Introducing: De Kind Ronselaar En Het Landelijk Expertise Team Van De Raad v/d Kinderbescherming

, , Comments Off on Introducing: De Kind Ronselaar En Het Landelijk Expertise Team Van De Raad v/d Kinderbescherming

Radicalisering is al geruime tijd een groot probleem in Amsterdam West.

(En yes, daar rekenen we ook Amsterdam Nieuw West bij, wat volgens Munire Manisa een echte toeristische trekpleister moet worden red.)

Hoe ernstig is de situatie?

Leest u even mee?

Jihad Blokken

Parool: Amsterdamse salafist in nauw contact met jihadisten.

De in Amsterdam zeer actieve salafist Keith Rienksma (32) staat in nauw contact met Nederlandse terreurverdachten en jihadisten in Syrië. Hij verspreidt propaganda van IS en roept jongeren op tot de jihad.

Leuk!

Ongetwijfeld zitten Jeugdzorg, en het Landelijk Expertise Team (LET) van de Raad v/d Kinderbescherming bovenop z’n huid.

(Het LET wordt hier in Amsterdam ingezet tegen de kinderen rondom de Mocro Maffia en tegen Martin Kok red.)

Incidenteel is het LET nu ook ingezet tegen SlimK1nd, want we zijn wat kritisch over de Jeugdkruistocht, maar daarover later meer.

Dat blijkt uit onderzoek van Het Parool en gesprekken met Rienksma, die naar eigen zeggen streeft naar de vestiging van een wereldwijd islamitisch kalifaat. Hij is al jaren actief, maar werd nooit strafrechtelijk vervolgd.

Dat komt door Islam (een religie uit de 7e eeuw red.).

Onder het mom van religie mag je overgaan tot de meest extreme vormen van kindermishandeling.

Dat noem je diversiteit vieren.

Rienksma had naar eigen zeggen dagelijks contact met de enkele weken geleden in Suriname opgepakte Raoul A., die samen met zijn broer wordt verdacht van het voorbereiden van een aanslag op de Amerikaanse ambassadeur.

Ik had reeds een hele leuke post geschreven over Raoul.

SlimK1nd: Santa Feti E Go Doro Ini Paramaribo (De Heilige Oorlog Gaat Door In Paramaribo).

De ouders van Raoul, met name z’n mams, beweerden bij hoog en bij laag dat hun arme zoons geen vlieg kwaad doen.

Dit lijkt dat nogal tegen te spreken.

Rienksma: “Ik sprak hem in een chatgroep met vrienden. We zijn geschrokken van zijn aanhouding en doen smeekgebeden. We hopen dat hij in de gevangenis bij zijn geloof blijft.”

Rienksma erkent dat hij zowel online als offline jongeren benadert om hen aan te moedigen het kalifaat en Islamitische Staat te steunen.

Aan geradicaliseerde jongeren vertelt hij dat uitreizen ‘vanuit de islam gerechtvaardigd is’. Tevens houdt hij islamitische jongeren een rooskleurig beeld voor van het leven onder IS.

Die Rienksma!

Misschien kunnen we ‘m op een fact finding mission sturen naar wat er over is van het Kalifaat?

Ik heb dit vaker gezegd: er komen teveel nep Nederlanders uit Friesland naar Amsterdam.

En we hebben al zoveel mensen die geen Nederlands spreken!

“Soms kan ik iemands gedachtegoed wat beter maken, door uit te leggen dat ze daar vechten voor de vrede.” En: “Als iemand kiest om te gaan, houd ik hem niet tegen. Dan heb ik respect voor zijn moed en wens ik hem succes.” 

Rienksma is – net als iedere andere ronselaar – een afschuwelijke laffe hond.

Hij levert cannon fodder – kanonnenvoer – jonge lichamen die kunnen moorden, slachten en (nadat ze kapotgeschoten zijn) gemakkelijk vervangen kunnen worden.

Rienksma moet dan ook ogenblikkelijk vervolgd worden.

Helaas heeft het Landelijk Expertise Team van de Raad v/d Kinderbescherming het veel te druk.

Men moet Mevrouw Vooral Nee en Hester Korver vooral helpen; die beide meiden plassen al geruime tijd in hun broek door ons vervelende blog.

(Mevrouw Vooral Nee durft zelfs niet meer alleen over straat en een plaswekker blijkt niet te helpen red.)

De eerste dame gaf ons kind weg aan een stel mishandelende en verwaarlozende bigamisten in 2008 door te liegen tegen de kinderrechter.

Daarnaast bleek men “te denken” dat ik “lid ben van een drugskartel”; wat uitermate vreemd is want ik ben al 26 jaar een hele saaie marktonderzoeker.

Mevrouw Vooral Nee is een etnisch-religieuze gek die vooral wilde schreeuwen over Allah gewoon op mijn mobiel, toen ik daar 7 jaar later achter kwam.

Het Ministerie van Veiligheid en Justitie vindt dat acceptabel gedrag voor hun personeel.

Terreurdeskundigen omschrijven het gedrag van Rienksma desgevraagd als ‘ideologisch ronselen.’

Tot enkele jaren geleden was Rienksma actief in de salafistische jongerengroep Straat Dawah, die trachtte mensen te bekeren tot het salafisme, een fundamentalistische stroming binnen de islam. Straat Dawah werd door de AIVD omschreven als een van de succesvolste jihadistische bewegingen in Nederland. Een groot deel van de leden van die groep is uitgereisd om deel te nemen aan de oorlog in Syrië en Irak. Andere leden zijn veroordeeld vanwege ronselen. Rienksma is echter in Amsterdam achtergebleven, naar eigen zeggen omdat ‘zijn strijd hier is.’ 

Gefeliciteerd Keith!

Keith voert deze “strijd” natuurlijk niet alleen.

Hij krijgt allerlei vormen van gesubsidieerde “hulp” van de Salafisten van de Stopera.

En als ik dit zo lees dan is het wel logisch dat Keith gewoon vrij rondloopt zonder enige persecutie.

Dat LET kun je veul beter inzetten tegen witte, ongelovige, hoogopgeleide, heterosexuele, cisgender overlegpapa’s.

Wat voor “werk” zou Keith doen?

Uitkering? Of werkt ie in een belwinkel?

Op Facebook beheerde hij de groep De Zuivere Aanbidding, waar jongeren terechtkonden met vragen over de islam. Tegelijkertijd verspreidde hij op chatkanalen op grote schaal executievideo’s van IS.

Executievideo’s zijn wel okay; vraag maar aan Jutta Chorus, de anti-terreur eenheid van de politie Amsterdam en de AIVD.

“Onze” terrorist verkoopt nog steeds kinderkleertjes op de markt, hier vlakbij.

En yes, na de Moskee krijgt z’n (inmiddels) 6 jarige zoontje, nog steeds een ijsje en dan lekker naar huis om meer executievideo’s te bekijken.

Dat is – volgens MinVenJ en het Landelijk Expertise Team – veul minder gevaarlijk dan zeg het runnen van een blog, of gekke stemmetjes doen tijdens een podcast.

SlimK1nd is gevaarlijk, terroristen die bezig zijn met Jihad duidelijk niet.

Meerdere van Rienksma’s gesprekspartners zijn uiteindelijk uitgereisd. Naar eigen zeggen onderhoudt Rienksma nog steeds contact met Nederlandse strijders in Irak en Syrië en sprak hij met uitreizigers die onderweg naar het strijdgebied werden aangehouden. Hij ontkent een informant van de AIVD te zijn, zoals op internet onder jihadisten wordt gesuggereerd.

Rienksma is op dit moment wellicht geen informant, maar dat wordt ie natuurlijk wel.

Ronselaars zijn namelijk allemaal laffe honden.

Als Rienksma niet zo’n kleine piemel had en niet zo impotent en contactgestoord was, zou ie heus zelf ook wel uitreizen.

Small Penis

Rienksma belijdt zijn geloof in meerdere Amsterdamse moskeeën, waar hij naar eigen zeggen welkom is.

In de salafistische Tawheedmoskee in Amsterdam-West organiseerde Rienksma vorig jaar een feest voor kinderen. Bij de Ummahmoskee kreeg Rienksma echter hoogoplopende ruzie, waarna hij werd weggestuurd.

We weten allemaal wat er hier moet gebeuren. De Politie van Amsterdam en Min VenJ – die enige aangifte tegen de mishandelaars van ons kind nu 10 jaar aan het dwarsbomen zijn – moeten zo snel mogelijk iets van een mediation doen. Die arme Keith moet natuurlijk gewoon in iedere Moskee welkom zijn. Dit is een enorme beperking van zijn recht op vrijheid van beweging, vrijheid van meningsuiting en zijn vrijheid om zijn “geloof” te betuigen op welke manier hij maar wil. MinVenJ zal daarom volgend jaar Ramadan gezellig aanschuiven voor een Iftar maaltijd in de Salafistische Tawheed Moskee en eens kijken of ze de spanningen tussen Keith en de Moskee kunnen oplossen.

Wij zullen daar dan uitgebreid over bloggen; als we niet uit de lucht gehaald zijn, of bedreigd zijn door het Landelijk Expertise Team.

Aanstaande woensdag is het Landelijk Expertise Team hier bij SlimK1nd op kantoor op bezoek. Men maakt zich vreselijke zorgen om de vergiftigende werking die ik, mijn blog, mijn politieke voorkeur en mijn pedagogische insteek voor mijn dochter vormen. Ik ben levensgevaarlijk! Gevaarlijker dan Martin Kok, de Mocro Maffia, de Servo Maffia, de Albanezen en oh ja… de Salafisten, de Jihadi’s en de uitreizigers.

Hou ons blog in de gaten volgende week.

En ehm Keith?

Heb je zo eentje weleens overwogen?

penis-enlargement

Wij zien onze meeting met de thought police van het Landelijk Expertise Team met veel plezier tegemoet.

Share