verkrachting, al dan niet in opdracht, verboden. In grote delen van het land gelden echter niet alleen de officiële wetten, maar leven ook informele, op eeuwenoude tradities gestoelde gewoonteregels nog voort. Zo ook in het dorpje bij de miljoenenstad Multan, in de provincie Punjab.

Als het stoplicht rood is oversteken is ook verboden.

En toch doe ik het geregeld.

In Pakistan en tal van andere dorpen in leuke diverse, tolerante, andere Moslimlanden, is verkrachting een beetje als oversteken als het stoplicht rood is.

In veel landen is het dan gebruikelijk dat het slachtoffer trouwt met de verkrachter.

Dan is alles gewoon okay met Allah en die Profeet en zo.

Toen de ouders van een 13-jarig meisje uit de buurt Raja Ram eerder deze maand bij de lokale dorpsraad, de zogeheten panchayat of jirga, klaagden over de verkrachting van hun dochtertje, moest er een passende straf worden bedacht. En die was, volgens het principe ‘oog om oog, tand om tand’, niet heel moeilijk te vinden. De ouders van de verkrachter, een jongen van rond de zestien, moesten hun dochter, zestien of zeventien jaar oud volgens de Pakistaanse media, overdragen aan de familie van het slachtoffer. De broer van het verkrachte meisje mocht haar op zijn beurt verkrachten. Die ‘straf’ werd op 17 juli ten uitvoer gebracht.

Op dit moment doet de Universiteit van Maastricht “wetenschappelijk” onderzoek naar Sharia wetgeving.

Men wil onderzoeken of bepaalde delen van Sharia wetgeving niet aan het Nederlandse recht zouden moeten worden toegevoegd.

Bijvoorbeeld bij echtscheiding.

Er is een speciale leerstoel en bak geld voor uitgetrokken.

Nod Yes Icon

Onder Sharia wetgeving, bijvoorbeeld in Iran, mag je als slachtoffer inderdaad “oog om oog” eisen. In Iran wordt dat heel letterlijk opgevat. Dus stel even iemand steelt van je of berooft je of inderdaad verkracht je dochter? Dan mag je als slachtoffer het “oog” van de dader eisen. Het oog van de dader wordt dan met zuur of een hete naald “dood” gemaakt. De dader wordt dan blind in 1 oog, of verliest veelal dat hele oog en houdt een afschuwelijk litteken over. De rest van je leven weet iedereen dan dat je een misdadiger bent. Daders dragen de rest van hun leven een zonnebril om dat litteken te verbergen.

Ik voel mij misselijk.

En mijn fokking schouder doet zeer.

Zou jij je dochter ergens naartoe brengen zodat ze verkracht kan worden?

(Don’t answer that).

Share